| ||
мене дивує одне: ще не так давно, коли за Тимошенко всі майже забули (хіба що згадували про ню, коли приїздили лікарі з клініки Шаріте), партія регіонів розказувала нам, як добре живеться, опозиція блокувала Раду і в цілому складалось враження, що це ніколи не скінчиться, тоді всі говорили: немає за кого голосувати на майбутніх виборах 2015 року. Тимошенко навряд чи випустять, з опозиції лідера немає, вони не можуть домовитись та висунути єдиного кандидата, Янукович став царем і його скинути буде дуже важко, на виборах буде використовуватись адмінресурс, фальсифікації, підкуп тощо... Тоді всі бідкались: немає за кого голосувати, потрібі нові лідери, а де ж їх взяти?!
І що ми бачимо тепер: царя скинули, опозиція стала владою, Тимошенко на волі, і ми бачимо в списку кандидатів нові обличчя.
Невже ми ніколи не перестанемо думати сьогоденням, не виносити уроки з історії, забувати про минулі події, обіцянки. Скільки політиків-перебіжчиків ми маємо.. он той самий Крук: спочатку був у Нашій Україні, потім в Батьківщині (навіть був довіреною особою Тимошенко на виборах), потім у партії регіонів. І що зараз? Тигипко - мав велику електоральну підтримку, третій результат на виборах, потім пішов у партію регіонів, а тепер? ...і т.д.
Мене дивує, хотіли змін, хотіли нових лідерів, а натомість почали знову говорити про рейтинги колишніх: Тимошенко, Порошенко... тощо.
І нічому нас історія не вчить, ми знову "проковтуємо" джинсу, жовту пресу, коли конкуренти мають шанс на значний успіх і їх "мочать".
Сьогодні Україна має унікальний шанс, якщо ми його втратимо, то вже ніколи собі цього не пробачимо!!!
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
субъективное мнение, на мой взгляд, не лишённое смысла:
"Я уже не говорю о необходимости сегодня иметь во главе Кабмина кризисного менеджера с молниеносной реакцией и способностью заставить правительственную команду работать в случае необходимости по 20 часов в сутки. Знает ли кто-то иного политика, способного на это не в теории, а на практике, кроме Юлии Тимошенко?
Кроме того, стоит прислушаться к мысли «политзаключенного №2» времен Януковича Юрия Луценко: он видит в Тимошенко «возможного разрушителя олигархии», тогда как у Порошенко - «возможного провайдера реформ». Вещи взаимосвязанные, но не тождественные; субъекты этих изменений дополняют друг друга, не так ли?
Итак вывод: вероятно, наилучшим действительно было бы, если бы Юлия Тимошенко сняла свою кандидатуру на президентских выборах (что дало бы возможность избрать главу государства в первом туре). В то же время Тимошенко до парламентских выборов могла бы возглавить Кабмин, передвинув Яценюка на должность первого вице-премьера. Именно такая конфигурация власти (хотя и не идеальная) при нынешних обстоятельствах имела бы хорошие шансы стать самой эффективной из всех возможных."
http://topnews.kr.ua/politics/2014/04/05/20649.html
от продуктов первого не развиваются болезни кожи! разве что пищеварительной системы!
к большому сожалению на заборах тоже много чего пишут! а я вот в позапрошлом году лечилась в больнице №10 (типа бесплатно, лечение обошлось около 2 000 у.е.), так после их лечения мне пришлось квартиру продать поехать в Австрию что бы вылечить то что они мне "вылечили" неправильно установив диагноз.
Последний раз редактировалось Face888; 09.04.2014 в 11:36.
Ну, а если у человека беда, нет еды, то тот, кто её продает ему - преступник? И ведь без еды человек может умереть. То есть нельзя зарабатывать деньги на выращивании и продаже еды?
Ещё вы не написали о том, что она заставляет работать других людей, держа лишь зарплатой, без которой их жизнь тоже под угрозой. Разве можно такое насилие над людьми совершать?
Это снова вопрос вероятности )
Социальные закладки