| ||
а знаете чем моя ложь (если она присутствует) отличается от вашей?
вы сеете вражду и межнациональную рознь - я призываю к единению и диалогу, вы призываете к войне - а я к миру
так на чьей стороне больше правды?
давайте выйдем на улицу и спросим у любого - кто им больше по душе - провокатор. или миротворец?
думаю, ответ будет очевиден
так что нет на вашей стороне правды, как бы вы не старались)
Українці, а саме конструкторське бюро Антонова, розробили літак із найбільшою у світі вантажопідйомністю — Ан-225 «Мрія». Спочатку він проектувався для транспортування космічних кораблів. Наразі «Мрія» виконує комерційні вантажні перевезення.
Автор однієї з перших в світі Конституцій – український політичний і громадський діяч Пилип Орлик. 5 квітня 1710 р.
Армії УПА поставили абсолютний рекорд, утримуючись на фактично окупованій території майже двадцять років. Технології та методи українських вояків вивчали навіть кубинські повстанці Фіделя Кастро.
“Якби в мене була така армія, як УПА, німецький чобіт ніколи не топтав би землю Франції”, – казав Шарль де Голль, президент Франції у 1958—1969 роки.
Український «Південмаш» (м. Дніпропетровськ) виробляє найбільш екологічні ракетоносії у світі. За їх допомогою у космос відправляють комерційні вантажі у рамках міжнародного проекту «Морський старт».
Україна посідає четверте місце у світі за кількістю громадян з вищою освітою. Населення України належить до найбільш освічених, а кількість людей з вищою освітою на душу населення — вища за середньоєвропейський рівень.
До майже повного руйнування у 1240 році монголо-татарами Київ був одним з найбільших міст Європи, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Його населення складало близько 50 000 жителів. Щоб знову досягти таких демографічних показників, знадобилося близько 600 років. Цілком можливо, якби не тодішнє руйнування, Київ міг бути фактично найрозвинутішим та найбільшим містом Європи довгі роки.
здесь можно столько перечислять, чем можно гордиться Украине, что не хватит ни одного форума.
но главное, люди Украины, которые в том числе и составили костяк научно-технической, экономической и культурной элиты России. мы этим гордимся и помним. а помнит ли Россия?
Российские военнослужащие остаются в Херсонской области: они контролируют объект «Черноморнефтегаза»
http://dumskaya.net/news/rossijskie-voennoslugaschie-ostayutsya-v-hersons-033687/
Странно, отчего их не валят?
Нам составляют списки тех замечательных и настоящих людей, кто поддержал Украину и тех кто против Украины.
нами тупо манипулируют .
За 23 года мы научились только вешать ярлыки, а с 2004 года начали делить на своих(западная украина) и чужих(восточная украина), вернее это делает не простой народ, а сраные политиканы, ведь если народ вместе, то это сила, а по одиночки, ими легче управлять. мы только и делаем, что ищем врагов, там, где их нет, вернее нам указывают, кто враги, а кто нет.
Только что военный вертолет пролетел очень близко к дому,гул конкретный был.
Социальные закладки