Здається нащі патріоти не розуміють серьозності становища. У вас на Донбасі ще не почалось? Мабудь скоро почнеться. Наприклад в Луганську вже ставляють Катерину - як по команді - вони тільки чекали підтримки з Моквовіі. І ось вона прийшла. Невже не ясно, що Росія пійшла в ва-банк. Їм не страшно витрачати останні кошти, не дивлячись на кризу. Вони самі будуть тонути, а від України не відчепляться. В Одесі Марков водить купу народу - дальнобійників, та просто громадян, в Севастополі зараз теж товпи лютують. А народ в Одесі за маркова переважно - їм байдуже - промосковський він че ні, бере він грощі у консула Рф чи ні. Марков діє дуже грамотно. Він постійно оточений невдоволеним пролетаріатом. Спробуйте до нього дібратися. Знаєте який висновок миттево зроблять ці люди? Я можу сказати який "злобные ющенковские бандеравцы защищают интересы капитала и лично Гурвица". Для простих людей переважно ми ассоціюємось з "американским наймитом". Мозок зараз у людей не робе - ця межа вже пройдена, а Московія не відпускала становище не на мить, постійно тримаючи рівень протестного настрою - це робота ГБ - все робиться профессійно і грошей не жаліють. А ми як не крути граємо по їх правилах як бики на ганчірку.
Московія не зупиниться не перед чим - це війна.
А зі школами треба було робити обережніше. Вакарчук або не розуміє, або саботує, як і Ющенко.
Доречі і в "Прикарпатті" зараз буде неспокійно. Московія настирна як бля - лізе як пьяний штрафник на амбразуру. Суть московського проєкта очевидна. Є така карлікова громада "ЗУБР" - взагалі смішна кількість. Але вони роскрили на мій погляд задум Московії у своїй статті "Верните мне моё имя - я Русь а не Украина". Як вам це? Звичайно, що безглуздя - як "Москвоія, а не Росія / Англія, а не Британія". Але ви мабудь чули про іньщі рухи - такі як "ДонбасскаяРусь", "ПодкарпатскаяРусь", "Навароссия".. Як то кажуть "уж коли не съем - так понадкусываю!".
Социальные закладки