|
Один із активістів Автомайдану Сергій Коба на своїй сторінці у Facebook: Дорогі сестри і побратими! Мої товариші по зброї! Я роблю цей запис знаходячись біля слабкого місця бандитського режиму Януковича. Біля місця, куди стікаються їх гроші. Вони як мародери розривали нашу Україну. Але кошти виводи за кордон. Уся ця війна почалась через страх покидьків-можновладців втратити свої статки і можливість їх збільшувати за наш рахунок. Через те, що народу остогиділо бачити як вони наживаються, купаються в розкоші грабуючи нашу країну. Народ піднявся і банда збагнула, що ми реально можемо луснути їх «бульбашку щастя». Режим почав цілеспрямовано нищити Автомайдан. Ми – їх ціль номер один. Тому що ми знаємо куди бити. І зараз я тут, щоб відкрити новий фронт нашої боротьби. З цього дня дорогами Європи поїдуть колони Автомайдану під котеджі і офіси олігархів. До їх сусідів. До їх банкірів. Ми будемо кошмарити людей, на які зареєстровані їх офшори. Розповідати пресі, хто стоїть за усім цим. Ці покидьки спробували Україну не пустити в Європу, хоча самі вже давно тут. За наші гроші вони купили тут елітне житло, працюючий бізнес. Їх діти вчаться в цих школах і університетах. Їх чудово лікують. Поліція охороняє а не краде і вбиває. Їм тут добре живеться. Бо тут немає корупції. Але щоб так було в Україні, щоб так жили ми – вони не хочуть. Бо тоді вони не зможуть мати нас за дурнів, тероризувати нас, тримати нас в стійлі і змушувати пороти на них носом. Але ми вже в Європі. Бо ми вільні духом і ніколи не погодимося бути їх рабами. Тепер прийшов час показати Януковичу, Клюєву і всім цим уродам, яку ціну вони заплатять за пролиту кров. Я прошу кожного включитись в цю боротьбу. Надсилайте мені в лічку європейські адреси фірм і нерухомості приплічників режиму. Надсилайте дані їх західних бізнес партнерів і політичного лобі. Усю корисну інформацію. Від сьогодні ми починаємо наступ на їх тихі гавані, на їх офшорний рай. Пощади не буде. Вони мають стати проклятими жебраками які дітям в спадок залишать тільки ім’я, заплямоване ганьбу і кров’ю невинних людей. Слава Україні!!!
Жить надо так, чтобы депрессия была у других!
Охота на титушек.
Милиция отпустила российского журналиста. Он полтора часа простоял на коленях в снегу.
Режиссер Lenta.doc Андрей Киселев, задержанный утром 23 января в центре Киева с группой активистов, освобожден из отдела милиции.
МВД не предъявило ему никаких обвинений. Во время задержания журналист получил травмы. На причастность к беспорядкам его проверяли в Оболонском РУВД, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на Lenta.ru.
Ранее в МВД заявили, что Киселев был задержан «в составе группы злоумышленников», которые, вооружившись бейсбольными битами, преследовали автобусы с бойцами спецподразделения «Беркут». Впоследствии, однако, участие журналиста в беспорядках не подтвердилось.
Читайте также: "Беркут" задержал корреспондента российского издания Lenta.ru
Как сообщил из Киева корреспондент «Ленты.ру», Андрей Киселев в качестве журналиста сопровождал участников протестных выступлений. Утром в среду он вместе с активистами отправился к автозакам с задержанными оппозиционерами. Бойцы «Беркута» вытащили всю группу из машины.
Андрей Киселев рассказал, что они полтора часа простояли на коленях на снегу. Также при задержании он получил рану на брови и многочисленные ушибы. В больнице он не был. По словам Киселева, в протоколе записано, что он и находившиеся с ним активисты кидали камни и выкрикивали антиправительственные лозунги, хотя в действительности этого не было.
На ленте ру новость через час исчезла, зато появилась новость про орочьи барабаны.
Хочешь провести ночь с незабываемыми крошками? Поешь сухариков в постели!
читаю и офигеваю
http://putnik1.livejournal.com/
http://jeank.livejournal.com/1855.html
пусть все будет хорошо!
Как известно, Кличко попросил у протестующих «час тишины» для переговоров с властью до 20.00.
Читать полностью на http://news.eizvestia.com/news_politics/full/731-peregovory-yanukovicha-s-oppoziciej-pereneseny-na-15-00-klichko
прокат авто
Данный пост за 4 часа имеет "АБСОЛЮТНУЮ" поддержку всех тут присутствующих в теме.
....
[MOD] Рекомендация администрации форума - сменить методичку или обратиться к профильному специалисту.
Последний раз редактировалось Dimiz; 23.01.2014 в 15:02.
Социальные закладки