| ||
Тема: Фашизм в наши дни
Слухай, не сміши народ. Ти знаєш, що таке гуцульська лазня?
А от про ваших "красавців":
— А я чув, що атвєтствєнниє работнікі, які оселилися в готелі «Жорж», одного разу поприходили на сніданок у ресторацію в піжамах. Кельнери їх делікатно випросили зі стримуваною злорадністю. Тепер кожен наш навіть бідний пролетар став почувати себе культуртрегером у порівнянні з дикунами–азіятами.
— Йой, слухайте, що я нині мала! Той дурний капітан, що в мене поселився, нині погрожував мені револьвером за саботаж. Я кажу: шо ся стрєсло? А він веде мене до кльозету, смикає за ланцюжок і верещить, жи вода не спливає без перерви, так що він ніколи не може встигнути помити голову.
— Та то ти не перша, хто вповідає, жи вони унітаз мають за вмивальник, ба навіть воду з нього п’ють і ще нарікають, що він надто низько. У сусідстві з нами поселилася офіцерська сім’я, і раз мене та офіцерша запросила на чай. Сидимо, щось пашталакаємо, врешті вона встає і каже, що зараз запарить ще окропу, і з чайником рушає по воду, але не на кухню. За хвилю винесла звідкись повний чайник і занесла на кухню. Це мені видалося підозрілим, і я запитала, де вона бере воду. «Да там, в комнатке». — «У вас там є кран?» — «Да с раднічка». — «Якого сраднічка!?» — отетеріла я. Тут вона заводить мене до кльозету, а там, крім білої мушлі, нічого нема.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Слава українським українцям української України!
Последний раз редактировалось Dreamfall; 26.10.2013 в 22:12.
Руссофашисты решили показать себя во всей красе, даже не помывшись?!![]()
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
Во-первых я не нацист, в отличие от тебя, а интернационалист.
Во-вторых, где ты видел, чтобы я оскорблял украинский народ? Речь в моем посте шла о гуцулах и прочих карпатских народностях, которые, как к украинскому народу, так и вообще к славянам имеют мало отношения. А то, что они были вечные рабы и холопы Европы (и ныне по извечной холуйской привычке стремятся туда же!) - так это исторический факт.
Ну и в третьих - я сам имею непосредственное отношение к украинскому (вернее малорусскому) народу и имею иметь собственное мнение.
Лол, так кроме Вас тут про Кремль и обгаживание никто и не говорит, я так понимаю, Вы самоутверждаетесь оскорблениями в адрес россиян??? Забавно, как человек умудряется двумя постами с разницей в час самому же себе противоречить, это результат действия гивенчи или отсутствия бань?
Социальные закладки