| ||
Тема: Фашизм в наши дни
Lissa,как вам не стыдно,улыбнитесь жизни,что за пессимизм? Мы с вами ещё встряхнём стариной, и где-то Коста дель Соль упиваясь шикарными испанскими винами возлежав на жгучем песке у кромки воды ,и вытянув свои каракатые ноги на встречу волнам , мы с вами будем радоваться прохладе Гибралтарского пролива,щекочущего наши потресканные пяты.....
Мадам, вы меня извините,но прочитав ваши посты,я за переживал ,у вас высшая степень озлобления,что случилось? не хотите в Европу? я могу вас отправить к своим родственникам в Читу в бескрайнею Россию,встретят как родную,охота,рыбалка,брага,кедровые орехи, и частые встречи с белой горячкой вам гарантирую,соглашайтесь, бо эти эвропейцы вас тут кончат.
Мене абсолютно не дивує рішення суду щодо стягнення коштів на користь комуніста Зубчевського, адже нині в Україні маємо демонстративне панування союзу кримінальної орди і капіталістично-православного комунізму. Цим рішенням я навпаки наснажена, тому й далі активно провадитиму свою політичну діяльність саме в такому дусі. Ця нечисть не заслуговує на иншу оцінку, ніж я їй дала до цього. Про це 24 вересня 2013 року заявила народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Фаріон, коментуючи рішення суду щодо часткового задоволення позову комуніста Зубчевського про буцімто образу його чести та гідности.
Ірина Фаріон, зокрема, наголосила, що влада разом із комуністами нині фактично перебуває в агонії, тому вони такими діями намагаються задемонструвати свою силу. Та навіть попри це, за словами свободівки, їхні дні вже пораховано, бо стрімкого ходу українців зупинити не вдасться.![]()
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
А в Харькове "свободовцев" уже называют галичанскими ХУНВЕЙБИНАМИ!![]()
Да это все заметили.. Может просветишь чё так ОПГ торопилось, и чем им так лингвист насолил???
http://glavnoe.ua/news/n149519
Социальные закладки