| ||
Тема: Фашизм в наши дни
Si vis pacem, para bellum
Новоросс - это диагноз.
Я думаю, що якщо Ірина Фаріон піде балотуватися по якомусь з округів у вашому місті, то в неї всі шанси перемогти. Тут їй піар роблять щоденно протягом двох років здається. Частина проголосувала б свідомо, а частина, щоб потролити новоросів)
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
от по людські шкода жінок, які у цій темі говорять гидоту про зовнішність Фаріон... декого з них я бачила в реалі... вибачте, але Фаріон краща, ніж ви... дівчата знають про кого я... жінка буде говорити ганебні речі про зовнішність іншої жінки тільки, якщо сама має проблеми з зовнішністю... гарна жінка якось не звертає уваги і взагалі не обговорює зовнішність інших жінок... це роблять тільки ущербні в жіночому аспекті жінки....
Так на ЗУ,и это признали даже на канале "ЭРА"(бандеровском) в передаче,посвящённой проблеме йододифицита и близко-родственных браков,не очень много красавиц и,соответственно,красавцев.
Прямым текстом сцикливо сказать кого ты имеешь в виду? Не тебе судить о чей-то внешности. Видели мы красоту неземную с глазами у самых ушей. И фарион человек публичный, к тому же с гнилым нутром, впрочем как и у всех ее защитниц. Забыла сколько ты сама обсасывала внешность людей?
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Да ты телепат, ё-ма-ё!)))
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки