Это точно, только гасла от приверженцев таЙжного союза и слышно, а тем временем рашка не дремлет и с новыми силами продолжает завлекать Украину в свои дебри.
Это типа ты мне отдай свою машину, а я может быть тебя подвезу, но я же сам ее заправлять буду. другими словами - Отдайте нам трубу, и будет вам счастье.Вартість російського газу для України у разі створення російсько-українського консорціуму з управління українською газотранспортною системою була б набагато нижчою нинішньої - 268,5 долара замість більш, ніж 400 доларів за 1 тисячу кубометрів, заявив посол Росії в Україні Михайло Зурабов
Но этого им оказалось мало и решили не пускать Украинский импорт в свою страну:
И это еще только цветочки, они только пытаются втянуть нас в свою сферу экономического влияния под названием ТС. Разве так поступают "братские" народы?, или далеко не "братские", а только геополитические амбиции кремля?Федерація роботодавців звернулась до прем’єр-міністра Миколи Азарова з проханням посприяти вирішенню на міжурядовому рівні проблем, які почали виникати в українських підприємств-експортерів на російській митниці. За даними федерації, керівництво цих підприємств повідомляє про те, що у них виникли проблеми на російській митниці. Це виражається у тому, що транспортні засоби, які перевозять продукцію українських товаровиробників, на кордоні РФ підлягають безпричинній суцільній перевірці, включаючи вивантаження, переваження вантажу та завантаження його назад.

Тема:

шалуны!

Социальные закладки