| ||
Lissa800не поняла...кто и в чем виноват ??? речь шла о государстве, которое не думает и не считается с русскоязычными гражданами, и которое навязывает им необходимость в украинском языке, а им ( людям ) эта необходимость украинского и даром не нужна, но кто же считается с людьми в стране , где ,,НАЗВАНИЕ - это наше все,,.
Якщо проблем немає, то до чого тоді зацитований пост і незадоволення? Якщо є незадоволення, то значить є якась проблема, яка і викликає це незадоволення.
совершенно верно, вот вы когда научитесь читать ...вернее отучитесь перекручивать , вы сразу ее увидите....но зная свидомитову тактику, я вам все-таки ,,разжую,, все равно ведь будете словоблудствовать...
Итак, специально для вас краткий пересказ 8569705 серии......: проблем в быту - нет ( хочешь говори, хочешь нет ) ...речь шла о государстве, которое...( и далее по тексту см.выше )
а кто говорит за ВСЕХ ? нет, не у всех, а только в русскоязычных регионах.
соответственно в украиноязычных - иначе.
это говорит о том, что Украина не однородна и не единоязычна, а посему в ней не может быть только один язык государственным, это противоречит интересам ЛЮДЕЙ, живущим в ней.
Lissa800
хм.. я з тактикою свідомитів не знайомий, хоча якщо вона полягає у застосуванні безапеляційних конструкцій на зразок "никто не использует", "исключительно русскоязычное окружение" та ін., то можу здогадатися, кого тут називають "свидомитом"![]()
Для повноцінного функціонування держави як системи мають виконуватися деякі умови, наприклад має бути уніфікація в комунікації. Це умова функціонування держави, от і все. Скажімо так, для того, щоб їздити на авто вулицями міста, треба послуговуватися правилами дорожнього руху, але у той же час на своєму подвір'ї катайся як заманеться (побут)... Держава ж, зі свого боку, має забезпечити можливість отримання, скажемо так всіма учасниками руху, знання правил цього руху... Я вище писав про те, що має бути єдиний код, заперечень не було.
Просто те, що у когось в побуті використовується лише російська мова, не означає, що так у всього населення... Цього чомусь ніхто не хоче почути.
Cetus
Краще не "тикайте", бо зараз Lissa800 розповість про те, що виховуватися треба вдома, а не через правила форуму![]()
За моє "существование" не переймайтесь![]()
А стосовно окраїн та незалежанності, то думаю, вам було б цікаво познайомитися з таким явищем як "народна етимологія"Сюди ще можна і Малоросію додати
![]()
свидомитами называют вас, свидомых, и никого больше.
что касается ,,никто не использует,, и ,, исключительно русскоязычное окружение,,....ну так если в моем окружении таки никто не использует украинский и меня окружают исключительно русскоговорящие, стало быть я так и говорю. Почему же должна врать ? ))))
Чому саме так? Стоїть, розвивається, як і інші мови, страждає від суржику, як і інші мови... До речі, стосовно моменту, коли саме все пішло шкереберть, у людей погляди будуть відрізнятися. А "проворовались" - це те, що було і до того як почали щось міняти.
Ясно, нас - "свидомитами", а вас як?свидомитами называют вас, свидомых, и никого больше.
что касается ,,никто не использует,, и ,, исключительно русскоязычное окружение,,....ну так если в моем окружении таки никто не использует украинский и меня окружают исключительно русскоговорящие, стало быть я так и говорю. Почему же должна врать ? ))))
Стосовно використання, я натякаю на те, що "никто не использует" не дорівнює тому що "меня окружают исключительно русскоговорящие"...![]()
Вот-вот: стоит и страдает.....
Естественно и до укров воровали и во всех странах.
Но в таких масштабах, когда всё продали и всё прахом пошло (взять хотя бы одно только ЧМП) - это ж какой силу талантище воровской надо иметь.
Впрочем, незалёжанность для этого и нужна была - для тотального воровства и для непорядочных бизнесменов при держмове.
За наше!![]()
Я говорю про те, що окрім оточення - мого, вашого, ще чийогось, є ще й інші люди, які через незрозумілі причини не попали у оточення ваше, чи моє, але ж вони теж мають своє оточення, яке відрізняється від нашого, мовою в тому числі. Яке з цих оточень буде підставою для введення ще однієї державної мови? І скільки мов треба буде ввести, щоб задовольнити всіх людей держави? А після введення таких мов чи зможе ефективно працювати держава як система?
Социальные закладки