| ||
Кому нужно это блеяние с какими-то документами. Верить или не верить личное дело каждого. Просто тошно читать какие тут праведные борцы выросли из хомячков. Может кто-то похвастаться, что кроме критики что-то действительно ценное тут написал? Да хоть на пену изойдите, дураков которые верят оппозиции стало за последний месяц меньше. А вы тут изощряетесь.
Только что был в Сильпо на ген.Петрова
Опять бигморда про правду истории...чет меня это так взбесило
Блаженны миротворцы, ибо они будут наречены сынами Божиими
Я опущу вопрос с хомячками и т.д....
Документы с мокрыми печатями...хотя можете и не верить мне по линии бедра
Весь вопрос на сегодня - хватит ли мужества ТВ опубликовать их.
Вот стоило обратиться на TVI и нате вам...там рейдерский захват
Такое впечатление, что за мной растут золотые вербы![]()
С документами, конечно, это больше на цирк смахивает. Провокации такого рода выносить иЗ ОГА не даст никто. Тем более - юристу.
Лембет, не стало больше тех, кто видит 8000 тыщ добрых дел. Просто их изначально было больше. Всего-то делов. Поэтому ПР и победила на очередных выборах.
Never give up, it's such a wonderful life :)
фиг с Вами...я убрал фамилии и подписал себе приговор
Наслаждайтесь
УКРАЇНА
ОДЕСЬКА ОБЛАСНА РАДА
АКТ № від „ ” _____________ 2012 року
Здачі – прийняття робіт
Ми, « Замовник» КП з одного боку, та «Виконавець», з іншого боку склали цей акт про те, що «Виконавцем «були проведені наступні роботи :
03.09.2012 року відрядження до Білгород-Дністровського суду. Судове засідання стосовно боржника Судове засідання перенесено на 04.10.2012 року у зв’язку з неявкою прокурора.
04.09.2012 року – підготовка додаткових документів для Котовського суду стосовно боржника 05.09.2012 року – підготовка до судового засідання, призначеного на 06.09.2012 року.
06.09.2012 року відрядження до Котовського суду Одеської області, стосовно боржника. Засідання перенесено у зв’язку з неявкою прокурора.
17.09.2012 року підготовка додаткових документів до прокуратури сел. Ананьєв стосовно боржника Підготовлено клопотання, на продовження строку на апеляційне оскарження стосовно боржників 18.09.2012 року підготовка до судових засідань, призначених на 19.09.2012 року у м. Б.-Дністровськ та на 20.09.2012 року у м. Котовськ.
19.09.2012 року відрядження до суду м. Б.-Дністровський, стосовно боржника Судове засідання перенесено у зв’язку із переводом судді Лук’янчук до іншого суду.
20.09.2012 року відрядження до суду м. Котовськ, стосовно боржника Проголошено рішення суду, яким позовні вимоги задоволені у повному обсязі, на суму 33 916, 89 грн.
21.09.2012 року – Приведення справ, що передані до прокуратур та судів області до належного стану.
24.09.2012 року – підготовка додаткових матеріалів, та зясування обставин стосовно боржника 25.09.2012 року – підготовка позовної заяви стосовно боржника 26.09.2012 року – підготовка додаткових документів для прокуратури Фрунзівського району Одеської області для передання позовних заяв до суду стосовно боржників:
27.09.2012 року відрядження до сел.. Фрунзівка. До прокуратури району та до райдержадміністраціі надані листи, з проханням звернення до суду з додатками.
28.09.2012 року підготовка та направлення до прокуратури та райдержадміністрації Фрунзівського району копій додаткових документів.
01.10.2012 року – приведення справ, шо раніше були надані до прокуратур і судів області до належного стану. Підготовка листів, з проханням надати до документи, що були відсутні в к/с.
02.10.2012 року підготовка до судових засідань, призначених на 03.10.2012 року у Тарутинському суді і 04.10.2012 року у Любашівському суді Одеської області
03.10.2012 року – відрядження до сел.. Тарутине, судове засідання стосовно боржника, проголошена ухвала суду, якій у перегляді раніше ухваленного рішення суду відповідачу відмовлено.
На загальну суму з урахуванням усіх податків :___Копии этих, и многих других документов есть и в пенсионном фонде и в налоговой_________________________________________ __________________________УКРАЇНА
ОДЕСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Доводжу до Вашого відома, шо завдяки роботі. грошами було повернуто до борги наступними боржниками:
- – 28 393, 05 грн повне погашення кредиту
- – 30 949, 05 грн, повне погашення кредиту
- – 17 000 грн, часткове погашення кредиту
- 1 900 грн, часткове погашення кредиту
- – 2 500 грн, часткове погашення кредиту
Всього 80 742, 31 грн.
Рішення судів, що постановлені на користь повернуто
43 870, 83 грн.
41 602, 90 грн.
Всього 85 473, 73 грн.
З повагою
Последний раз редактировалось тайпи; 23.04.2013 в 16:40. Причина: пипец мне
А диагностика и лечение в стационарах тоже за счет народного бюджета?
Грош цена этим пиар-акциям и президента, и губера, если фактически не обеспечено конституционное право граждан Украины на бесплантую медицину.
И не надо писать, что при пАпередниках тоже брали деньги за лечение.Стаття 49. Кожен має право на охорону здоров'я, медичну допомогу та медичне страхування.
Охорона здоров'я забезпечується державним фінансуванням відповідних соціально-економічних, медико-санітарних і оздоровчо-профілактичних програм.
Держава створює умови для ефективного і доступного для всіх громадян медичного обслуговування. У державних і комунальних закладах охорони здоров'я медична допомога надається безоплатно; існуюча мережа таких закладів не може бути скорочена. Держава сприяє розвиткові лікувальних закладів усіх форм власності.
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/254%D0%BA/96-%D0%B2%D1%80
За три года президентства Януковича при желании можно было хоть немного разобраться с больничной мафией. Вместо этого растет только добротут провластных структур, и одновременно повышается размер мзды, которую требуют за лечение и сокращается число больниц и поликлиник.
То же самое спрашивал Эндибой
Я прекрасно помню, как Энди обращался к сей мадаме (хотя она то Посол, то...) с просьбой вылечить его от рака, Но умудрилась вставить сопливый пост в тему, о ЕГО смерти...тьфуГрош цена этим пиар-акциям и президента, и губера, если фактически не обеспечено конституционное право граждан Украины на бесплантую медицину.
уговорил...не буду))И не надо писать, что при пАпередниках тоже брали деньги за лечение.
Кто подскажет, когда дата начала распила Народного Бюджета? Ямы на дорогах и во дворе уже конкретно достали...
У меня есть частная информация, что губернатор оплатил лечение олимпийской чемпионки Елены Соколовской, попавшей в ДТП (между прочим, в такси, так как собственной машины у неё нет).
Сбор средств на лечение шел среди всех спортсменов Одессы, объявления висели в детских спортивных школах, интернете и т.п. См. например http://odessa.comments.ua/news/2013/04/22/150000.html
Документов у меня, sorry, нет, Так что считайте слухами. Но я считаю свой источник надежным.
Социальные закладки