|
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Власть-сила! Владеешь информацией - владеешь целым миром!
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Нас уже 7 миллиардов.
Скоро настоящую цену будут иметь лишь еда и патроны.
Отрадно, что Вы тоже считаете, что существующую систему надо поломать.
Учесть интересы всех граждан Украины не получится, потому что интересы бандитов у власти и интересы простых людей противоположные.
Меня устроит, если новая власть защитит интересы именно простых людей, их большинство.
А за бандитами тюрьмы плачут.
Хто хоче змін? І яких змін? Влада сьогодні веде себе, як ракова пухлина. Якщо її негайно не видалити то прийде кирдик усьому організму. А коли іде боротьба не на життя, а на смерть- можуть бути задіяні усі методи. До речі, ВО Свобода це, поки що, найкращий вихід із ситуації. Бо коли вже політики з правлячої партії починають ностальгіровати за кримінальними авторитетами- це значить прийшла біда у наш дім. Ви не бачите сенсу міняти одних на інших? А Ви розумієте що позбутись будяків з городу краще тоді коли вони іще не вкорінились? Не всім подобається що їх країна стала посміховиськом для усього світу, перетворилась у закриту зону де кримінал править бал. І таких людей, які не згідні з цією ситуацією, з кожним днем, на щастя, стає все більше і більше. Це помітно навіть тут, на форумі...і нове завжди перемагає старе, так уже показує історія. Вам, адептам "покращень з душком", краще піти у тінь і не спокушати людей доведених до відчаю вихваляннями наших правників, "трудових" сімейних кланів і т.п.Народ потребує негайних змін.. Бо уже червоний півень проситься на волю...
Последний раз редактировалось Владимир Ц.; 23.04.2013 в 13:23.
Я лично с Вами уже обсуждала почему я не считаю свободовцев выходом из ситуации. И тему , посвященную " свободовцам" Вы посещаете, где ОБЪЯСНЯЮТ, почему нельзя менять бандитов ИМЕННО на этих. Я уже приводила уже слова М. Жванецкого, которые можно отнести и к нам :Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим. Менять теперешнюю власть необходимо, но в сотый раз повторяю, не на этих. Как говорит моя приятельница, пусть " свободовцы" сделают свое дело, помогут убрать голубых от власти, но выбирать мы должны совсем других. И только с этой точки зрения я согласна.
Я тоже противник насилия... Но ежели у власти такие вот модернизаторы , то руки сами собой начинают сжиматься в кулаки...
коммунизьм = идиотизьм
Социальные закладки