| ||
Тут писали что хотелось бы увидеть фото упомянутых детей, но я добавлю - хотелось бы увидеть фото или даже лучше видео того как их "сгоняют". Ну типа там отряды вооруженных мужиков, ведущих под конвоем истерически плачущих и не желающих брать в руки мяч детей.
А то больше похоже что ненормальны лишь бредни свободовцев. Или уже, для них - нормальны...
Ага ,когда надо все находиться
Судья, вынесшая приговор свободовцу за сожжение флага Партии регионов, сама больше года нарушает закон
Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.
Где вести с передовой ??? Пошла уже 10-я минута революции, а на форуме тишина..........
Колонна оппозиции в Харькове движется к горсовету http://www.segodnya.ua/regions/kharkov/Kolonna-oppozicii-v-Harkove-dvizhetsya-v-gorsovetu-.html
=========================================
Вот интересно, если к оппозиции будут применены какие-то меры, после того как они нарушили запрет на шествие....они тоже будут кричать о несправедливости ?
"Вся" вставшая Украина ... а скажут десятки тысяч или миллионы. Бумага стерпит.
![]()
Презентації перевидання монографії "Мовна норма: знищення, пошук, віднова" народного депутата Ірини Фаріон на Сході і в Центрі України проходять з аншлагами. Про це сьогодні, 10 квітня, в коментарі Гал-інфо розповіла Ірина Фаріон.
"Зустрічі проходять дуже позитивно. Студенти фантастично сприймають, запрошують та не відпускають з аудиторій. Це свято спілкування. Щойно повернулася із Харківстькго університету та Сумського університету. Запрошую всіх Галичан на презентацію моїх книжок на далекий Схід України. Найближча презентація відбудеться на Черкащині, потім знову на Захід - Чернівці. Все відбувається надзвичайно добре. Найважливіше, що на зустрічі приходить максимальна кількість молодих людей. На них я і працюю", - зазначила Ірина Фаріон.
На запитання Гал-інфо чи не було спроб вчинити провокації під час зустрічі вона розсміялась та сказала: "Які можуть бути провокації? Я нейтралізую провокацію однією лівою".
![]()
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Социальные закладки