|
вибачайте, але моя риторика у цій темі найтолерантніша за риторику всіх інших... і якщо я толерантно говорю опоненту про моральні чесноти у той час, коли інші пишуть про практично "ти хворий на голову..від тебе тхне ...тощо"...то смішно чути зауваження щодо моєї риторики)))
www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/037812/
Думки про щастя депутатів від ВО "Свобода", в тому числі і одесита Павла Кириленка...
да вот как то и не раз я писала свои взгляды в одном городском форуме свободы...после первых же постов мною написанное убиралось и меня быстро вводили в ЧС(черный список)и доступ к форуму прекращался....вот такая ваша свобода слова по-свободовски...правду никто не любит...и свобода тоже в том числе...все только на словах...
Последний раз редактировалось сумасойти; 29.03.2013 в 16:45.
Виконавчий комітет Львівської міськради передбачив збільшення доплат до пенсії воякам УПА та віднайшов кошти на доплати воякам дивізії "Галичина".
Кошти виділено з вільного залишку -- 1,725 мільйона гривень, а також через зменшення резервного фонду на суму 277 тисяч гривень. Гроші скеровано управлінню соціального захисту міської ради.
Нагадаємо, що на попередній сесії міськради Львова депутати вирішили збільшити розмір доплат до пенсії ветеранам УПА з 500 до 1000 гривень, а також передбачили доплати до пенсії воякам дивізії "Галичина".
Львівські новини
А воевавшим с фашистами что? ДУЛЮ? Или они НЕ ВЕТЕРАНЫ?
Социальные закладки