|
К свидомопатским постам надо подходить творчески ... ))) снял сливки и всё ...
Так Вы же их поддерживаете ... "ВО Сволоту" ... тягныбок - хворыон -бандэрасволоту які обеднались під одним гаслом: воюем не знаем за кого,кричимо не заем навіщо,живем не знам для чого
Вам, предводитель, пора лечиться электричеством. (с)
Последний раз редактировалось King888; 16.03.2013 в 19:44.
Так і бути. Я перейду на титульну, котру знаю з 80-х.
Я хочу, щоб різні покидьки не нашкодили Україні, і от ваші нацисти - це пряма загроза Україні. Не Росія, чи Польща, котра є мамою України, а самі внутрішні чинники, які саме представлені "свободою". Я скажу навіть більше. Якщо вони прийдуть до влади, то це буде катастрофа для України, бо їх людоїдські засади призведуть до громадянського протистояння, яке вийде за рамки 2004 року, коли Східна Україна ледве не проголосила автономію. Реакція на нацистів буде жорсткою, якщо вони полізуть на основні права людей, як то на звичаї. мову, та власність. А вони це зроблять, якщо відчують силу, чи ще якась маячня прийде їм у їх закомплексовані душі.
Последний раз редактировалось George_S; 16.03.2013 в 20:13.
Скільки тобі років якщо не таемниця? Я до того що мені 29 у мене двое дітей я все житя працюю і немаю ніякої впевниності в завтрішній день при такій владі(рожовування соп..й і розказування казок) а Свобода просто радикали(просто е шанс що хоть щось зміниця на краще) я впевниний що Свобода прийшовши до влади не зрадить сподівання людей які її підтримали як це успішно робить ПР.P.S Я ніразу в житі не голусував яле якщо будуть перевибори піду і проголусую.Скільки людей на цьому форумі голусували?
Однобоко мыслишь ... скажу так беспартийный, новоросс ... или ... чистокровный Одессит ...
А по весне, эх, благодать, цветочки распускаются,свою нікчемну душу
Душа изволит полетать, во всех грехах покаяться,
Зовет душа меня, зовет, а сердце аж изводится,
То в гости к девочкам зайдет, а то в кабак попросится,
А то в кабак попросится...
(с) Михаил Круг -
Социальные закладки