| ||
Тема: Тимошенко
Головний лікар харківської ЦКЛ № 5 Михайло Афанасьєв сказав, що екс-прем’єрка Юлія Тимошенко відмовляється від процедур і відчуває себе не погано.
“Ясна річ, що чутки про те, що пацієнтка нібито не рухатися і не встає - це неправдиві чутки. Я вже про це говорив сьогодні. Повторю, що почуває Тимошенко себе нормально, а стан її здоров’я задовільний. Я сьогодні вранці з нею спілкувався, і пацієнтка була активна, в хорошому настрої”, - сказав він.
Лікар додав, що Тимошенко відмовляється від призначених процедур, які їй призначили німецькі лікарі.
“Якщо пацієнт не хоче, то змусити, звичайно, ми не можемо. Крім того за останні 8 місяців, пацієнтці було проведено більше 500 реабілітаційних процедур”, - сказав лікар.
Нагадаємо, раніше захисник екс-прем’єрки Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що стан його підзахисної різко погіршився.
Джерело:
УНН
Экс-премьер Юлия Тимошенко продолжает опускать руку в карман украинцев, даже отбывая наказание по газовому делу. Украина вынуждена расплачиваться за старые долги Юлии Владимировны перед Минобороны России, которые она "повесила" на бюджет страны.
Подробнее: http://tymoshenko-vona.com/novosti/ukraintsi-viplatili-rossii-pochti-2-mln-dollarov-dolgov-timoshenko#ixzz2IisqD6bg
Пока живу, надеюсь.
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко назвала звинувачення в її причетності до вбивства народного депутата Євгена Щербаня в 1996 році відвертою неправдою.
Звернення із відповідною заявою поширив захисник ув’язненої Сергій Власенко.
Тимошенко, зокрема, наголосила, що за правду боротиметься в міжнародних судах.
“Саме в міжнародних, бо ціну судам, прокурорам, слідчим в Україні все добре знають і не варто про це говорити зайвий раз”, — зазначено у зверненні екс-прем’єра.
Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє про посилення заходів охорони у харківській клініці, де вона перебуває на лікуванні. Юлія Тимошенко повідомила, що тюремники встановлюють нові додаткові броньовані двері біля неї Юлія Тимошенко повідомила, що тюремники встановлюють нові додаткові броньовані двері біля неї Як повідомляє офіційний сайт Ю.Тимошенко, про це йдеться у зверненні екс-прем'єра у зв'язку з висуненням їй обвинувачень у причетності до вбивства у 1996 році народного депутата Євгена Щербаня. "Зараз, коли я пишу це звернення, тюремники встановлюють нові додаткові броньовані двері біля мене. Навіщо мене так охороняють сотні спецназівців в камуфляжі з автоматами?! Так само загратовують сьогодні в Україні свободу громадян, свободу слова, свободу зібрань, справедливість, право жити. Але куди б сьогодні Янукович не прилаштовував автомати, вони стріляють смертельними чергами в нього самого", - написала Ю.Тимошенко.
Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/548570-timoshenko-kaje-scho-bilya-neji-vstanovlyuyut-dodatkovi-bronovani-dveri.html
Тысячи, итить его, миллионы![]()
Когда во времена правления ВОНЫ мы говорили - пришли сегодня за тем, завтра прийдут ЗА ВАМИ.....
БЮТы пели песТню, шо нефиг напрягать больное воображение, это истерика и психическое....
Сейчас не оно, не?![]()
Экс-премьер Юлия Тимошенко называет обвинения в ее причастности к убийству народного депутата Евгения Щербаня в 1996 году "откровенной неправдой", которую будет несложно опровергнуть в международных судах.
"Просто такую откровенную неправду будет несложно опровергнуть в международных судах. Именно в международных, потому что цену судам, прокурорам, следователям в Украине все хорошо знают и не стоит об этом говорить лишний раз", - говорится в обращении Тимошенко, обнародованном ее защитником Сергеем Власенко во вторник.
Экс-премьер считает, новые обвинения ей предъявлены, чтобы добиться пожизненного заключения политического оппонента. В то же время, Тимошенко выражает уверенность, что в ближайшее время выйдет на свободу.
"Виктор Янукович больше никогда не будет президентом Украины, какие бы уголовные дела он против меня не возбуждал, я в ближайшее время буду на свободе рядом с вами. А Украина займет свое достойное место в европейской семье", - говорится в обращении Тимошенко.
Обращаясь к своим сторонникам, Тимошенко называет новые обвинения в свой адрес "агонией, истерикой" и "последней трагической ошибкой" президента Виктора Януковича.
"Я обращаюсь ко всем, кто в меня верит, кто меня поддерживает, как в Украине, так и за ее пределами Я знаю, что вы возлагаете на меня надежды, ждете, что я смогу, вместе с вами освободить Украину от уголовной оккупации, вернуть ее к жизни. Я тоже в это верю. Я вас не подведу. У меня есть силы выстоять, выдержать все нечеловеческие издевательства, победить и стать рядом с вами для сохранения европейской независимой Украины для проведения таких нужных стране перемен", - считает Тимошенко.
Экс-премьер утверждает, что корпорация ЕЭСУ не получала финансовых государственных гарантий от Украины.
Экс-премьер также категорически отрицает свою причастность к убийству Щербаня.
Подробности
Янукович вирішив перекласти на мене свої злочини, скоєні в 90-х роках (повний текст звернення)
http://tyzhden.ua/Politics/70395
Може вона і папу римського вбила??
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
Таких міжусобних кримінальних розборок, як в Донецькій області в 90-х роках, не було більше в жодному регіоні України. Юрій Луценко, коли став у 2005 році міністром внутрішніх справ, розкопав тільки в одному з донецьких териконів більше 30 трупів бізнесменів, суддів, адвокатів, слідчих та інших непокірних, яких ліквідували донецькі в 90-х роках. За що, в тому числі, Юрію Луценку помстилися та кинули за грати. Тоді, в 2005 році, Віктор Ющенко сказав Юрію Луценку «більше в териконах Донецької області не копати».
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
Социальные закладки