Тема: Партия "Свобода" и Тягнибок

Ответить в теме
Страница 3141 из 4515 ПерваяПервая ... 2141 2641 3041 3091 3131 3139 3140 3141 3142 3143 3151 3191 3241 3641 4141 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 62,801 по 62,820 из 90292
  1. Вверх #62801
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Цитата Сообщение от Shamrock Посмотреть сообщение
    Коли таких провокаторів, шовіністів, сепаратистів і українофобів як ваш "дозор" позбудемось, тоді все буде добре. Бо за такої нечисті і вам подібним, люди усвідомлюють іншу думку, яка веде цю країну та її націю у прірву. Лише голосування за КПУ тому є доказ. Совкова пропаганда і промивка мізків діє і досі. Особливо на півдні і на сході країни, при цьому на жаль українське суспільство там дійсно дегенерує і Свобода поки що не в змозі щось конкретно заподіяти або перешкодити цьому сваллілю так, як би того хотілось насправді, тому що весь адмінресурс на боці влади кримінально-олігархічної буржуазії тоталітарного режиму ПР... І якщо люди піддаються на ці штучно створені міфи, щодо Свободи і підміну понять націоналізму, то це ще один доказ того, що ваші "пани життя", які вас годують і лобіюють, не перед чим не зупиняться, щоб знищити Україну, як державу, її культуру і її народ. А якщо такі, як ви штучно розпалюєте ворожнечу у інтернеті і на вулиці, то відповідь і саме український опір буде дуже жорстокий, ви це усвідомте, панове шовіністи, сіоністи та імперські рос.нацисти. Якщо сподіваєтесь, що вам Росія допоможе, відкиньте ці думки, не буде цього.
    Ты тут не пугай "жорстокым опором". Твои недоноски только и способны, что ходить с занавешенными мордами. Сколько "сволота" набрала по Одессе? 3%? Сколько из них на улицу выйдет? Дай бог, чтобы половина? Да их в асфальт одни только ветераны ВОВ закатают, невзирая на их возраст и сколько их там живых осталось. А если припрутся твои корешки с Львова или Тернополя - кровью умоются.
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

2. Вверх #62802
    Не покидает форум Аватар для Гудвин
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    Бій відлунав...
    жовто-сині знамена
    Затріпотіли на станції знов
    І до юрби полонених
    Сам курінний підійшов:
    -Є комсомольці між вами, я знаю,
    Кожного кулі чекає печать...( Володимир Сосюра )

(А все ж таки мир краще...навіть на форумі)
    Не видел вот такую свидомую версию?
    "Бій відлунав. І червоні знамена
    Затріпотіли на станції знов.
    І до юрби полонених
    Сам комісар підійшов.
    "Є гайдамаки між вами, я знаю,
    Кожного кулі чекає печать!"
    Да, это не Рио-де-Жанейро!

3. Вверх #62803
    Не покидает форум
    Коли таких провокаторів, шовіністів, сепаратистів і українофобів як ваш "дозор", (у)Родина позбудемось, тоді в Одесі все буде добре. Бо за такої нечисті і вам подібним, люди усвідомлюють іншу думку, яка веде цю країну та її націю у прірву. Лише голосування за КПУ тому є доказ. Совкова пропаганда і промивка мізків діє і досі. Особливо на півдні і на сході країни, при цьому на жаль українське суспільство дійсно дегенерує і Свобода поки що не в змозі щось конкретно заподіяти або перешкодити цьому свавіллю так, як би того хотілось насправді, тому що весь адмінресурс на боці влади кримінально-олігархічної буржуазії тоталітарного режиму ПР... І якщо люди піддаються на ці штучно створені міфи, щодо Свободи і підміну понять націоналізму, то це ще один доказ того, що ваші "пани життя", які вас годують і лобіюють, не перед чим не зупиняться, щоб знищити Україну, як державу, її культуру і її народ. А якщо такі, як ви штучно розпалюєте ворожнечу у інтернеті і на вулиці, то відповідь і саме український опір буде дуже жорстокий, ви це усвідомте, панове шовіністи, сіоністи та імперські рос.нацисти. Якщо сподіваєтесь, що вам Росія допоможе, відкиньте ці думки, не буде цього. Бо тоді почнеться таке, що Чечня здасться вам квіточками.
    Посреди сего бреда я выделил главное. Россия признала Украину в ее границах, даже Севастополь, который оной не передавался. Чего еще надо? Отстаньте от России, она не командует сей территорией с 1920 года, а Крым был вообще подарен русским Хрущевым. Зря он это сделал, позор ему.

Неуважаемый, вам нужно отдохнуть. И еще, даже, если сей опус будет пытаться сделать, Украина скатится в пропасть, но по вашей вине. Россия тут будет точно не при чем.

4. Вверх #62804
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    Коли таких провокаторів, шовіністів, сепаратистів і українофобів як ваш "дозор", (у)Родина позбудемось, тоді в Одесі все буде добре. Бо за такої нечисті і вам подібним, люди усвідомлюють іншу думку, яка веде цю країну та її націю у прірву. Лише голосування за КПУ тому є доказ. Совкова пропаганда і промивка мізків діє і досі. Особливо на півдні і на сході країни, при цьому на жаль українське суспільство дійсно дегенерує і Свобода поки що не в змозі щось конкретно заподіяти або перешкодити цьому свавіллю так, як би того хотілось насправді, тому що весь адмінресурс і влада звісно перебуває на боці кримінально-олігархічної буржуазії тоталітарного режиму ПР... І якщо люди піддаються на ці штучно створені міфи, щодо Свободи і підміну понять націоналізму, то це ще один доказ того, що ваші "пани життя", які вас годують і лобіюють, не перед чим не зупиняться, щоб знищити Україну, як державу, її культуру і її народ. А якщо такі, як ви штучно розпалюєте ворожнечу у інтернеті і на вулиці, то відповідь і саме український опір буде дуже жорстокий, ви це усвідомте, панове шовіністи, сіоністи та імперські рос.нацисти. Якщо сподіваєтесь, що вам Росія допоможе, відкиньте ці думки, не буде цього. Бо тоді почнеться таке, що Чечня здасться вам квіточками.
    Да ты уже на статью наговорил, не газетную.
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

5. Вверх #62805
    Живёт на форуме Аватар для Лиса Алиса
    Ребята, если бы вы испытали чувство когда у вас стреляют...видели дымящиеся кишки на грязных камнях, оторванные ступни...А если представить что это может быть с твоими близкими...Разговор про автоматы должен быть табу, для всех сторон...это не шутки, не кино. Распросите знакомых воинов-афганцев...но они не любят это вспоминать. Надо уметь вовремя остановиться...извините за эту тираду
    Это не "ребятам", Владимир, надо говорить, а автору вот этого поста:

А якщо такі, як ви штучно розпалюєте ворожнечу у інтернеті і на вулиці, то відповідь і саме український опір буде дуже жорстокий, ви це усвідомте, панове шовіністи, сіоністи та імперські рос.нацисти. Якщо сподіваєтесь, що вам Росія допоможе, відкиньте ці думки, не буде цього. Бо тоді почнеться таке, що Чечня здасться вам квіточками.
    "Жизнь - это черновик литературы" (с)

6. Вверх #62806
    Не покидает форум
    Ребята, если бы вы испытали чувство когда у вас стреляют...видели дымящиеся кишки на грязных камнях, оторванные ступни...А если представить что это может быть с твоими близкими...Разговор про автоматы должен быть табу, для всех сторон...это не шутки, не кино. Распросите знакомых воинов-афганцев...но они не любят это вспоминать. Надо уметь вовремя остановиться...извините за эту тираду
    Тут пытаются успокоить того, кому захотелось пострелять в мирное население, которое не хочет воевать. Вы тоже можете сему подсобить.

7. Вверх #62807
    Двумя руками ЗА!!!

8. Вверх #62808
    Не покидает форум Аватар для Vertep
    Цитата Сообщение от Lapundi Посмотреть сообщение
    А я думаю, Вертеп в чем-то права. Вряд ли сволота - это проект ПР, то то, что теперь больше людей будут голосовать за ПР, можно не сомневаться.
    Об этом рано еще говорить))) Когда пришла к власти ПР - вся масса спустя месяц или два начала кидаться какашками - одни говорили, что ПР это бандиты и хуже, другие защищали их, мотивируя, что они лучше оранжевых и прочее)) Потом сошлись на мнении, дать власти время - проявить себя и потом критиковать или...

Так вот может и Свободе дать определенный срок на выполнение чего то?)))
    Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)

9. Вверх #62809
    User banned
    Цитата Сообщение от Лиса Алиса Посмотреть сообщение
    Это вы культуру собрались защищать? Культура и вы - вещи совершенно несовместимые, запомните хорошенько.
    Мені культура московитів, РПЦ і таке інше - чуже. Я насамперед свою культуру буду захищати, українську, до якою ти не маєш жодного відношення і мова не йде зараз про моє спілкування з вами шовіністами, бо з вами іншої мови спілкування не існує в природі. Скажіть "дякую", що вас ще не ріжуть, як свиней і не відстрілюють на вулиці, як собак скажених, бо Одеса дійсно толерантне і багатонаціональне, але дійсно українське місто і це пріоритет, який так і залишиться не змінним, але без вас провокаторів.

10. Вверх #62810
    User banned
    В 2004 году люди голосовали не за Ющенко, а против Кучмы, сами не понимая этого. Сейчас очень много людей проголосовали за Свободу, и что самое удивительное в Одессе тоже. Раньше Свободовцы не набирали и трех процентов. Люди голосуют не за них, а против ПР. И этим делают еще хуже. Лучше уж просто против всех либо испортить бюллетень. Гитлер тоже прошел в Германии, когда был кризис, и люди были недовольны существующей на тот момент властью. Что из этого вышло, мы все хорошо знаем.

11. Вверх #62811
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    Тут пытаются успокоить того, кому захотелось пострелять в мирное население, которое не хочет воевать. Вы тоже можете сему подсобить.
    Дуракам закон не писан(с)
    Подобными должны заниматься психиатры.

12. Вверх #62812
    User banned
    Цитата Сообщение от Vertep Посмотреть сообщение
    Об этом рано еще говорить))) Когда пришла к власти ПР - вся масса спустя месяц или два начала кидаться какашками - одни говорили, что ПР это бандиты и хуже, другие защищали их, мотивируя, что они лучше оранжевых и прочее)) Потом сошлись на мнении, дать власти время - проявить себя и потом критиковать или...

чего именно? перевешать-перестрелять?
    вот этого?
    М Скажіть "дякую", що вас ще не ріжуть, як свиней і не відстрілюють на вулиці, як собак скажених, .

13. Вверх #62813
    User banned
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    Свободовцы вообще резко радикализировали свою риторику после попадания партии в Раду. С депутатской неприкосновенностью пришла потеря страха

14. Вверх #62814
    User banned
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    Ти погано знаєш кримінальний кодекс, я ще в попередній раз в цьому переконався, коли ти навіть 110 ст. був не в стані зрозуміти або принаймні вивчити її.

15. Вверх #62815
    Частый гость Аватар для Lapundi
    На выполнение чего именно? Еврейских погромов, языкового терроризма или сноса заборов по всей стране?
    Да мало ли в Бразилии донов Педро?! И не сосчитать!

16. Вверх #62816
    Не покидает форум

Нет и ни при каких обстоятельствах. Это нацистская тоталитарная организация, построенная на унижении титульными других национальностей, особенно русских и евреев. Вы что, опять получили приказ от кириленка на сей пост? После того, что написал ваш "коллега"? Вы плохой форум-постер, не умеете держать дискуссию. Кириленко плохо разбирается в кадрах. С другой стороны видно, что "свобода" ничего не может, видя, как неудачно они выбирают кадры даже для такой простой работы, как штатный форум-постер. Идите спать, тема и так в топе.

17. Вверх #62817
    Не покидает форум Аватар для Vertep
    Скажіть "дякую", що вас ще не ріжуть, як свиней і не відстрілюють на вулиці, як собак скажених.
    Я хочу сказать спасибо за это - к кому обращаться?))))))
    Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)

18. Вверх #62818
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    Ти погано знаєш кримінальний кодекс, я ще в попередній раз в цьому переконався, коли ти навіть 110 ст. був не в стані зрозуміти або принаймні вивчити її.
    Ну тогда не вопи про полит репрессии.
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

19. Вверх #62819
    Живёт на форуме Аватар для Лиса Алиса
    Мені культура московитів, РПЦ і таке інше - чуже. Я насамперед свою культуру буду захищати, українську, до якою ти не маєш жодного відношення і мова не йде зараз про моє спілкування з вами шовіністами, бо з вами іншої мови спілкування не існує в природі. Скажіть "дякую", що вас ще не ріжуть, як свиней і не відстрілюють на вулиці, як собак скажених, бо Одеса дійсно толерантне і багатонаціональне, але дійсно українське місто і це пріоритет, який так і залишиться не змінним, але без вас провокаторів.
    Вспомнился почему-то Чехов, Антон Палыч, "Палата № 6")))))))))))))))
    "Жизнь - это черновик литературы" (с)

20. Вверх #62820
    Частый гость Аватар для Lapundi
    Мені культура московитів, РПЦ і таке інше - чуже. Я насамперед свою культуру буду захищати
    Свою "культуру" Вы уже достаточно тут продемонстрировали.
    Да мало ли в Бразилии донов Педро?! И не сосчитать!

Ответить в теме
Страница 3141 из 4515 ПерваяПервая ... 2141 2641 3041 3091 3131 3139 3140 3141 3142 3143 3151 3191 3241 3641 4141 ... ПоследняяПоследняя