| ||
Це не нав`язування, це відновлення статусу-кво. Україна - це нове геополітичне явище, нема більше Радянського Союзу, в якому достатньо було знать тільки російську.
Всі постсовкові країни, крім Білорусі, прагнуть повернути своїм національним мовам їх статус не просто офційних мов, а й загальновживаних у відповідних країнах.
Можу сказати одне - Білорусі тут не буде однозначно.
Якщо уже і до нашого В. Балоги дійшло, що, коли тобі лізуть на голову і не поважають твою країну, то треба карати (а він, як і більшість наших депутатів мислить внутрішньозакарпатськими, примирливо-толерантними категоріями), то сподіваюсь, справа зрушить з місця.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Вот полный текст ответа:
http://evreiskiy.co.il/tags/razjasnenija-ministerstva-justicii-11893.html
особенно внимательно после слов:
"Законом Украины «О принципах предотвращения и противодействия дискриминации в Украине»"
Последний раз редактировалось RаntаN; 18.12.2012 в 21:56.
Радянський Союз - це "солянка" різних народів, де нав`язувалась одна офіційна державна мова. Україна - це етнічно відносно рівномірна територія, різні частини якої зазнавали мовної асиміляції збоку різних імперій, але народною мовою була одна мова з різними її варіантами (діалектами).
Відновлення статусу-кво для України, її народу, нації, Україна як держава - це відносно нове явище не геополітичній карті світу.
если Украина "нове..." то о каком "відновленнi статусу-кво" может идти речь? Или Вы не знаете что такое "статус-кво", либо не понимаете что означает "восстановление".
Забавно, а ведь это всякие зу-шные нацмены лезут на голову одесситам и не только со своими требованиями мовлення мовой.уже і до нашого В. Балоги дійшло, що, коли тобі лізуть на голову і не поважають твою країну, то треба карати (а він, як і більшість наших депутатів мислить внутрішньозакарпатськими, примирливо-толерантними категоріями), то сподіваюсь, справа зрушить з місця.
Предлагаете их карать чтоб Ваши надежды осуществились?
Согласен на все сто!,менты уже давно, как вы правильно заметили ,тайно вступили в Свободу, по заданию ПР!!, .....вот недавно иду возле автовокзала ,закурил, слышу сзади ...."Шановный!!.....я а ж вздрогнул..... неужели думаю бандеровцы уже тут??...оглянулся ,а там мент,извиняюсь,поганный,ну, вылитый тягныбок!! .....и говорит, на чисто галыцьком ...палыты у громадському мисти нэ дозволяется,.....и как заорёт!Слава Украине!! Платы, говорит ,падлюко штраф 100 грывнив кождому!!..... Я ему достал удостоверения члена ПР,и в морду!! он посмотрел...да-а-а-а,говорит,....свой ты,мы ж за одно с вами,иды,говорит,братэ с миром....так что вы правы ,все мы вместе ,а вы наверное за Сеню Кроля?
У меня хранится диплом моей бабушки,выданный в 30-е годы на украинском языке. Поэтому сказки рассказывай на ночь своим детям или тем, кого эти сказки интересуют. Мне не нужно. Тебе много раз уже писали, что против украинского никто не выступает. Но ты и тебе подобные своей навязчивой идеей об украинизации всего общества добьетесь обратного эффекта. Одних твоих посылов какими именами называть детей вполне хватило. И займись чем-нибудь полезным. Одниею мовою человек сыт не будет.
Я про депутатів, а не про звичайних громадян, вірніше, не я а Віктор Балога:
Дуже актуально для України, з огляду на вчорашні події у Верховній Раді.
Подивіться, що навіть у пострадянській Азії захищають державну мову. А в нашій європейській країні всяке сміття принципово говорить в парламенті іноземною. Впевнений, якби за кожен виступ треба було платити штраф – «принципових» у Верховній Раді поменшало б у рази.
А стосовно інших – думаю, українці з радістю подивилися б, як деякі чиновники і народні депутати здають іспит на знання державної мови.
Социальные закладки