|
Natika так они же против ЕС теперь получается, все назад в схроны.
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
Я знаю что свободовцы этим занимаются постоянно, можете не предупреждать
это виднее любому здравомыслящему человеку, но не свободовцу.Вам виднее ,как проффесссионалу.
никому не видно. Даже Вам.Кому не видно ?
ну шо Вы, любезная, куда ж мне до Вашего авторитета?Хотела уточнить у вас ,как у специалиста по вони ,что больше воняет .
я могу только предположить что начать Вам следует с того что Вам ближе - со "свободы"Для дальнейшей ликвидации источников вони.![]()
Напоминаю, что название темы написано вверху.
Отклонения от темы называются оффтопом, бессмысленные сообщения - флудом.
Хамство и переходы на личности категорически не приветствуются.
Апд... с вопросами и возмущениями - в тему "Вопросы модераторам".
Последний раз редактировалось Sklif; 17.12.2012 в 21:01.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Кошулиньский и раньше говорил о себе "иносказательно" или синдром третьего лица - это Маленькое приложение к Большой должности вице-спикера?)))
Небольшой отрывок из интервью:
- Давайте відійдемо від політичних питань. Розкажіть про себе. Ви невідомі широкому загалу, а вже обійняли посаду віце-спікера. Звідки ви, чим ви займалися?
- Це не Кошулинський обійняв посаду. Це посада, яку обійняла "Свобода" і опозиційні фракції. До цієї посади Кошулинський як постать має мінімальну заслугу - 0,1%, не більше. Це правда, і жодних реверансів я не роблю.
- Але тепер ви – публічна людина.
- Так. Руслан Кошулинський народився 9 вересня 1969 року у місті Львові.
пысы.
Вот еще Билык и Порошенко любили одно время этак о себе, любимых, да в третьем лице говорить...
Ну, всё, она надежда на фариониху, что она научит Азарова украинскому языку и поднимется экономика..))
Експерт: У новому парламенті - кожен п'ятий нардеп не має вищої освіти
Олег Соскін розкритикував рівень нардепів Опозиція у Верховній Раді VIІ скликання дуже нефахова, тому влада буде постійно перегравати її. Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив директор Інституту трансформації суспільства, економіст Олег Соскін. Зокрема, відповідаючи на питання про те, чому опозиція говорить про Держбюджет-2013 як про документ соціального краху, проте не перешкоджала його ухваленню у парламенті, економіст зауважив: "Опозиція не розбирається у цьому. Вони дуже нефахові. Вони не розуміють, що таке фінансова система і її механізми. Там дуже багато людей взагалі без вищої освіти". Зокрема, йдеться про парламент 7-го скликання, зауважив Соскін. "Наскільки я знаю, серед народних депутатів кожен 5 взагалі не має вищої освіти. Ці люди без фахової економічної підготовки. Вони не пройшли школу, щоб взагалі працювати на такому рівні. Такого дилетантсько-аматорського складу Верховної Ради як зараз ще не було. У влади хоч є менеджери, а в опозиції навіть їх немає. Вони навіть не розуміють, що таке бюджет чи платіжний баланс", - додав він. На його думку, "свободівці" мають енергію, та ще не мають багато досвіду. "Для них це буде величезна проблема. Слава Богу, що в них є енергія, але ж в них немає економічного мозку. Тому вони й не виступають. Це погано, бо оскільки вони не володіють цими інструментами, правлячий режим весь час буде їх обігравати", - пояснив Соскін. Проте, експерт не виключив, що закон про держбюджет ще можуть переглянути.
Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/541869-eksp...ji-osviti.html
- Барышня спрашивают, для большого или малого декольте им шею мыть?
Забагато честі.
[мод] Обсуждение действий администрации в неположенном месте
Продолжать не рекомендую.
Юрій Бублик щомісяця звітуватиме про витрачення коштів із депутатського фонду
17 грудня 2012 року в Полтаві відбулася прес-конференція народного депутата України свободівця Юрія Бублика, обраного в одномандатному виборчому окрузі №145. Націоналіст розповів про початок роботи Верховної Ради України сьомого скликання.
Зокрема, депутат підготував конституційне подання щодо неправомірності створення в парламенті фракції Компартії. Подання нині проходить експертизу в юридичному управлінні і якщо буде підписане 45-ма депутатами (нардепи від опозиції готові дати й більше підписів), то буде спрямоване до Конституційного суду України.
Утім, на запитання про те, в які терміни КСУ має надати свій висновок, пан Юрій відповів, що з огляду на повний контроль Адміністрації президента над Конституційним судом, відповіді від останнього можна чекати й до кінця каденції 7-го скликання. Хоча, на думку народного депутата, фракція Партії регіонів теж зацікавлена в тому, щоби комуністи не мали в парламенті фракції, а перебували на правах депутатської групи, бо тоді вони будуть "дешевшими".
Також націоналіст повідомив, що звітуватиме щомісяця перед громадою про витрачання коштів, наданих Верховною Радою на його депутатську діяльність.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Только-за...территория на которой находится Одесса отошла к России в результате 2 русско-турецкой войны.К России отошли земли между Днестром и Бугом( Новороссия). Русской армией командовал генерал Суворов. Город был основан по приказу императрицы Екатерины...его строили французы, итальянцы, русские, украинцы, евреи, поляки, немцы,болгары, арнауты...об этом говорят названия улиц....Проблема- у нас с вами-разные корни....
Бездоказательно
Вам же не видно.это виднее любому здравомыслящему человеку, но не свободовцу.
Мне как раз видно.никому не видно. Даже Вам.
Не скромничайте ,кому как не Вам ,живущему среди всего этого.ну шо Вы, любезная, куда ж мне до Вашего авторитета?
Мне ближе свобода без " " , а вот Вы любите родину только в " ".я могу только предположить что начать Вам следует с того что Вам ближе - со "свободы"![]()
Социальные закладки