Результаты опроса: Я...

Голосовавшие
1701. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • националист(ка)

652 38.33%
  • не националист(ка)

248 14.58%
  • антинационалист(ка)

111 6.53%
  • национализм не поддерживаю ни в какой форме

580 34.10%
  • сам(а) не знаю, кто я

110 6.47%

Тема: А Вы националист?

Закрытая тема
Страница 1228 из 1468 ПерваяПервая ... 228 728 1128 1178 1218 1226 1227 1228 1229 1230 1238 1278 1328 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 24,541 по 24,560 из 29360
  1. Вверх #24541
    Не покидает форум Аватар для alinaz8
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    Я серйозно, столицю треба перевести у Харків. Тоді Україна буде зазнавати менше лиха від немічних нациків.
    ага..а потім коли харків обнаціоналістичніє. то перенести у донецьк... так потрохи і будемо до кордону ... як сказав Михальчишин...ми Дніпро вже перейшли)))

2. Вверх #24542
    User banned Аватар для ALKA
    о чем говорят западенцы:

Ще раз повторюю, Дальнєвосточнік, мене абсолютно не цікавить Росія, в тому числі Луганск. Для мене Україна - це там де я народився, виріс, провів більшу частину життя. Не хочу ображати мого друга, Бориса, але поки що для мене Україна - це Галичина, Волинь і Буковина. З натяжкою - Поділля. А що в вас в Луганскє чи в Воронєжє - це мене абсолютно не цікавить.

И это правильно !!!...уточнение.его Друг Борис -киевлянин.

3. Вверх #24543
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    И это правильно !!!...уточнение.его Друг Борис -киевлянин.
    Вот пусть и отделятся ))

4. Вверх #24544
    User banned
    Харків був би кращой столицею, ніж Київ.
    Навряд чи село Печеніги було б кращою столицею ніж Київ або Харків. Все ж темпераментним радянськомовним варто подумати над тим що якщо критикуєш чужі нації добре б іноді згадувати про свою власну. Радянського Союзу і Великого Вітчизни давно вже немає на світі і сподіватися на їх відродження в якості «другої державності» не цілком реалістично, а шукати собі нових Батьків і числа місцевих «антифашистів» і зовсім трагі-комічно.

5. Вверх #24545
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Nerto Посмотреть сообщение
    Навряд чи село Печеніги було б кращою столицею ніж Київ або Харків. Все ж темпераментним радянськомовним варто подумати над тим що якщо критикуєш чужі нації добре б іноді згадувати про свою власну. Радянського Союзу і Великого Вітчизни давно вже немає на світі і сподіватися на їх відродження в якості «другої державності» не цілком реалістично, а шукати собі нових Батьків і числа місцевих «антифашистів» і зовсім трагі-комічно.
    Це ваші особисті фантазії СРСР не відродиться. Причина поганості Києва - його географічне положення, близько до ЗУ. Cтолиця повинна бути для всієї України, а не для ЗУ.

6. Вверх #24546
    User banned
    Цитата Сообщение от Nutka Посмотреть сообщение
    Для националиста - его родина , его народ , его нация - на первом месте, превыше всего остального!
    Націоналіст − це перш за все людина, що має відповідний менталітет. Сукупність таких людей становить націю. Вона − спільність тих, для кого подібною ознакою є однойменна культура. Патріотизм пов'язаний з не тільки з менталітетом, але і з цінностями, він не буває універсальним або транснаціональним, протистоїть нацизму, як національному негативу.
    Націоналізм притаманний кожній людині але в різній мірі. Ймовірно він буває більш-менш здоровим. Абсолютних маргіналів практично не буває. Погано коли національна історія і мова засмічені безглуздими стереотипами, поняття і цінності підміняються, а відносини між однойменними групами населення ускладнені. Це часто пов'язано з якимись соціальними проблемами або катаклізмами.
    Нація − це не панацея від всіх негараздів, але якщо вона здорова і повноцінна, то це важлива передумова для нормального суспільства та держави.

7. Вверх #24547
    Не покидает форум
    Націоналіст − це перш за все людина, що має відповідний менталітет. Сукупність таких людей становить націю. Вона − спільність тих, для кого подібною ознакою є однойменна культура. Патріотизм пов'язаний з не тільки з менталітетом, але і з цінностями, він не буває універсальним або транснаціональним, протистоїть нацизму, як національному негативу.
    Націоналізм притаманний кожній людині але в різній мірі. Ймовірно він буває більш-менш здоровим. Абсолютних маргіналів практично не буває. Погано коли національна історія і мова засмічені безглуздими стереотипами, поняття і цінності підміняються, а відносини між однойменними групами населення ускладнені. Це часто пов'язано з якимись соціальними проблемами або катаклізмами.
    Нація − це не панацея від всіх негараздів, але якщо вона здорова і повноцінна, то це важлива передумова для нормального суспільства та держави.
    Вперше зустрічаю врівноважену оцінку націоналізму. Дякую ) От тому столиця України повинна бути в Харкові.

Але от лихо. Українські націоналісти, котрі з ЗУ, нічого не можуть. Правління помаранчей довело це. На жаль. Тому вони не націоналісти, а нацики, як синонім скиглення на безпомічності.

8. Вверх #24548
    User banned
    Нація − це не панацея від всіх негараздів
    «Нацики» насправді нездатні майструвати золоті унітази і користуватися ними навіть в ЗУ.
    Ідеологія не дозволяє.
    Тут можливо побачити польський націоналізм і патріотизм в трошки ідеалізованому художньому вигляді.

9. Вверх #24549
    Постоялец форума
    Вперше зустрічаю врівноважену оцінку націоналізму. Дя-кую ) От тому столиця України повинна бути в Харкові.
    Але от лихо. Українські націоналісти, котрі з ЗУ, нічого не можуть. Правління помаранчей довело це. На жаль. Тому вони не націоналісти, а нацики, як синонім скиглення на безпомічності.
    Але от лихо, саме антинаціоналізм губить людину в біді, бо лихо дурості носить дпя себе в собі ніби для ворогів своїх. Так ! "George_S", покзує свою глупоту перед всіма і для всіх. Подивись, послухай і зрозумій: на якому боці більшість народу! на "Свободі Слова" у С.Шустера та у Є.Кисильова, "Велика політика" які не в силі встояти перед народним гнівом опіру зраді, хоч і ведучи цих передачі, скритньо служуть зраді не встоявши правді істини до кінця.
    Особисто і явно це проявилось у Є.Кисильова визнавши, що і сам опинився в меншості відносно вибору народу в поєдинку мііж регіоналкою антинаціонаісткою О.Бондаренко і свободівцем націналістом Ілєнко, перемігшого О.Бондаренко з розгромним рахунком 64% проти 34%. Тому випереджай свій час наперед, а не тягнись в хвості, а тим більш в минулому!
    Последний раз редактировалось Істинко; 16.12.2012 в 17:21.

10. Вверх #24550
    Частый гость Аватар для gfer
    Цитата Сообщение от Шам.АН Посмотреть сообщение
    Я тоже надеялся что мне что то смогут объяснить. Видно не судьба.
    Вам объясняй не объясняй, что в стенку горохом. Но еще раз повторю -
    Национализм: во-первых, стремление к формально и фактически независимому государству, во-вторых, курс на неделимость и неприкосновенность территории, в-третьих – отказ от многонационального государства в любой форме.
    Вопрос о национализме нужно ставить так: для кого национализм является добром, а для кого - злом?
    Значение термина "национализм" вам неоднократно разжевали - это система взглядов, в основу которых положены идеи о жизненной необходимости предоставления преимущества политическим, экономическим, культурным и духовным интересам собственной нации над такими же интересами всех других наций.
    Поскольку все без исключения национальные государства всегда признавали и признают первостепенными именно собственные национальные интересы, то можно утверждать, что все они придерживались и придерживаются идеологии и политики национализма. А это означает, что национализм является нормальной естественной позицией любой нации.
    Об угрозе национализма может кричать лишь тот, кому противны, ненавистны крепость нации, её дух, лишь враг нации, её ненавистник, кому не нужны, не выгодны, опасны национальные чувства, кто заинтересован в её распаде. Они ведут информационную войну (с помощью массового зомбирования противника выгодной для нападающего информацией и при этом замалчивания невыгодной, а также с помощью постоянного тенденциозного интерпретирования текущих событий)
    Понятие "национализм" настолько ложно вдолблено в головы, что уже неосознанно воспринимается как вызов другим народам, как покушение на их национальный суверенитет, как объявление войны другим народам. Умышленно и усиленно внушается, что националисты любой нации непременно стремятся не просто укрепить, обогатить, возвысить свою нацию, но непременно возвысить свою нацию над другой нацией, укрепить, обогатить свою нацию за счет других наций. Обществу осознанно обостренно навязывается убеждение, что в основу национализма заложено нетерпение, высокомерие, презрение, ненависть к другим народам. Именно поэтому у совестливого, добросердечного человека при слове "национализм" тотчас сжимается сердце от сопереживания за инородцев.
    - А другие?! Мы же обидим их, оскорбим их национальное сознание, унизим их национальную гордость! Сами себя запишем в первосортные, а других, что же, в третий сорт определим?
    и хронологическую войну (объектом является интерпретация не текущих событий, а характера цивилизационных процессов, это война за прошлое, но направлена она в будущее. Примером применения этого вида оружия является внесение в массовое сознание деструктивных россказней, например, о том, что Украина — это "окраина", что трипольцы были семитами, что наша история — это сплошная трагедия и т.д. Хронологическое оружие позволяет держать человека в повиновении с помощью убеждения в том, что его родители, деды и прадеды всегда были рабами, поэтому ему не остается ничего другого, как смириться с этим и самому всю жизнь быть рабом).
    Последний раз редактировалось gfer; 16.12.2012 в 16:56.
    Meine Ehre Heisst Treue

11. Вверх #24551
    User banned
    Жодна конституція не визнає радянської національності. Утворення світу від Великого жовтня, «фашизми-нацизми», «Велика Вітчизна», ставлення до чужого багатства та інше виявляють єдину добре знайому національність, яку ніяк не можна приписати Володимиру Святому або Пушкіну.

12. Вверх #24552
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Істинко Посмотреть сообщение
    Але от лихо, саме антинаціоналізм губить людину в біді, бо лихо дурості носить дпя себе в собі ніби для ворогів своїх. Так ! "George_S", покзує свою глупоту перед всіма і для всіх. Подивись, послухай і зрозумій: на якому боці більшість народу! на "Свободі Слова" у С.Шустера та у Є.Кисильова, "Велика політика" які не в силі встояти перед народним гнівом опіру зраді, хоч і ведучи цих передачі, скритньо служуть зраді не встоявши правді істини до кінця.
    Особисто і явно це проявилось у Є.Кисильова визнавши, що і сам опинився в меншості відносно вибору народу в поєдинку мііж регіоналкою антинаціонаісткою О.Бондаренко і свободівцем націналістом Ілєнко, перемігшого О.Бондаренко з розгромним рахунком 64% проти 34%. Тому випереджай свій час наперед, а не тягнись в хвості, а тим більш в минулому!
    Йти у ногу з нікчемами, котрі розбазарюють територію України? Ви ниці люди, котрі влаштували акт національної зраді - віддали Румунії шельф. Ганьба!

13. Вверх #24553
    User banned
    Цитата Сообщение от gfer Посмотреть сообщение
    Вам объясняй не объясняй, что в стенку горохом. Но еще раз повторю -
    Национализм: во-первых, стремление к формально и фактически независимому государству, во-вторых, курс на неделимость и неприкосновенность территории, в-третьих – отказ от многонационального государства в любой форме.
    Вопрос о национализме нужно ставить так: для кого национализм является добром, а для кого - злом?
    Значение термина "национализм" вам неоднократно разжевали - это система взглядов, в основу которых положены идеи о жизненной необходимости предоставления преимущества политическим, экономическим, культурным и духовным интересам собственной нации над такими же интересами всех других наций.
    ..
    А я то как раз согласен, чего мне разжевывать?!!! Вот остальные националисты почему то не согласны. Почему то украинские националисты полагают, что националистам русским, татарским и прочим категорически нежелательно стремиться " к формально и фактически независимому государству" на территории, разумеется Украины. А уж заводить им разговор об "отказе от многонационального государства в любой форме"!!! А вот почему одним можно а остальным категорически нельзя? С чем это связано?

14. Вверх #24554
    Живёт на форуме Аватар для Big525
    Вперше зустрічаю врівноважену оцінку націоналізму. Дякую ) От тому столиця України повинна бути в Харкові.

Не забуть поки азарова поздоровити з днем його народження. А хто чого не може подивимось пізніше.
    ....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....

15. Вверх #24555
    User banned
    А я то как раз согласен, чего мне разжевывать?!!! Вот остальные националисты почему то не согласны. Почему то украинские националисты полагают, что националистам русским, татарским и прочим категорически нежелательно стремиться " к формально и фактически независимому государству" на территории, разумеется Украины. А уж заводить им разговор об "отказе от многонационального государства в любой форме"!!! А вот почему одним можно а остальным категорически нельзя? С чем это связано?
    Украина маленькая страна, с малым опытом государственности. А вот Вы, на правах "старшего брата", могли бы и показать пример: дать свободу чеченцам, татарам, чукчам. У Вас ведь демократия, будто-бы, или слабо? Учить кого-то получается лучше, да? Мы мирные люди, нормально уживаемся со всеми соседями, к сожалению, о РФ сейчас этого не скажешь. И не пытайтесь играть всегда на одни ворота...бревно в Вашем глазу

16. Вверх #24556
    Постоялец форума
    Багато чого дурного перехопили країни ЄС від радянськкоє комуністичної злочиної системної епохи. Тому дорого будуть розплачуватись народи країн ЄС за подібні зрадні дії своїх керівників! Одним з таких пунктів безумства є невизнання декого і в керівництві ЄС глобальної різниці в протиріччі з одного боку, як називають антинаціоналісти "фашизм и нацизм", а з іншого боку здоровий глузд націоналізму, бо не можуть розумом своїм відділитись від нацизму! А саме Націоналізм єдиноможлива система людства гідна знищувати одночасно "фашизм и нацизм" разом з "комуністичним шовінзмом, расизмом ..." Саме таку подвійну цивилізовану гуманітарну роль повинен виконати передусім Український Національний Патріотизм в Україні!!!

17. Вверх #24557
    User banned
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    Украина маленькая страна, с малым опытом государственности. А вот Вы, на правах "старшего брата", могли бы и показать пример: дать свободу чеченцам, татарам, чукчам. У Вас ведь демократия, будто-бы, или слабо? Учить кого-то получается лучше, да? Мы мирные люди, нормально уживаемся со всеми соседями, к сожалению, о РФ сейчас этого не скажешь. И не пытайтесь играть всегда на одни ворота...бревно в Вашем глазу
    Ах, если бы я был сторонником национализма!!! Я бы именно этим бы и занимался с утра и до вечера, подавая пример националистам украинским. Увы- я не поддерживаю национализм. И чеченский и татарский и чукотский... и русский с украинским.
    Последний раз редактировалось Шам.АН; 17.12.2012 в 14:18.

18. Вверх #24558
    User banned
    Ах, если бы я был сторонником национализма!!! Я бы именно этим бы и занимался с утра и до вечера, подавая пример националистам украинским. Увы- я не поддерживаю национализм. И чеченский и татарский и чукотский... и русский с украинским.
    А что же Вы нам советуете? У Вас, видимо, чисто украинский менталитет: на тобі, боже, що нам не гоже...

19. Вверх #24559
    User banned
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    А что же Вы нам советуете? У Вас, видимо, чисто украинский менталитет: на тобі, боже, що нам не гоже...
    Вот это пишет националист.
    Цитата Сообщение от gfer Посмотреть сообщение
    ...
    ....
    ..
    Я откровенно думаю, что поддержка такой идеологии разорвет на куски любое многонациональное государство.
    Но вы отчего то решили, что я "за". Я смотрю у вас чтение избирательное какое то - странно-селективное.

20. Вверх #24560
    Постоялец форума
    Бо в тебе закінчився малий запас духовності і знань. І зараз ти традиційно займаєшся тідьки відвертаням уваги людей від справжніх загальнолюдських головних ціностій. Так би мовити як у героїв М.Шолохова: від білих відбився і до червоних не пристав, або полководець без армії, або патріот "без отечества", а точніше гравець без єдиної копійки в кішені!

Закрытая тема
Страница 1228 из 1468 ПерваяПервая ... 228 728 1128 1178 1218 1226 1227 1228 1229 1230 1238 1278 1328 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права