|
А может существовать язык без одноименной нации? Не смешно ли об этом напоминать. Речь идет о российском языке изрядно видоизмененном в советские времена. Еще смешнее полагать его «вторым государственным». А может он и впрямь межнациональный? Или же у некоторых получается «вторая» национальность.
Законопроект Колеса і Підрахуя.
А хто дав таке право Колесу, Підрахую, Завгару і взагалі всій партії розпилу, без референдуму, вирішувати долю мови і вибору більш ніж пів країни???Кто дал вам право лишать людей выбора?
Якщо ви зараз будете стверджувати, що ті, начебто які за них голосували, то ця відповідь буде яскравим прикладом шовінізму, тому що вам на інших плювати, навіть у разі перебування вас у меншості в цій країні.
Президентські вибори. Може і громадянська війна, як наслідок не покори української нації перед кримінально-олігархічним кланом, який впроваджує українофобську політику, а також знищує не тільки все українське, а ще економіку, ресурси і таке інше, а вам манкуртам і адептам, підкидає кістки у виді закону КК, щоб ви нібито мали таку собі думку, що за вас нібито ще хтось переживає.и что будет через 2 года?
Мені на це байдуже, як і вам на моє. Тому за українську мову, а також за припинення русифікації півдня і сходу, буде не тільки політична боротьба.Люди откажутся от родного языка?
Я в себе вдома. Що хочу, те й роблю.Не много ли на себя берете?
Ми ж не ста доларова купюра, щоб всім подобатись.До речі, що стосується деяких, які тільки верещать, то тут я з вами не згоден. Бо Свобода діє, а не тільки говорить. Ви мабуть в цьому вже переконалися під час підрахування голосів на 215 та 223 ОВК м.Києва і це лише один з багатьох прикладів...
Я то мовлять: "поживем - увидим".и ничего у вас в Одессе не выйдет.
У будь-якому випадку, ніхто російську мову не буде забороняти, як ви собі нафантазували. Ми лише прагнемо повернути все, як було до прийняття закону КК, тобто скасувати його, не більш, не менш. У разі адекватних домовленостей з боку проросійської гілки політичних сил, ми можемо запропонувати внести деякі зміни до конституції для захисту і розвитку вашої мови в регіонах, де вона існує.
Последний раз редактировалось Shamrock; 16.12.2012 в 16:44.
Социальные закладки