партия "щвабода" это отрицает. мне почему-то кажется, что ты за нее голосовал.как же не касаеся? я здесь живу.Мова йшла про інше...
А Ви кинулись оспорювати те, що Вас навіть не торкається...я здесь даже неспорящего с украинцами поляка не видел. как и филиппинцаЗверніть увагу, на цьому форумі (у цій темі) я ще не бачив спорів між українцями та поляками (хоча історія взаємовідносин дуже вже обтяжена),а оне хитрыеміж українцями та євреями (хоча тут і релігія домішана, та й претензії взаємні мали місце), між українцями та німцями (теж є що пригадати),взять хотя бы Кертиса, ДГ или Багси.
и таджиками. тут столько с тобой несогласных украинцев - мама не горюй.а спори ведуться лише між росіянами та українцями!
ты просто подслеповатыйдетский сад: ОНИ ПЕРВЫЕ НАЧАЛИ!!! ма-а-а-ама-а-а!!При чому, у переважній більшості випадків саме з ініціативи перших!!ты о чем вообще сейчас?Невже Вас так образило те, що Ви з "великих"/"старших" опинились у ролі малих/молодших??дальше не осилил, ибо полился бессмысленный и беспощадный словесный понос.Тут і звинувачення у всіх гріхах, і в зраді (бувшого раба бувшому господарю?), і в націоналізмі (хоча вся історія пронизана саме фактами шовіністичного ставлення "русских" до українців??
"Русские" я написав так тому, що ця нація, як і назва країни, вигадані Петром-1 і його послідовниками.
Я нічого проти не маю, люди мають право іменуватись так, як їм заманеться! Живуть же у Н.Зеландії "маорі", а чому у Росії не можуть жити не "росіяни", а "русские"??
Доречі, ніякої злоби у мене не було і немає, бо в дитинстві били не мене, а я бив, так вже трапилось...
Проявляйте більшу толерантність у національних питаннях. Мешкали б Ви у Росії (як Шам.АН) я б Вас зрозумів, а займатись цим тут??
Ви ж знаєте, що міжнаціональний конфлікт роздмухати набагато простіше, ніж потім його загасити. Крім того, Ви ж середина на половину (як самі казали), то чого ж Вас так хвилює (приваблює) "зов прєдков" з російського боку і зовсім ніяк з українського? Така заангажованність теж тхне провокацією...
Социальные закладки