Результаты опроса: Я...

Голосовавшие
1701. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • националист(ка)

652 38.33%
  • не националист(ка)

248 14.58%
  • антинационалист(ка)

111 6.53%
  • национализм не поддерживаю ни в какой форме

580 34.10%
  • сам(а) не знаю, кто я

110 6.47%

Тема: А Вы националист?

Закрытая тема
Страница 1177 из 1468 ПерваяПервая ... 177 677 1077 1127 1167 1175 1176 1177 1178 1179 1187 1227 1277 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 23,521 по 23,540 из 29360
  1. Вверх #23521
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Onewinged Посмотреть сообщение
    С учетом того, что графы национальность нет, то украинец=гражданин украины.
    Шановний, цього Вам би лише бажалося б! Національність була, є і буде!
    А те, чи є записи щодо неї, то те таке... Учора не було, а завтра знову буде!
    "Українець" і "громадянин україни" - це не тотожність!
    А саме таке порівняння свідчить про те, що погляди у Вас такі, які притаманні "націонал-шовіністам", що вважають нібито навкруг усі - "русские"!
    У нас в Україні мешкають люди багатьох національностей і робити їх "українцями" (як це робив "совок" по відношенню українців, що мешкали в степах Кубані) навіть "Свобода" не збирається!
    Якщо ви поважаєте українців, то вони поважатимуть вас, як співгромадян!

Дальше фамилии: Тягныбок, Фарион и иже с ними. Последняя так вообще грозилась сажать за русский язык (влом искать, сам соответствую цитату найдешь, я уже выкладывал вроде, вместе с сравнительной характеристикой свободы)..

Ось тут детальніше:
    1) Де ви бачились з Тягнибоком і Фаріон?
    2) За яких обставин вони від Вас (особисто) щось вимагали?
    3) Хто при цьому був свідком?

І у цьому знову проявиться провокативність Ваших слів, бо вони нічим не підтверджуються.
    Не тільки Фаріон, і я, і мені подібні прагнемо до того, щоб будь-який державний службовець, представник державної влади, знав і використовував на службі державну мову! Це властиво будь-якій країні Європи, до якої ми так прагнемо! Та навіть Російській федерації, де державна мова теж одна і, як не дивно, титульної нації!
    А щодо того, що хтось, десь, щось казав, то згадайте слова відомої байки: "...синиця славу розпустила, що може море запалить, що нібито воно згорить..."!!!!

Забавная у тебя демократия. Я не в силах и не вправе навязать свою точку зрения, а те, кто пытаются навязать свою точку зрения мне - вправе? Если уж на то пошло, то я свою точку зрения не навязываю - я ее отстаиваю. Я не лезу на львовский форум и не пытаюсь там учить, чьи памятники ставить и на каком языке говорить..
    Це взагалі якась маячня!
    Це не у мене демократія, це така демократія у державі, що має назву УКРАЇНА!
    Доречі, а безліч плакатів по Одесі, щодо "величавості" російської мови, це не нав'язування своїх поглядів іншим?
    Ви бачили тут хоч щось подібне щодо української мови?
    Ви можете лише протиставити свої роздуми, а я Вам - конкретні приклади, що знаходять реальне (матеріальне) підтвердження!
    Чи Ви вважаєте, що це не виклик, щодо держави, в якій державна мова є українська?
    Непотрібно щодо Львівського форуму, пане провокатор (зараз я упевнений вже у цьому на 100%), ми з Вами на Одеському, а тому давайте щодо наших з Вами "баранів"...
    І до Вас ніхто не лізе зі вказівками, які монументи і кому споруджувати. Пообурювались, але ж Катерині стоїть! І це при тому, що ця підла німецька баба зробила український (та й російський) народ кріпаками (а він до того часу бів вільним) і винищила козацтво як таке! Росіянам вона подобається, але те ж їх справа, бо вони без (царя/баріна) у голові не уявляють свого життя...
    Хто Вам у Одесі "вякає" (у Вас навіть мова провокаційно зневажлива до оточуючих), що Ви повинні розмовляти не тою мовою?
    Видайте прізвища, адреси, явки, як казав Путін...

не говорю, что Львов - это "моя земля". Я говорю, что тут, в Одессе, тот, кто вякает, что я кому-то должен разговаривать на неродном мне языке, и который говорит, что Одесса - это, якобы, "его земля", и есть провокатор..
    І знову провокативна маячня!
    Бо Україна - це наш спільний дім, у якому багато кімнат, серед яких і Київ, і Львів, і Одеса! Все це наше, спільне! І не потрібно ділити та нав'язувати іншим думку, що десь нібито живуть інші люди і те - їх, а це - лише наше!
    ВСЕ - НАШЕ!!

Не выходит у тебя обличать, замполит. Аргументы слабоваты. Кстати, НАЙДИ хоть ОДИН мой пост, где я пытаюсь навязать точку зрения? Не где я ее высказываю, а именно пытаюсь навязать. Вот и поглядим, кто тут провокатор.
    Так хоч ось цей!
    Я ніколи не був ні політруком, ні замполітом, але, тим не менш, Ви нав'язуєте цю точку зору решті! Це подібно тому, якби я Вас тут представляв як гомосексуаліста і посилався на лише мені відомі факти!
    Те, що є ще пара таких же людей, не свідчить про правдивість твердження, а лише свідчить про те, що провокаторів на форумі не один!
    І їх мета - образити людину за її висловлювання, думки, спровокувати відсіч, аби того "забанили". Благо, що все тут своє...
    А розшукувати якісь Ваші пости - забагато честі!
    Дискусія з Вами (як з провокатором) мені абсолютно не цікава! Так, дав відсіч по ходу бесіди і бувайте здорові на скільки Бог Вам дозволить...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 01.11.2012 в 13:19.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

2. Вверх #23522
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Ну да, ты ж ни разу не встревал в разговор. Ну да ладно. Запомним, что ты уважаешь "даже тех, кто голосовал за Маркова, ещё более яркого экстремиста".
    запомним. но ведь свистит, как всегда. послезавтра выпьет лишней чарочки, и начнет толкать лозунги а-ля Новодворская.

3. Вверх #23523
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Вот видите, я ж говорил, что всё предельно просто и не нужно крайностей!
    С учётом того, что вы ранее писали вот это:

А теперь написали вот это:
    дурость какая. а украинец не может быть гражданином Украины? одно другое исключает?

4. Вверх #23524
    Посетитель
    Важко не погодитися) Дійсно, українець - це далеко не завжди громадянин України (може податки не платити, може розпалювати ворожнечу, може не працювати, може нав'язувати політичну волю меншості більшості та таке інше)

5. Вверх #23525
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    начну с того, что ты на форуме, и на твой пост вправе ОВТЕТИТЬ любой. а чем Марков более яркий экстреммист, не удосужишься рассказать?
    Щось Ви зовсім поганим стали?? Що трапилось, то редагували всіх, а тут...
    Я не розумію, що таке "ОВТЕТИТЬ" і ніяк "недотямлю", з якого часу слово "екстреміст" на російській почало писатись так - "экстреММист"?
    Казав же я колись, що ці ліцеї - маячня та викачування коштів з народу!

Відповідати я йому не забороняв, більш того, надав відповідь по суті його запитання. Просто виказав своє здивування тому, що його захопила моя дискусія з іншою людиною...
    А чому я Вам повинен нав'язувати якісь думки (свою точку зору) щодо Маркова?
    Ви послухайте його "рєчі" і Тягнибока, порівняйте і зробіть висновок самі. Якщо не зможете - тоді звертайтесь за допомогою, як той "товарищ", щодо того, чи "провокатор" він, чи ні у питаннях національних відносин?
    Задав запитання і отримав відповідь...

6. Вверх #23526
    у замполлитра случилось недержание речи

7. Вверх #23527
    Щось Ви зовсім поганим стали?? Що трапилось, то редагували всіх, а тут...
    Я не розумію, що таке "ОВТЕТИТЬ" і ніяк "недотямлю", з якого часу слово "екстреміст" на російській почало писатись так - "экстреММист"?
    Казав же я колись, що ці ліцеї - маячня та викачування коштів з народу!

Відповідати я йому не забороняв, більш того, надав відповідь по суті його запитання. Просто виказав своє здивування тому, що його захопила моя дискусія з іншою людиною...
    А чому я Вам повинен нав'язувати якісь думки (свою точку зору) щодо Маркова?
    Ви послухайте його "рєчі" і Тягнибока, порівняйте і зробіть висновок самі. Якщо не зможете - тоді звертайтесь за допомогою, як той "товарищ", щодо того, чи "провокатор" він, чи ні у питаннях національних відносин?
    Задав запитання і отримав відповідь...
    даже дураку ясно, что это опечатка. для человека, который настаивал, что Дерибасовская пишется через два С, а Ильичевск - Илличевск, а украинским городом Хацапетовка называют Россию ты проявляешь просто ужасающую борзость.
    остальной бубнеж не читал.
    ты слишком многословен стал в последнее время. тебе слово - в ответ письмо на два экрана.
    Последний раз редактировалось Sklif; 01.11.2012 в 19:23.

8. Вверх #23528
    Цитата Сообщение от Oleg_74 Посмотреть сообщение
    Важко не погодитися) Дійсно, українець - це далеко не завжди громадянин України (може податки не платити, може розпалювати ворожнечу, може не працювати, може нав'язувати політичну волю меншості більшості та таке інше)
    может в Канаде жить

9. Вверх #23529
    Посетитель
    может в Канаде жить
    только не просите меня скинуться на билет для украинцев пусть учатся самостоятельности

10. Вверх #23530
    дурость какая. а украинец не может быть гражданином Украины? одно другое исключает?
    З Вами важко балакати...
    А може Ви не розумієте що таке "тотожність"?
    Тоді навіщо писати - "дурость", запитайте краще...
    А я того, про що Ви, не казав! Уважніше читайте: будь-хто може бути громадянином України, але українцем може бути лише українець (як і "русским" - лише "русский").
    І поняття "громадянство" та "національність" ніколи не були тотожністю, хоча одне не виключає інше, тобто: як українець (взагалі) може не бути громадянином України, так і людина будь-якої національності може бути громадянином України...
    Який № "ліЦЦея" був у Вас, я напишу керівнику відгук...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 01.11.2012 в 13:33.

11. Вверх #23531
    у замполлитра случилось недержание речи
    Давайте щодо національних відносин (по темі), балаканина щодо моєї особи - тут нікому не цікава!
    Стримуйтесь...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 01.11.2012 в 13:34.

12. Вверх #23532
    З Вами важко балакати...
    А може Ви не розумієте що таке "тотожність"?
    Тоді навіщо писати - "дурость", запитайте краще...
    А я того, про що Ви, не казав! Уважніше читайте: будь-хто може бути громадянином України, але українцем може бути лише українець (як і "русским" - лише "русский").
    І поняття "громадянство" та "національність" ніколи не були тотожністю, хоча одне не виключає інше, тобто: як українець (взагалі) може не бути громадянином України, так і людина будь-якої національності може бути громадянином України...
    Який № ліцея був у Вас, я напишу керівнику відгук...
    но если человек в одном посте сказал, что он украинец, а в другом - что гражданин Украины, это не означает, что он врет или провокатор.
    а ты именно это и заявил.
    З.Ы.: а почему слово русский в кавычках? тебя в детстве русские сильно били, откуда такая злость?

13. Вверх #23533
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Шановний, цього Вам би лише бажалося б! Національність була, є і буде!
    А те, чи є записи щодо неї, то те таке... Учора не було, а завтра знову буде!
    Я поважаю українців, поважаю їх мову і культуру - проте вибач мені, якщо моя рідна Одещина з притаманною їй культурою, історією і мовою мені ближча і рідніша. До речі, з точки зору закону національності в Україні нема. Вона продовжує існувати лише з огляду на перепис населення і статистику.

А саме таке порівняння свідчить про те, що погляди у Вас такі, які притаманні "націонал-шовіністам", що вважають нібито навкруг усі - "русские"!
    У нас в Україні мешкають люди багатьох національностей і робити їх "українцями" (як це робив "совок" по відношенню українців, що мешкали в степах Кубані) навіть "Свобода" не збирається!
    Якщо ви поважаєте українців, то вони поважатимуть вас, як співгромадян!
    Да ты что? А "Свободу" тебе не вспомнить, которая делит украинцев на титульных и не очень?
    Если уж на то пошло, то я уважаю все национальности, и украинцы - просто одна из них, ничем не лучше и не хуже русских, евреев, французов или итальянцев.

Ось тут детальніше:
    1) Де ви бачились з Тягнибоком і Фаріон?
    2) За яких обставин вони від Вас (особисто) щось вимагали?
    3) Хто при цьому був свідком?
    Не ёрничай. Ты превосходно знаешь, о каком эпизоде я говорю.

І у цьому знову проявиться провокативність Ваших слів, бо вони нічим не підтверджуються.
    Не тільки Фаріон, і я, і мені подібні прагнемо до того, щоб будь-який державний службовець, представник державної влади, знав і використовував на службі державну мову! Це властиво будь-якій країні Європи, до якої ми так прагнемо! Та навіть Російській федерації, де державна мова теж одна і, як не дивно, титульної нації!
    А щодо того, що хтось, десь, щось казав, то згадайте слова відомої байки: "...синиця славу розпустила, що може море запалить, що нібито воно згорить..."!!!!
    Ничем?
    - Тобто ви вважаєте, що російськомовних українців не треба саджати в тюрми, але штраф накладати потрібно?
    - Я вважаю, якщо українці роблять помилку, розмовляючи російською, то її треба карати. А штраф – це форма покарання. А непокараний злочин генерує.

Це взагалі якась маячня!
    Це не у мене демократія, це така демократія у державі, що має назву УКРАЇНА!
    Доречі, а безліч плакатів по Одесі, щодо "величавості" російської мови, це не нав'язування своїх поглядів іншим?
    Ви бачили тут хоч щось подібне щодо української мови?
    Ви можете лише протиставити свої роздуми, а я Вам - конкретні приклади, що знаходять реальне (матеріальне) підтвердження!
    Чи Ви вважаєте, що це не виклик, щодо держави, в якій державна мова є українська?
    Помнится, были в Одессе бигморды Юща с фразами "Думай українською" или что-то в этом духе.

Непотрібно щодо Львівського форуму, пане провокатор (зараз я упевнений вже у цьому на 100%), ми з Вами на Одеському, а тому давайте щодо наших з Вами "баранів"...
    Придет время и о тебе поговорим.

І до Вас ніхто не лізе зі вказівками, які монументи і кому споруджувати. Пообурювались, але ж Катерині стоїть! І це при тому, що ця підла німецька баба зробила український (та й російський) народ кріпаками (а він до того часу бів вільним) і винищила козацтво як таке! Росіянам вона подобається, але те ж їх справа, бо вони без (царя/баріна) у голові не уявляють свого життя...
    А историю учить совесть не позволяет?
    Крепостное право в России — существовавшая, начиная с Киевской Руси XI века, система правоотношений, вытекавших из зависимости земледельца, крестьянина, от помещика, владельца земли, населяемой и обрабатываемой крестьянином.
    В Киевской Руси и Новгородской республике несвободные крестьяне подразделялись на категории: смердов, закупов и холопов. В царской России крепостничество широко распространилось к XVI веку; официально подтверждено Соборным уложением от 1649 года; отменено в 1861 году.

Хто Вам у Одесі "вякає" (у Вас навіть мова провокаційно зневажлива до оточуючих), що Ви повинні розмовляти не тою мовою?
    Видайте прізвища, адреси, явки, як казав Путін...
    Да хоть тебя взять.

І знову провокативна маячня!
    Бо Україна - це наш спільний дім, у якому багато кімнат, серед яких і Київ, і Львів, і Одеса! Все це наше, спільне! І не потрібно ділити та нав'язувати іншим думку, що десь нібито живуть інші люди і те - їх, а це - лише наше!
    ВСЕ - НАШЕ!!
    ОК, то есть я могу вести себя так же, как и "соседи": приехать во Львов, помыть ноги в фонтане, обозвать украиноязычных "дегенератами"?...

Так хоч ось цей!
    Я ніколи не був ні політруком, ні замполітом, але, тим не менш, Ви нав'язуєте цю точку зору решті! Це подібно тому, якби я Вас тут представляв як гомосексуаліста і посилався на лише мені відомі факти!
    Те, що є ще пара таких же людей, не свідчить про правдивість твердження, а лише свідчить про те, що провокаторів на форумі не один!
    І їх мета - образити людину за її висловлювання, думки, спровокувати відсіч, аби того "забанили". Благо, що все тут своє...
    А розшукувати якісь Ваші пости - забагато честі!
    Дискусія з Вами (як з провокатором) мені абсолютно не цікава! Так, дав відсіч по ходу бесіди і бувайте здорові на скільки Бог Вам дозволить...
    Сливайся, мелкий, сливайся. А то как обычно будет - запутаешься в собственных показаниях, пропадешь на пару дней, чтоб подзабылось, и снова вылезешь вещать, какой ты тут патриот и Д'Артаньян.
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

14. Вверх #23534
    но если человек в одном посте сказал, что он украинец, а в другом - что гражданин Украины, это не означает, что он врет или провокатор.
    а ты именно это и заявил.
    З.Ы.: а почему слово русский в кавычках? тебя в детстве русские сильно били, откуда такая злость?
    Ви читайте, в якому контексті було сказано!
    Доречі, людина нічого не оспорює, та й сенсу у цьому немає, бо кому до того є справа, якої він національності, якщо усі рівні? Мова йшла про інше...
    А Ви кинулись оспорювати те, що Вас навіть не торкається...
    Зверніть увагу, на цьому форумі (у цій темі) я ще не бачив спорів між українцями та поляками (хоча історія взаємовідносин дуже вже обтяжена), між українцями та євреями (хоча тут і релігія домішана, та й претензії взаємні мали місце), між українцями та німцями (теж є що пригадати), а спори ведуться лише між росіянами та українцями!
    При чому, у переважній більшості випадків саме з ініціативи перших!! Невже Вас так образило те, що Ви з "великих"/"старших" опинились у ролі малих/молодших??
    Тут і звинувачення у всіх гріхах, і в зраді (бувшого раба бувшому господарю?), і в націоналізмі (хоча вся історія пронизана саме фактами шовіністичного ставлення "русских" до українців??
    "Русские" я написав так тому, що ця нація, як і назва країни, вигадані Петром-1 і його послідовниками.
    Я нічого проти не маю, люди мають право іменуватись так, як їм заманеться! Живуть же у Н.Зеландії "маорі", а чому у Росії не можуть жити не "росіяни", а "русские"??
    Доречі, ніякої злоби у мене не було і немає, бо в дитинстві били не мене, а я бив, так вже трапилось...
    Проявляйте більшу толерантність у національних питаннях. Мешкали б Ви у Росії (як Шам.АН) я б Вас зрозумів, а займатись цим тут??
    Ви ж знаєте, що міжнаціональний конфлікт роздмухати набагато простіше, ніж потім його загасити. Крім того, Ви ж середина на половину (як самі казали), то чого ж Вас так хвилює (приваблює) "зов прєдков" з російського боку і зовсім ніяк з українського? Така заангажованність теж тхне провокацією...

15. Вверх #23535
    Да ты что? А "Свободу" тебе не вспомнить, которая делит украинцев на титульных и не очень?..
    "Свобода" - це одна із партій, які пройшли до Парламенту. Не більше і не менше!
    А тому, спиратись на приватні думки Тягнибока, які комусь можуть подобатись, а комусь і ні, немає жодного сенсу. Він більшості у раді не має. І я не бачу великої різниці у зазіханнях Симоненка, Тягнибока чи Маркова. Кожен з них собі Наполеон...

Если уж на то пошло, то я уважаю все национальности, и украинцы - просто одна из них, ничем не лучше и не хуже русских, евреев, французов или итальянцев..
    Згоден, крім українців, бо вони відстоюють свої права та мову...

Не ёрничай. Ты превосходно знаешь, о каком эпизоде я говорю...
    Висловлювання будь-якої особи не можуть бути критерієм істини у національних питаннях та причиною цькування всієї нації...

Ничем? - Тобто ви вважаєте, що російськомовних українців не треба саджати в тюрми, але штраф накладати потрібно?
    - Я вважаю, якщо українці роблять помилку, розмовляючи російською, то її треба карати. А штраф – це форма покарання. А непокараний злочин генерує....
    Що з цього витікає? Це думка приватної особи і тільки...

Придет время и о тебе поговорим...
    Ви на що натякаєте, пане? Чи то може навіть пробуєте залякувати?

А историю учить совесть не позволяет?
    Шановний, учити історію може завадити не совість (вона тут ні при чому), а невігластво.
    До того ж, яку історію, українського народу, України чи вашу - російську, написану за наказами німецьких царів?
    Якщо українську, то ось вона:
    - 1763 рік - введення Катериною ІІ кріпосного права в Україні.
    - 1765 рік - ліквідація козацького устрою в Слобожанщині.
    - 1775 рік - ліквідація Запорозької Січі й фактичне скасування незалежності України.

ОК, то есть я могу вести себя так же, как и "соседи": приехать во Львов, помыть ноги в фонтане, обозвать украиноязычных "дегенератами"?....
    Це Ви про що? Про "сапоги", котрі Жириновський збирався мити в Індійському океані?
    Дурні ніколи не були критерієм істини, щоб вони не казали. І Ви не посилайтесь на них, та й самі не "дуркуйте"...
    Україномовні є і в Одесі та області, для зустрічі з ними не потрібно їхати аж у Львів. І що Ви взагалі до того Львова причепились?
    Сучасне європейське місто, про що всі туристи кажуть... А насаджувати протистояння між регіонами України, якого не може бути у природі, намагаються саме провокатори всіх рівнів... І воно зрозуміло, розподіляй та володарюй...

Сливайся, мелкий, сливайся. А то как обычно будет - запутаешься в собственных показаниях, пропадешь на пару дней, чтоб подзабылось, и снова вылезешь вещать, какой ты тут патриот и Д'Артаньян.
    Ось у цьому Ви весь і є. Так що - провокатор і не більше, і не менше. Саме у цьому і була мета Вашої невдалої дискусії.
    Дякую за увагу (більше не продовжую, бо кінець відомий - Ви перейдете на мою особу).
    Доречі, мені немає потреби себе за когось видавати, лаври мені не потрібні, Ваше визнання теж...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 01.11.2012 в 19:00.

16. Вверх #23536
    Не покидает форум Аватар для Vertep
    8 ноября в 22.00 в эфире телеканала «Украина» будет показана самая сенсационная ТВ-премьера — уникальный исследовательский проект «ДНК-портрет нации».

Это настоящий телевизионный эксперимент, поскольку фильм вобрал в себя полноценное научное исследование с использованием новейших технологий, привлечением лучших мировых лабораторий и экспертов-генетиков. Фильм расскажет, из каких частей света пришли в Украину предки современных украинцев. В этом генетическом исследовании приняли участие люди из разных уголков Украины, в том числе и многие известные украинцы: Олег Скрипка, Остап Ступка, Руслана Писанка, Василий Вирастюк, Алена Винницкая, Александр Пономарев и др.
    После завершения съемок результаты исследования будут переданы Национальной академии наук Украины. К созданию фильма «ДНК-портрет нации» в качестве экспертов были привлечены известные украинские ученые, с которыми были записаны десятки часов интереснейших видеоинтервью. В фильм войдут только ключевые моменты их выступлений. Чтобы не терять уникальный материал, мы продолжаем публиковать серию интервью с этими учеными.

http://kri.com.ua/9468-kak-drevnie-u...+Rog+Inform%29
    Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)

17. Вверх #23537
    Частый гость Аватар для gfer
    только не просите меня скинуться на билет для украинцев пусть учатся самостоятельности
    Не могу понять "человека" ненавидящего народ среди которого живет. Слышали поговорку "не плюй в колодец из которого пьешь воду"? Может не произойдет того, о чем вы не пристанно тут говорите и пытаетесь нас в этом упрекнуть...
    Meine Ehre Heisst Treue

18. Вверх #23538
    Посетитель
    Цитата Сообщение от gfer Посмотреть сообщение
    Слышали поговорку "не плюй в колодец из которого пьешь воду"?
    неужели украинская?
    Не могу понять "человека" ненавидящего народ среди которого живет.
    я ненавижу нацистов, а судя по результатам выборов, украинцы смелее стали признаваться самим себе и окружающим в симпатии к национализму.
    то ли еще будет?
    разве с помощью национализма можно построить что-либо путевое?

19. Вверх #23539
    Частый гость Аватар для gfer
    неужели украинская?
    Поговорка издревле народная...

я ненавижу нацистов...
    Против коммунизма и капитализма - у нас есть третий путь!
    Мы следуем собственной, нелегкой дорогой, нас ничто не заставит свернуть.
    Мы отрицаем демократию и либерализм - это ложь для обмана масс.
    Мы выступаем за правый социализм - вот единственный путь для нас.
    разве с помощью национализма можно построить что-либо путевое?
    В сущности основной проблемой государственной системы является неразделенность ее услуг и ее собственности. Ведь фактически, институт гражданства - это владение акциями ЗАО под названием такое-то государство. Граждане - собственники своей страны и закономерно желают дальше таковыми быть. Идея "Украина - для всех" подрывает именно эту очевидную истину, нарушает право граждан на владение своим государством и размывает их права собственности всеми кому вздумается.
    При этом в том, чтобы в страну вкладывали иностранцы, чтобы сюда приезжали учиться, делать бизнес, вкладывать инвестиции, мирно жить и работать, разумеется нет ничего плохого. Плохо когда посторонние люди покушаются на твою собственность, приходят в твою квартиру, пользуются твоим имуществом и претендуют на долю в нем. А в сущности именно этим занимаются мигранты, когда претендуют на пакет государственных услуг в виде бюджетного образования, здравоохранения, охраны и т.д.
    Пока эти две принципиальные функции государства - владение им и его услуги, не будут четко институционально оформлены и разделены, националистическая повестка дня будет сохранять свою актуальность и будет носить оправданный характер защиты своих прав собственности.
    Вот когда институт гражданства перейдет в состояние персонального наследуемого акционирования, а государственные услуги не его собственникам будут осуществляться по четкому тарифу и договору, на основе взаимной выгоды, тем самым получить гражданство просто так левому человеку будет невозможно - вот тогда можно говорить о политике открытых дверей и том что "Украина - для всех" всем должна предоставлять услуги образования и медицины, с общественной собственностью улиц и парков...
    Возьмите "демократическую" Европу. В законодательстве всех европейских стран можно увидеть, так или иначе, явные предпочтения, отданные коренным национальностям; внешняя и внутренняя политика этих стран ведется таким образом, чтобы наибольшие выгоды получали также коренные жители (в отличие, кстати, от нас). О Государстве Израиль и говорить нечего – там уже не национализм, а нацизм почти что гитлеровского толка, ибо неевреи там не то, что поражены в правах, а вовсе абсолютно бесправны.
    Национализм всюду правит бал, только в несколько закамуфлированной форме...
    Последний раз редактировалось gfer; 01.11.2012 в 22:02.
    Meine Ehre Heisst Treue

20. Вверх #23540
    Посетитель
    Возьмите "демократическую" Европу.
    Капиталистические кризисы удобряют ростки фашизма, которыми чреваты все либеральные режимы. Похоже, это закон природы. (с)

Закрытая тема
Страница 1177 из 1468 ПерваяПервая ... 177 677 1077 1127 1167 1175 1176 1177 1178 1179 1187 1227 1277 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права