Шановний, цього Вам би лише бажалося б! Національність була, є і буде!
А те, чи є записи щодо неї, то те таке... Учора не було, а завтра знову буде!
"Українець" і "громадянин україни" - це не тотожність!
А саме таке порівняння свідчить про те, що погляди у Вас такі, які притаманні "націонал-шовіністам", що вважають нібито навкруг усі - "русские"!
У нас в Україні мешкають люди багатьох національностей і робити їх "українцями" (як це робив "совок" по відношенню українців, що мешкали в степах Кубані) навіть "Свобода" не збирається!
Якщо ви поважаєте українців, то вони поважатимуть вас, як співгромадян!
Ось тут детальніше:
1) Де ви бачились з Тягнибоком і Фаріон?
2) За яких обставин вони від Вас (особисто) щось вимагали?
3) Хто при цьому був свідком?
І у цьому знову проявиться провокативність Ваших слів, бо вони нічим не підтверджуються.
Не тільки Фаріон, і я, і мені подібні прагнемо до того, щоб будь-який державний службовець, представник державної влади, знав і використовував на службі державну мову! Це властиво будь-якій країні Європи, до якої ми так прагнемо! Та навіть Російській федерації, де державна мова теж одна і, як не дивно, титульної нації!
А щодо того, що хтось, десь, щось казав, то згадайте слова відомої байки: "...синиця славу розпустила, що може море запалить, що нібито воно згорить..."!!!!
Це взагалі якась маячня!
Це не у мене демократія, це така демократія у державі, що має назву УКРАЇНА!
Доречі, а безліч плакатів по Одесі, щодо "величавості" російської мови, це не нав'язування своїх поглядів іншим?
Ви бачили тут хоч щось подібне щодо української мови?
Ви можете лише протиставити свої роздуми, а я Вам - конкретні приклади, що знаходять реальне (матеріальне) підтвердження!
Чи Ви вважаєте, що це не виклик, щодо держави, в якій державна мова є українська?
Непотрібно щодо Львівського форуму, пане провокатор (зараз я упевнений вже у цьому на 100%), ми з Вами на Одеському, а тому давайте щодо наших з Вами "баранів"...
І до Вас ніхто не лізе зі вказівками, які монументи і кому споруджувати. Пообурювались, але ж Катерині стоїть! І це при тому, що ця підла німецька баба зробила український (та й російський) народ кріпаками (а він до того часу бів вільним) і винищила козацтво як таке! Росіянам вона подобається, але те ж їх справа, бо вони без (царя/баріна) у голові не уявляють свого життя...
Хто Вам у Одесі "вякає" (у Вас навіть мова провокаційно зневажлива до оточуючих), що Ви повинні розмовляти не тою мовою?
Видайте прізвища, адреси, явки, як казав Путін...
І знову провокативна маячня!
Бо Україна - це наш спільний дім, у якому багато кімнат, серед яких і Київ, і Львів, і Одеса! Все це наше, спільне! І не потрібно ділити та нав'язувати іншим думку, що десь нібито живуть інші люди і те - їх, а це - лише наше!
ВСЕ - НАШЕ!!
Так хоч ось цей!
Я ніколи не був ні політруком, ні замполітом, але, тим не менш, Ви нав'язуєте цю точку зору решті! Це подібно тому, якби я Вас тут представляв як гомосексуаліста і посилався на лише мені відомі факти!
Те, що є ще пара таких же людей, не свідчить про правдивість твердження, а лише свідчить про те, що провокаторів на форумі не один!
І їх мета - образити людину за її висловлювання, думки, спровокувати відсіч, аби того "забанили". Благо, що все тут своє...
А розшукувати якісь Ваші пости - забагато честі!
Дискусія з Вами (як з провокатором) мені абсолютно не цікава! Так, дав відсіч по ходу бесіди і бувайте здорові на скільки Бог Вам дозволить...
Социальные закладки