|
У меня вот чисто академический интерес: кто и главное - чем ???
Может вот этим :
???Балога зауважив, що головна причина "мого звернення до Вас лежить не в юридичній, а моральній площині". "Ваші підлеглі по Партії регіонів висунули людину із злочинним минулим, кримінальною свідомістю і сумнівною репутацією кандидатом у народні депутати від політичної сили, яка сьогодні уособлює владу. Таким чином, всі його дії прямо пов'язуються з курсом нинішньої владної команди і політикою, яку втілюєте Ви як Глава держави. Мені особисто прикро, що дії Ваших підлеглих йдуть урозріз із настановами Президента про забезпечення чесних і чистих виборів",
Последний раз редактировалось okela; 25.10.2012 в 12:39.
токарь ... 1200..... ну-ну ...
work.ua
Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда
Партія регіонів уже програла, ще до голосування! Володимир ПИЛИПЧУК, академік Академії економічних наук, професор:
Читаю останні соціологічні дослідження, які показують, що ПР, начебто, „набирає” від 20 до 26% голосів виборців. А Тигіпко (найнездаліший за результатами роботи урядовець, не рахуючи Азарова) замахнувся аж на 30-35% голосів підтримки ПР за партійними списками.
Спершу стосовно соціологічних досліджень. Методологія соцопитувань, що використовується в Україні, розрахована на застосування в умовах демократичного суспільства і не може вважатися прийнятною для суспільства з авторитарною системою влади, тому що всі, хто незадоволений владою, але її бояться, відповідатимуть, що цю владу підтримують, або не знають. як голосуватимуть, або не знають, чи прийдуть на вибори. Згадана категорія (боязливих громадян) ніколи не відповість відверто, що голосуватиме „проти” влади. Не відповість, бо не знає наступного:
- хто і для чого проводить опитування;
- куди і кому дослідники-„опитувачі” цю інформацію спрямують;
- чи не зашкодять його відповіді його ж кар’єрі, доброботу, спокою, свободі, чи навіть- його життю.
Соціологи мають розуміти, шо опитування проводиться не у вільній країні, а при диктатурі криміналітету. Люди-боягузи чи хитрі, завбачливі, не відверті завжди будуть казати, що вони "ЗА" владу. Але соціологи цих моментів не враховують, задаючи людям питання “в лоб”. У методології передвиборчих досліджень відсутні розрахунки кількості „заляканих” громадян, тому і відсутні поправочні коефіцієнти „на страх” людей перед владою.
Тому я пропоную будувати аналіз рівня підтримки влади на виборах на основі іншої методології. А саме тієї, про яку натякнув пан Томенко.
Проаналізуємо, на яку максимальну підтримку населення може розраховувати ПР, відштовхуючись від згаданих вище висловлювань, при умові, що вибори відбудуться без фальсифікацій.
30-35% % підтримки ПР (за Тигіпком) - це фантастика і велика неправда - одночасно! Моя оцінка наступна: максимально можлива кількість голосів, що теоретично можуть бути віддані за ПР коливається в межах 17-19 %. І я так стверджую не як провидець, а як науковець, що знайомий з методологією статистичних досліджень. Такий висновок я зробив на основі аналізів результатів інших опитувань громадян, де предметом опитування були запитання на зразок наступного: „Чи задоволені своїм життям?” „Чи бажаєте ви змін у країні?”, „Чи у вірному напрямку розвивається ситуація в державі?” , „Чи вірите у своє світле майбутнє в Україні?” та інші подібні. Так ось, мій аналіз результатів саме таких опитувань висвітлює число, що стійко коливається біля 17%. Якщо 17% громадян України всім задоволені і їх усе влаштовує, то саме вони за власним покликом душі МОЖУТЬ проголосувати за ПР. Повторюю –„можуть” голосувати за ПР, але чи будуть, чи всі вони прийдуть на вибори?
Одночасно, уявити собі людину, що не відноситься до згаданих 17% „щасливих” громадян, яка буде голосувати за владу, яка щасливими їх не зробила, важко. НЕМОЖЛИВО собі уявити виборців, яких влада зробила НЕщасливими, і вони „забажають” знову проголосувати за ПР, якщо вони не психічно хворі, чи неадекватні. Такі теж є. Недавно я прочитав думку одного луганчанина, який про відомого там регіонала сказав, що той бандит і обікрав Луганщину до нитки, але він голосуватиме за нього і ПР, бо основна біда - „бандери”!!!. Максимум, чого бажає цей донецький раб – стати рабовласником українців, але не рівним серед рівних. Тобто, для України не так страшний сам чорт, як .....чортенята.
Фанаты оппозиции. Своей манерой поведения, стилем общения, злобой, ненавистью... и безудержным желанием халявы...
Я неоднократно советовал им быть проще, писать меньше, но от души, ясным, человеческим языком, а не по инструкциям и цитатникам...
И народ потянулся бы к ним... А так - маемо, шо маемо, с чем и поздравляемо...![]()
Шевченко Степан Абрамович, националист.
Особенно любопытно про халяву ...
А за какую вы-бы платили ? За такую:
Виктор Федорович Енукович может с полным правом считать себя му-
жественным политиком,в тяжелое время- покончившим с бар-
даком, какого не знала история ни одной страны. Он огра-
дил нас от терроризма и от войны. Он всегда был патриотом, лю-
бил Украину и всех ее граждан,и продолжает это делать. Он прое-
хал по всем регионам ,всем городам и селам.Без него народ прозя-
бал много лет, а теперь смотрит в будущее с уверенностью в
собственных силах.Теперь ни один олигарх, даже не смеет думать о
том,что он и дальше сможет обманывать народ.Пожелаем же ему обос-
нованных и решений, верных соратников, на которых можно опи-
раться во всех его смелых начинаниях. Пожелаем ему мара-
фонской выносливости,ясности мысли,бодрости духа,крепости органи-
зма на всю жизнь!
Если ты не согласен с прочитанным- читай сначала,через строчку.)))))
дальше полистай ... найдешь Там Донецк, Харьков, Одессу, Ивано-Франковск.
Я сейчас не говорю что 4000 грн хорошая зарплата. Но это не 1200, как тут пытаются рассказывать
И зарплата часто "от"
http://www.work.ua/jobs/1144357/
Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда
Социальные закладки