| ||
Ви самі як мені здається указали на різницю між руським та росіянином. А тепер питаєте мене "Ну і что?" Нічого. Тільки то що я розумію цю різницю. І то що не зрозумів історії не можна зрозуміти сучасне. І те що російські монархи зневажали завжди руський народ, вважаючи його за бидло яке не потрібно вчити, а потрібно тільки "резать или стричь". Таке відношення російської еліти до руського народу і призвело у кінцевому результаті до повстання рабів у жовтні 1917 року і ще п'яти років їх біснування.
І війна - це не те що само ходить де завгодно. У першу війну руський народ втягнув російський імператор. Руському народу ця війна була не потрібна. По другій зараз не будемо дискутувати.
Леш - да вот в этом то "ничего" и есть разгадка.
не спорю и спорить не могу - русский народ много чего над собой терпел.
но скажи, как радетель за украинский народ - хоть кто нибудь в исторической мгле веков относился к украинцу по братски?
хоть одного назови?
все мечтали владеть Украиной...и пользоваться всем.
Поэтому я и делю "русские" и "россияне". русские и украинцы - это один народ. Который сейчас хотят разосрать, поссорить и развести.
могу держать пари: нет ни одного русского, в котором бы не текла украинская кровь. И ты не найдешь ни одного украинца, в котором не былор бы крови русской.
мы - братья.
со всеми непонятками и недомолвками - но мы братья.
а тому кто поссорить хочет - надо воздь в голову вбить (с)
В нашем театре там занавес вальтерклозет (с) )
Боже, храни Одессу! (с)
Це не хрень. Це здоровий глузд. Якщо людина пишається тими хто зневажав руський народ і перетворював його на рабів, то таку людину не можна вважати руською. Навіщо мені такий брат, котрий каже "йди до нас брате, будь таким же рабом". Раби взагалі не мають національності, тому вони і звуться росіяни, це приналежність, підданство.
Леш - ну опять же. Ты же не Господь Б-г, который может все поделить?
Страны то большие - и людей в них много. И есть идиоты. От этого никуда не деться.
Нокак повелось всегда - братьям надо в итоге говорить друг с другом.
Прикинь, насколько усрутся те, кто хочет нас рассорить.......и присвоить все наше лучшее себе.....если мы договоримся.....это же им облом по настоящему выйдет.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки