Абсурд на мій погляд. Прочитайте моє повідомлення від 7/9 - 2012р. в пості № 21740 на сторінкі 725 де чітко написано: "Не судіть про те чого не розумієте досконало. Бо патріотизм і любов - це духовна висотна сфера, а націоналізм, якому протистоїть антинаціоналізм у вигляді: шовінізм, інтернаціоналізм, космополітизм, нацизм, і расизм вкупі - це людська земна глибина пропагандийська ідеологія, яка може бути нав"язана оманою і примусовим рабством людині, не маючій в собі духовної висотної суті сфери захисту від лукавого для пізнання патріотизму в любові!!! Тому тільки НАЦІОНАЛІЗМ в силі єднати в собі духовну і висотну сферу ПАТРІОТИЗМУ в ЛЮБОВІ в єдине ціле разом з загальнолюдськими добрими ідеологіічними постулатами, як душу і тіло для життя!".
В мене чорним по білому написано, що націоналізму протистоїть антинаціоналізм і чим. То до чого тут твої приклади типу одягу, яку носять на собі люди, чи вишиванки чи тельняшки, чи як в шотландії чоловіки носять юбки? Живіть, як нас навчав А.П.Чєхов: "У человека должно быть все прекрасно: и лицо, и одежда, и душа, и мысли!". Для мене головне розуміння людської душі і його думки!
Ти і "Onewinged" обоє антинаціоналісти, який написав: "Человеческий фактор - это очевидно. Но речь мы ведем о национализме - и в своем большинстве националисты выпячивают свою национальность, говорят о титульной нации, совершенно не обращая внимания - если вообще не намеренно идя наперекор - на интересы иных членов общества, которые не отождествляют себя с "титульными". Для меня это главная причина, по которой я не приемлю национализм - как минимум в той форме, в которой его пытаются навязать."
Невже не бачиш і не розумієш і своє і його перекручення справжнього по суті націоналізму, керуючись поглядими антинаціоналізму?
Социальные закладки