Сообщение от
Bivaliu
З такими як Ви можна розмовляти виключно тільки тією мовою, яку Ви розумієте! Пробачте, що не можу цього зробити з різних міркувань, та й форум забороняє писати на зрозумілій Вам...
Попробую Вам лише дещо пояснити: "рифмоплётствую" (слово Ваше) я на українській і на російській мовах, десь так: 60%/40%, хоча мова йшла не про мене!
Ну, а на решту спробую так відповісти:
- то були не "опуси" критиків, а огляд сучасної української літератури;
- йшлося не про те, хто і на якій мові пише, а про те, що у сучасній Україні відсутні письменники та поети, як Ви ж висловились "кто ім мєшаєт пісать, а точнєє ЧТО?", як завжди наголосивши на не абиякому "гуморі" та "розумі";
- я ж Вам (особисто) написав на скільки мов перекладені твори, які премії отримали автори, хто й де їх знає та шанує;
- я виказую свої думки (знання), а "нє вру Вам", діалог з Вами мені потрібний, як і діалог з радіо, бо результат буде той самий!
Доречі, більшість із наведених авторів пише саме українською!
І взагалі, мова твору залежить від того, на якого "споживача" він розрахований і де автор міркує його реалізувати, як інтелектуальний "товар"...
Надалі спробуйте подискутувати з Алкою у вас вийде непоганий дует: він - "аристократ", Ви - знавець мови та літератури...
Социальные закладки