| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.
Демократия — гарантия того, что нами руководят не лучше, чем мы заслуживаем
Ну що Ви так вперто вчепились до одного поста. Моя рідна мова- українська. Мова моїх батьків. Так як при СРСР навчався і західній Україні, і у Росії, то мовної проблеми для мене не існує. Але коли тут, на форумі, постійно читаєш одні образи на кшталт: укрбидло, нацюки і т.п то виникає питання: чому мене мають оцінювати так і, як наслідок, на грубість відповідаєш грубістю. Тому що лише мова моя українська? Не зовсім розумію і тих хто розмовлячи вдома на українській мові уже на вулиці рохпочинає "чтокать и какать" Потрібно, вважаю, бути самим собою , не кривити душею. І, невже, Ви не згідні з тим що оцінювати людей потрібно не за їх національність, віросповідання, а по інших критеріях. Зараз нами маніпулюють. Адже це зрозуміло. Ваша мова російська- це теж зрозуміло. Але це не повинно мішати нам бути людьми. У принципі, нам ділити нічого. Усе уже розподілено до нас. Тому не варто доводити ситуацію до крайностей.. Проблем і так вистачає
Ну наконец то ! Прочитав прозрели, что это просто ПОВОД для попиарится, баллов набрать у лохтората, напомнить о том, что раздел в Украине присутствует и подогреть сепаратистские настроения... И ничего более...
Цель у КОКИ была поработать на кремль и они её достигли, а межигорец протупил и теперь парится - что делать ? Подписать ? Так в ходе срача из под него половину Украины выдернут в пользу кремля... НЕ подписать, так РФ оскалится по взрослому... Хоть так, хоть эдак - будет больно.
Молодцы манкурты, и кремлёвские тоже, молодцы - развели лохов дАнецких на мякине...
ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.
Социальные закладки