|
так і в Німеччині були набагато молодші за Гітлера і набагато популярніші за нього і тій же самій партії(чесно чесно). Масштаб не той, зовсім зовсім не той.
Як чому? по тій же самій причині, що і "теракти" в Дніпропетровську і т.п. - поки це все здається вигідним (ну як завжди здається людям з розвитком знань на рівні початкової школи + зона). Безнаказано? - не думаю. Як що - зразу находять "крайніх" чи то в "свободі", чи у чомусь подібному.
Але "пр" це ще ті "стратеги", бо якщо б дійсно щось могли б придумати, то дійсно б покращили життя вже сьогодні - головний козир, який складно чимось перебити. Але... ПРосто дурні. Власне в грі зі "свободою" вони самі себе переграли. (і не тільки у цьому. шкода - втрачений час. Хіба б я щось сказав проти ПР, як що б вони вирішували проблеми населення в свій, але ефективний спосіб? Але ж жадібність цих не має жодних обмежень. а жадібність фраєра згубила)
мені точно не сподобалися результати 2010 р. Так що вибір 2004 року Ющенко - це не гарний, але НАБАГАТО КРАЩІЙ ні ж той, в який могли б вляпатися. В цілому вибір 2004р. - правельний вибір. Шкода, що за ті 5 років люди не змогли(не знали, не вміли) скористатися для боротьби за САМИХ СЕБЕ.
Последний раз редактировалось serg-shs; 17.06.2012 в 21:06.
А рейтинги показывали обратное. Но у таких как Вы вообще вкусы странные.
опять...
Какие же вы, нацпатрики, одинаковые - вещаете лозунги, обосновать их и ответить на вопросы по ним не можете, а потом верещите что вам не хватает сути...
Не знаю куда Вам её не хватает, но если Вы так сразу вспомнили о пыльце, то значит предположение насчет растительности под Вашими окнами оказалось верным.
масштаб не тот, та же идеология.
Собственно "покращень" за такой срок и при такой экономической и социальной ситуации, которые сложились в Украине, могли бы ожидать лишь люди "з розвитком знань на рівні початкової школи + зона"Але "пр" це ще ті "стратеги", бо якщо б дійсно щось могли б придумати, то дійсно б покращили життя вже сьогодні - головний козир, який складно чимось перебити. Але... ПРосто дурні.
тут соглашусь. Не играть надо было со "свободой", а сажать её лидеров и самых активных членов.Власне в грі зі "свободою" вони самі себе переграли. (і не тільки у цьому. шкода - втрачений час.
Да уж!Много чести этим козопасам с Говерлы! Пора просто гнать пинками и поганой метлой всех "свободовцев" на тяжёлую физическую работу!(мозгов всё равно нет)!
А тут им что-то объяснять-это "метать бисер перед свиньями",йододефицитными.Псевдославянами 3-го сорта!![]()
А наче були аргументи?Слід розуміти, що на кожному публічному заході (включаючи цей форум) є певна група людей, яких не цікавить суть питань, що підіймаються, а використовують лише привід для компенсації власних комплексів (може в дитинстві щось трапилося). Ці люди ведуть себе досить типово без всякої привязки до теми. Їх мета банальна - назвати когось тими термінами, якими вони (у власній уяві) описують самих себе, своє власне буття. Про це вже писано переписано, причому у досить солідних виданнях і нічого нового у цьому немає. Якщо підтримувати полеміку у їхньму форматі, то ці люди будуть викристовувати Вас, як фетіш і нічого більше (для цього на форуми і ходять); методика у цьому випадку одна - ігнорування. Ну подумайте самі - ви ж не будете вчити моралі людину, яка веде себе явно неадекватно, наприклад на зупинці громадського транспорту, напевне - ні, бо це нічого не дасть. Так і тут не варто. Цим людям все рівно, хто фігурує в темі: Путін, Тягнибок, Пугачова, Поплавський чи ще хто - мета знайти жертву , відчути певну ілюзію комфорту, але терапевтичного ефекту це не має і через час все повторюється знову. Так що, якщо бажаєте бути їх фетішем-жертвою, то продовжуйте з ними розмову, якщо ні - ігноруйте (іншого механізму не існує)
если хотите, то просто интересно наблюдать за этим деятелем.И я не удивлюсь,если спустя 40-50 лет люди будут его помнить.И знаете почему? Потому что он сумел найти поддержку как минимум в 3-х областях страны,предложил этим избирателям то, что нашло отклик в их душах.Причём его лозунги не популистские,они радикальные( до глупости) и в чём-то доведены до абсурда( именно поэтому его и осуждают в этой темке). Поэтому я уверена, что и в этих областях его поддерживают далеко не все.
Но на фоне остальных украинских деятелей, фигура Тягнибока весьма яркая. Он чем то похож на Жириновкого в российской политике.
О!!!! Теперь всё стало на свои места! Да уж, мазохизм - на лицо (или на лице?). Трудно что-либо комментировать, если человек при возможности выбора между кучей дерьма и банкой мёда выбирает первое. Такое возможно лишь в 2 случаях - или этот человек "того", или он никогда не пробовал мёда (по логике "А зачем нам этот мёд, если я уже привык дерьмо есть"). Я вас правильно понял, таварисч?
А какой такой "мёд" предлагает "Свобода"?
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Социальные закладки