|
з ФУПу
За середу аеропорт "Львів" планує прийняти близько 120 літаків з уболівальниками.
Про це повідомляє УНІАН з посиланням на медіа-центр "Львів 2012".
Наразі, як зазначається у повідомленні, в аеропорту "Львів" вже приземлився перший Аеробус з португальцями, яким прилетіло 400 фанів.
За чотири дні чемпіонату Євро-2012 аеропорт «Донецьк» ім. Прокоф'єва прийняв 175 рейсів і відправив 161. Пасажиропотік, з урахуванням регулярних рейсів, на внутрішніх рейсах склав 4450 чоловік, а на міжнародних - 13190 осіб.
Про це повідомили в прес-центрі приймаючого міста Донецька.
За інформацією Міжнародного аеропорту «Донецьк», протягом перших чотирьох днів проведення Євро-2012 до Донецька прибуло 5 рейсів з Англії, 6 рейсів з Франції, 11 рейсів з Польщі. З Англії прилетіли 768 пасажирів, з Франції - 366, з Польщі - 222.
Кабинет министров Украины увеличил финансирование обеспечения развития Донецкого аэропорта на 693 млн грн — до 6,972 млрд грн. Соответствующие поправки правительство внесло в Государственную целевую программу подготовки к Евро-2012 постановлением №529 от 6 июня 2012 года.
Правительство, в частности, увеличило финансирование этих работ в 2012 году на 693 млн грн до 1,794 млрд грн.
---------------------
кляті ойропейці летять до ф0шситів, а до новососів не спішать .... - доколє !?!?!? где нанотанкі ????
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
А я уже давно заметила, что они активно используют методы ненавистного им совка. А что касается идолов.... Так ведь, потребность в поклонении каким-то идолам испытывали еще наши первобытные предки, и, с тех пор в этом плане ничего не изменилось. Только кое-где ( думаю, все поймут где именно ), это до сих пор сохранилось в первобытно- примитивных формах)))![]()
Не говорите что мне делать, и, я не скажу куда вам идти!!!(с)
Оранжевый, западенский танец на костях. Памятник голодомору, по оранжевой версии которую проталкивали деятели из ЗУ, был геноцидом украинцев. Это страшная брехня, ведь обдолбыши забыли, что от голодомора пострадали так же Россия, Белоруссия и Казахстан, то есть, голод наций не выбирал. Сталин и его больные преследовали свои цели и на национальности им было наплевать.
Эти недешевые памятники строились за счет государства в самый разгар кризиса, в 2009 году. Коминтерновское, Одесская область. Там целый комплекс. И такое строилось по всей Украине, по наущению Пасечника и западенцев.
Значить строілі на Одещині, при президенту із Сумщини, а прем'єрах з Дніпра/Донеччини/Якутії, а винні таки знову западенці
ясненько
По перше будували. Я помітив, що жителі ЗУ досить часто вживають російські слова. Але такого слова, яке ви вжили, немає в українській мові.
Вихідці із ЗУ робили ідеологічне підгрунтя цієї брехні. Президент був національним патріотом у гіршому значенні цього слова. Юлег трималась осторонь цього процесу, аже вона єврейка. Також вона не лізла в НАТО, яким захлиналася "наша Україна", де діячі із ЗУ грали основну скрипку.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Социальные закладки