| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Ви, мабуть, говорите про те, про що самі думаєте. Процитуйте моє повідомлення і знайдіть там про заклик поважати половину країни.
В Україні живе багато переселенців, чи Ви думаєте, що за радянських часів не було спецоперацій? Українців вивозили до Сибіру, а в Україну ввозили росіян. Тому переважна більшість східної України вважають своєю батьківщиною Україну (бо народились тут), але їх рідна культура, мова, традиції залишаються російськими. І в цьому немає великої проблеми (як нам намагаються нав'язати політики). Проблема є тільки з нечисленними організаціями, які відстоюють ідєї Новоросії.
Якби найчисленніша група мешканців на півночі Російської Федерації (окрім корінного населення Півночі) заявила про намір ввести українську регіональною, як би такі наміри сприйняв Кремль?
Я близько року прожив у Новому Уренгої, знаю, що там живе дуже багато українців, білорусів, молдаван, вірмен та інших. Росіян на півночі мало, бо там важкі кліматичні умови.
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Я радію лише щирості, а не спробам, використовуючи українську мову, шкодити їй же!
Доречі, Ви не "піонер" у цьому, тут вже був один "діяч" з "Житомира" (здається Григорій) він теж вправно поливав брудом все українське не зовсім гарною українською...
Але то таке, не виключаю, що Ви і він = одна особа!
А ненормативна лексика непритаманна ні росіянці, ні українці, навіть під камуфляжем!
На те вони і жінки, якщо вони є жінки, а не Григорій під "камуфляжем"!
Последний раз редактировалось Bivaliu; 08.06.2012 в 13:19.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Социальные закладки