Тема: Тимошенко

Закрытая тема
Страница 4290 из 4484 ПерваяПервая ... 3290 3790 4190 4240 4280 4288 4289 4290 4291 4292 4300 4340 4390 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 85,781 по 85,800 из 89679
  1. Вверх #85781
    Не покидает форум Аватар для Akoma
    Цитата Сообщение от alinaz8 Посмотреть сообщение
    лечение позвоночника это не палец зеленкой намазать...делают блокады...работает мануальщик...так что запросто можно человека инвалидом сделать...а крайнего не найдешь...
    Что это так мрачно? Вы себе ЭТО лечили или ОБС?
    У меня двоюродный брат лечил позв. грыжу в районной больнице, конечно, до конца это не излечивается, но продолжает трудиться и жить нормальной жизнью.
    Πες μου, σε παρακαλω,...

2. Вверх #85782
    Не покидает форум Аватар для Akoma
    Цитата Сообщение от alinaz8 Посмотреть сообщение
    так она не обычный зек...она зек ... она зек без вины...таких много...но к сожалению пока до них дойдет очередь нашего сожаления...
    Я вас спрашивал, вы юрист? Вы не ответили.
    Вы изучали десятки томов уголовного дела?
    Откуда такие выводы?
    Πες μου, σε παρακαλω,...

3. Вверх #85783
    Живёт на форуме Аватар для senbernar
    Цитата Сообщение от TDS Посмотреть сообщение
    ...а шо уже есть хорошая альтернатива? А на кого менять? Шило на мыло!(
    А в якій темі Ви задаєте це питання?
    з іншого боку альтернатива - "ситуация, в которой надлежит произвести выбор одной из двух исключающих друг друга возможностей (эти возможности также нередко называются А)." Тобто, цілком зрозуміло, що Тимошенко є альтернативою Януковичу.
    Якщо говорити про нових політиків (існуючих, чи ще "ненароджених"), то це не завжди буде альтернатива, бо невідомо, як вони себе поведуть після виборів (передвиборчі обіцянки рідко виконуються). Якщо почнуть співпрацювати з чинною владою - то хіба ж їх можна назвати альтернативою? Тигипко став альтернативою? А скільки політиків з різних політтаборів перейшли до лав партії регіонів? Але ж на попередніх виборах люди віддавали за них свої голоси, як за альтернативу!

Тобто, тільки сьогоднішні опозиційні політики (чи як хочте їх називайте), проти яких чинний режим застосовує всі методи репресивної машини, можуть насправді стати альтернативою чинній владі.

Більш того, я вважаю, що Тимошенко після виходу на свободу багато чого усвідомить, і може так статись, що вона почне не боротьбу з попередниками (як помсту), а боротьбу проти беззаконня влади задля захисту прав і свобод суспільства.

Хоча, без повалення режиму Януковича боротись за права та свободу суспільства неможливо...

Заява Тимошенко про побиття: Вони накинули на мене простирадло і стягнули з ліжка
    Вівторок, 24 квітня 2012, 14:28

У п’ятницю, 20.04, після завершення робочого дня мені віддали заключення німецьких лікарів професорів П. Хааса та К.Н.Айнхойпля, які зазначили, що я не зможу поправити свій стан здоров’я в цій клініці, яку запропонувала українська влада.

Причина не в лікарях. Я вірю українським лікарям та глибоко їх поважаю, знаю, в яких складних умовах вони працюють. І не в обладнанні лікарні – воно відповідає стандартам. Причина в загальній ситуації щохвилинного насилля, знущання, які мені організував діючий президент України.

Після отримання висновку німецьких лікарів я письмово повідомила начальника колонії, усно наглядаючого прокурора та заступника міністра охорони здоров’я, що до зустрічі з моїм захисником, враховуючи зміст висновку, я не можу переїжджати в лікарню. Ми домовилися, що такий переїзд в лікарню відбудеться в понеділок після спілкування з Сергієм Власенком.

Але приблизно біля 21.00 з тюремної камери, де я перебувала, вивели мою сусідку, а через деякий час після того до мене зайшли 3 чоловіки кремезної статури. Вони підійшли до мого ліжка, накинули на мене простирадло та почали втрьох стягувати з ліжка, докладаючи грубу фізичну силу.

Від болю та відчаю я, як могла, почала захищатися та отримала через простирадло сильний удар кулаком в живіт, мені скрутили руки та ноги, підняли та потягнули в простирадлі на вулицю.

Я думала, що наступили останні хвилини мого життя. Від невиносимого болю в спині та страху я почала кричати та кликати на допомогу, але ніякої допомоги я не отримала. В якийсь момент від страшного болю я просто відключилася та прийшла до тями вже в лікарняній палаті. В стані крайнього стресу я відмовилася будь з ким спілкуватися до зустрічі з моїми захисниками.

На наступний день я відмовилася від їжі. Але зустрічі з захисниками так і не вібулося.

Зараз я думаю про те, який безвихідь та безсилля відчуває кожна людина сьогодні, коли стикається з насиллям влади в усіх її проявах.

Коли до мене почали застосовувати грубу фізичну силу, я уявила весь відчай тих беззахисних людей, яких жорстоко, по-звірячому б’ють, а іноді і вбивають слуги народу в погонах в численних тюрмах, слідчих ізоляторах, міліцейських відділках, зонах, в підвалах сучасного СБУ-НКВС.

Коли в чотирьох замкнутих стінах, в повній ізоляції від світу, над тобою орудують м’ясники з перекошеними від лютті обличчями і коли ти не знаєш, це кінець життя чи ні - саме в такі хвилини особливо чітко усвідомлюєш, яку ми країну побудували за 20 років незалежності і що ми не маємо права залишити її в такому нелюдському вигляді нашим дітям.

Я припинила їсти 20 квітня тільки з однією метою, щоб привернути увагу демократичного світу до того, що відбувається в центрі Європи, в країні під назвою Україна. І питання не в долі сучасних українських політв’язнів; ми готові стійко та гідно проходити свій шлях, який би він не був.

Проблема в іншому – в негайному розумінні, що президент України неухильно та педантично будує в великій європейській Україні концентраційний табір насильства та безправ’я, які доповнюються безпрецедентним збагаченням правлячої родини та її оточення за рахунок привласнення державних ресурсів.

Треба негайно усвідомити цей трагічний стан речей та негайно це зупинити, застосувавши всі засоби українських та міжнародних можливостей та впливів. Якщо час буде втрачено, ми отримаємо Лівію або Сірію в центрі Європи, і тоді вже буде запізно гасити пожежу.

Я благаю демократичний світ та всі здорові сили в Україні почати негайно діяти та спільними зусиллями ліквідувати цю загальноєвропейську загрозу. Саме ліквідувати, бо консервативне лікування ситуації вже неможливе.

План, який я пропоную, складається з 2 пунктів: по-перше, розпочати публічні міжнародні розслідування всіх корупційних оборудок родини Януковича та його оточення, де були задіяні міжнародні фінансові трансакції та оформлення власності, здобутої незаконним шляхом, на території інших держав.

Я публічно прошу всіх чесних журналістів, лідерів громадських рухів, службовців, силовиків та інших небайдужих людей передати мені матеріали журналістських та інших розслідувань, які чітко доводять міжнародний характер злочинів правлячої верхівки України.

Я публічно звернуся до офіційної влади тих країн, в юрисдикції яких проводилися корупційні злочини наших правителів з проханням провести неупереджені, незалежні розслідування цих злочинів та притягнути до відновідальності винних. Треба розпочати Велике Очищення Країни вже зараз.

По-друге, треба докласти всіх зусиль, щоб без революцій, мирно, під час парламентських виборів усунути авторитарний режим Януковича з усіма його метастазами. Найближчим часом я оголошу звернення до всіх громадян України з поясненням, як це на мій погяд можливо зробити. Якщо на парламентських виборах народу України завадять усунути цю владу, це означає, що доведеться піднімати нову мирну революцію.

Але чого точно не можна робити – так це бути мовчазним стадом, яке ведуть на заклання. Поки я жива, я буду цьому протистояти. І ви не дозволите так принижувати Україну, я це знаю…

Ваша Юлія Тимошенко.
    Юлія Тимошенко заявляє, що минулого тижня в колонії записали сфабриковане інтерв’ю її співкамерниці для каналів Інтер та Перший національний.

Про це йдеться в її записці з колонії, яке отримала "Українська правда".

"24,04, вийде інтерв’ю моєї сусідки по камері Юлії Абаллової. Це інтерв’ю, але в значно гіршому вигляді, ніж ви побачите, поступило до керівництва колонії тиждень тому з адміністрації президента", - написала Тимошенко.

"Тиждень мою сусідку щодня ламали та примушували це інтерв’ю записати на відеокамеру каналів Інтер та Перший національний або просто підписати його, але вона стійко трималася та відмовлялася це робити", - зазначила вона.

За словами Тимошенко, 23 квітня Абаллову забрали з камери приблизно о 19.00 і протягом "6 годин до години ночі над нею знущалися чотири садисти – три з керівництва колонії і один з харківської пенітенціарної служби".

"Їй погрожували тюремним ув’язненням її сина, неприємностями для її батьків, продовдженням терміну ув’язнення та переведенням в нелюдські умови відбування покарання", - зазначила лідер БЮТ.

"Повернулася вона до камери в годину ночі заплакана, замучена, виснажена та повністю психологічно зруйнована. Зламали її на погрозах зіпсувати життя синові.", - написала Тимошенко.

Тимошенко запевняє, що в неї немає проблем у стосунках із сусідкою, а в інтерв’ю "немає жодного слова правди".

Вона попросила ЗМІ давати це інтерв’ю винятково з її коментарем.
    Последний раз редактировалось senbernar; 25.04.2012 в 09:39.
    Україна єдина, красива і сильна.
    В мирі і любові до своєї землі,
    Україна - це ми!

4. Вверх #85784
    Не покидает форум Аватар для mama68
    Цитата Сообщение от Akoma Посмотреть сообщение
    Да ладно, не переживай.
    Вон, к ПР тоже баба с косой приходила, то один депутат в бассейне помер, то второй - на теннисе, следующий точно во время игры в очко представится...
    или удар хватит при прыгании по пенькам?))
    Свет всего плотского есть солнце; свет души есть вечная Правда.

5. Вверх #85785
    Живёт на форуме Аватар для Sirius_Alpha
    Цитата Сообщение от Akoma Посмотреть сообщение
    А обычный зек с таким поведением не сидел бы уже в карцере?
    Если бы она была обычным ЗК, всё что угодно могло быть. Сама ПР сделала её - узницей. Такой бестолочи, которая организовывала "посадку" Юле и непрекращающийся пиар на этом, надо поставить алтарь идиотизма. Всё.

6. Вверх #85786
    Цитата Сообщение от VU_OD Посмотреть сообщение
    если это видео реально из тюрьмы, а не залипуха, то что это был за поцелуй? Способ передачи очередной дозы? А порывы страсти в объективе тюремной камеры видео наблюдения? Бредятина.
    добре, що хоч Ви це розумієте
    Україна - це ми!

7. Вверх #85787
    User banned
    Цитата Сообщение от senbernar Посмотреть сообщение
    Більш того, я вважаю, що Тимошенко після виходу на свободу багато чого усвідомить, і може так статись, що вона почне не боротьбу з попередниками (як помсту), а боротьбу проти беззаконня влади задля захисту прав і свобод суспільства....

Оденет рубище, намажет голову зелёнкой и будет босиком ходить по дворам и каяться.
    Таких отжигов я тут ещё не слышал.

8. Вверх #85788
    Цитата Сообщение от Weiss Посмотреть сообщение
    Я бы поделился, что б не закрыли. Ну, или пообещал бы, что поделюсь.
    теж збрехали б?
    А от у моєму повідомленні, що Вам здалося брехнею?
    Я ж висловив Вам у репутацію свою думку щодо Ваших висловлювань, а не щодо Вашої оцінки якоїсь теми. Тож мені цікаво, що Вам не сподобалось у моєму висловлюванні. Чи Ви не вважаєте Тимошенко альтернативою Януковичу?
    Україна - це ми!

9. Вверх #85789
    Влада розповсюдила фальшиве відео про Юлію Тимошенко, - прес-служба «Батьківщини»
    24 Квi 2012, 16:58

Відео з камери спостереження, на якому, за твердженням влади, відзнята Юлія Тимошенко, є фальшивкою.

Про це заявили у прес-службі партії «Батьківщина».

«Це змонтоване і сфальшоване відео, постановочні зйомки», - відзначили у «Батьківщині».

Там підкреслили, що підробка була розповсюджена через сайт, який належить радниці президента Януковича Ганні Герман.

«Якби влада насправді мала подібну відеозйомку з реальною Юлією Тимошенко ще 15 грудня минулого року – ніхто б не чекав 4 місяці, щоб її оприлюднити, в цьому немає сумніву», - йдеться в заяві.

«Сьогодні ж вкидання фальшивки відбулося лише для того, щоб відволікти увагу від жахливих фактів фізичного знущання, оприлюднених Юлією Тимошенко в листі з колонії», - наголосили в опозиції.
    Як вам така заява?

Адвокат Тимошенко подаст в суд на сайт Герман
    Сегодня, в 09:08
    «Главком»

Народный депутат от БЮТ, защитник экс-премьера Юлии Тимошенко Сергей Власенко намерен подать в суд на информагентство УНН, которое разместило скандальную видеозапись. Об этом адвокат заявил «КоммерсантЪ-Украина».

Видеозапись появилась во вторник. На видео, датированном 15 декабря 2011 года, женщина, похожая на Юлию Тимошенко, ходит по тюремной камере, застилает постель. Запись длится чуть более 3 мин., и на видео зафиксирован визит в камеру мужчины, похожего на ее защитника Сергея Власенко. В конце видеозаписи видно, как женщина страстно целует мужчину.

Власенко заявляет, что у них с Тимошенко нет романтических отношений, а лишь отношения адвоката с клиентом. «Кроме того, Юлия Владимировна — лидер моей политической партии, но сегодня я, к сожалению, вынужден вместо политической деятельности быть ее защитником по уголовным делам», - сказал он.

Власенко отметил, что не хочет разбираться в том, как видео появилось на сайте УНН. «Начиная в этом копаться, мы выполняем задачу, которой авторы этой провокации хотели достичь,— отвлечь внимание общественности от факта избиения, чтобы начали ковыряться в отношениях. Сегодня нужно обсуждать другую тему — прокурор Харьковской области признал, что во время транспортировки Юлии Тимошенко к ней применили физическую силу, и почему-то прокурор считает это нормальным», - сказал он.

Но на вопрос, будет ли он подавать в суд на УНН, Власенко сказал: «Я изучу это видео, посмотрю, как они его подали. Скорее всего, да».

По информации СМИ, УНН принадлежит советнице Президента Виктора Януковича Анне Герман.
    Цікаво, тепер сайт не працює

теж цікаво

схоже, що з сайту прибирають всю "зайву" інформацію
    Последний раз редактировалось senbernar; 25.04.2012 в 12:18.
    Україна - це ми!

10. Вверх #85790
    User banned
    А от у моєму повідомленні, що Вам здалося брехнею?
    Я ж висловив Вам у репутацію свою думку щодо Ваших висловлювань, а не щодо Вашої оцінки якоїсь теми. Тож мені цікаво, що Вам не сподобалось у моєму висловлюванні. Чи Ви не вважаєте Тимошенко альтернативою Януковичу?
    Не знаю. Я твой бред не читал. Просто отдал долг и считаю, что минусы в репу начинают ставить только пассивные педики.

11. Вверх #85791
    Живёт на форуме Аватар для Анна36
    А в якій темі Ви задаєте це питання?
    з іншого боку альтернатива - "ситуация, в которой надлежит произвести выбор одной из двух исключающих друг друга возможностей (эти возможности также нередко называются А)." Тобто, цілком зрозуміло, що Тимошенко є альтернативою Януковичу.
    Якщо говорити про нових політиків (існуючих, чи ще "ненароджених"), то це не завжди буде альтернатива, бо невідомо, як вони себе поведуть після виборів (передвиборчі обіцянки рідко виконуються). Якщо почнуть співпрацювати з чинною владою - то хіба ж їх можна назвати альтернативою? Тигипко став альтернативою? А скільки політиків з різних політтаборів перейшли до лав партії регіонів? Але ж на попередніх виборах люди віддавали за них свої голоси, як за альтернативу!

Тобто, тільки сьогоднішні опозиційні політики (чи як хочте їх називайте), проти яких чинний режим застосовує всі методи репресивної машини, можуть насправді стати альтернативою чинній владі.

Більш того, я вважаю, що Тимошенко після виходу на свободу багато чого усвідомить, і може так статись, що вона почне не боротьбу з попередниками (як помсту), а боротьбу проти беззаконня влади задля захисту прав і свобод суспільства.

Хоча, без повалення режиму Януковича боротись за права та свободу суспільства неможливо...
    Вы действительно искренне считаете, что наглая тотальная брехня и изворотливость является достойной альтернативой наглой силе? Если человек рвется к власти, движимый чувством мести, жаждущий реванша, то дорвавшися туда, он всячески попытается максимально "закрутить гайки", подмять все, чтобы обезопасить себя в дальнейшем от подобных пролетов, исключить повторение неприятных для него проигрышей. Это мы наблюдаем сейчас у Януковича, и эту же жажду "любой ценой" демонстрирует Тимошенко. И не факт, что сейчас после пережитого страха от того, что ей в очередной раз все не сойдет с рук, она не станет более отмороженной. Так что, ВОНА - совсем не альтернатива.

12. Вверх #85792
    User banned
    Карпачева подтверждает телесные повреждения у Тимошенко (добавлен документ)

25 апреля 2012 | 11:33

http://podrobnosti.ua/power/2012/04/25/833535.html

13. Вверх #85793
    Не покидает форум Аватар для Good++++
    Заява Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ніни Карпачової

Середа, 25 квітня 2012, 08:56
    Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Ніна Карпачова заявляє: за моїм дорученням вчора, 24 квітня 2012 року, представник Уповноваженого Сергій Кудрук здійснив візит без попередження до Качанівської колонії, де зустрівся з Юлією Тимошенко. Було перевірено обставини її заяви про побиття співробітниками конвою під час доправлення з колонії до лікарні 20 квітня 2012 року.

У присутності начальника Качанівської колонії Юлія Тимошенко надала згоду представнику Омбудсмана на зовнішній огляд місць тілесних ушкоджень. Під час зовнішнього огляду було встановлено наявність синців на передпліччі, ділянці ліктьового суглобу правої руки, а також значного розміру синця у правій пахвинній ділянці живота.

Юлія Тимошенко підтвердила свою заяву від 23 квітня прокурору Харківської області Геннадію Тюріну і висловила обурення відсутністю реагування, а також заявила про факт неповідомлення Омбудсману України про звернення до неї з цього приводу і прохання невідкладного приїзду до колонії. Представник Уповноваженого з прав людини з метою перевірки всіх обставин застосування до Юлії Тимошенко фізичного насильства зустрівся з прокурором Харківської області Геннадієм Тюріним і начальником управління Державної пенітенціарної служби України у Харківській області Євгеном Барашом.

Уповноважений з прав людини констатує: на кінець робочого дня 24 квітня 2012 року прокуратура належним чином не відреагувала на заяву Юлії Тимошенко.

Омбудсман України заявляє, що конвоювання Юлії Тимошенко у такий спосіб є жорстоким поводженням з ув’язненою і може бути розцінено як катування відповідно до статті 3 Європейської Конвенції з прав людини, Конвенції ООН проти катувань, а також Інструкції з організації охорони кримінально-виконавчих установ закритого типу.

У зв’язку з цим Уповноважений з прав людини вимагає:

1. Від Генерального прокурора України порушити кримінальну справу та відсторонити від виконання посадових обов’язків всіх причетних до факту брутального поводження з Юлією Тимошенко під час її конвоювання з колонії.

2. Від керівника Державної пенітенціарної служби України терміново забезпечити всю належну медичну допомогу Юлії Тимошенко відповідно до рішення Європейського Суду з прав людини та висновків українських та незалежних іноземних лікарів.
    ombudsman.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1590: 2012-04-25-08-57-27&catid=7:2010-12-07-14-39-36&Itemid=69
    Последний раз редактировалось Good++++; 25.04.2012 в 11:23.
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас!

14. Вверх #85794
    Цитата Сообщение от Bugsy Siegel Посмотреть сообщение
    Карпачева подтверждает телесные повреждения у Тимошенко (добавлен документ)

25 апреля 2012 | 11:33

http://podrobnosti.ua/power/2012/04/25/833535.html
    Карпачова повідомила, що вчора за її дорученням її представник Сергій Кудрук без попередження відвідав Качанівську колонію. У присутності начальника Качанівської колонії Юлія Тимошенко дала згоду на зовнішній огляд місць тілесних ушкоджень.

"Під час зовнішнього огляду було встановлено наявність синців на передпліччі, ділянці ліктьового суглоба правої руки, а також значного розміру синяка в правій паховій ділянці живота", - сказала вона.

т.е. Карпачова подтвердила то, чего не видела лично... Интересно, а Тимошенко вот так взяла и показала двум мужчинам (начальнику колонии и Сергею Кудруку) правую паховую область живота?

15. Вверх #85795
    Цитата Сообщение от Анна36 Посмотреть сообщение
    Карпачова повідомила, що вчора за її дорученням її представник Сергій Кудрук без попередження відвідав Качанівську колонію. У присутності начальника Качанівської колонії Юлія Тимошенко дала згоду на зовнішній огляд місць тілесних ушкоджень.

"Під час зовнішнього огляду було встановлено наявність синців на передпліччі, ділянці ліктьового суглоба правої руки, а також значного розміру синяка в правій паховій ділянці живота", - сказала вона.

т.е. Карпачова подтвердила то, чего не видела лично... Интересно, а Тимошенко вот так взяла и показала двум мужчинам (начальнику колонии и Сергею Кудруку) правую паховую область живота?
    А ты на пляже в парандже ходишь?
    П.С. У Уполномоченного по правам человека есть целый штат сотрудников, которые исполняют ее поручения...
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас!

16. Вверх #85796
    Цитата Сообщение от Good++++ Посмотреть сообщение
    А ты на пляже в парандже ходишь?
    П.С. У Уполномоченного по правам человека есть целый штат сотрудников, которые исполняют ее поручения...
    ну, во-первых, она не на пляже, а во-вторых, Вы себе представляете, где находится паховая область живота? Если Вы, конечно, не на нудистский пляж ходите.

17. Вверх #85797
    ну, во-первых, она не на пляже, а во-вторых, Вы себе представляете, где находится паховая область живота? Если Вы, конечно, не на нудистский пляж ходите.

И что такого страшного в демонстрации "правої пахвинної ділянки живота"?
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас!

18. Вверх #85798
    Не покидает форум
    От Юлии Тимошенко отселили «подругу»-сокамерницу

От Юлии Тимошенко отселили сокамерницу и подселили двух новых, сообщается в среду на сайте государственной пенитенциарной службы Украины.

Одна из них осуждена за подделку банкнот, другая – за завладение чужим имуществом.

Вместе с тем от Тимошенко отселили Юлию Абаплову. Ее перевели в другую камеру по ее собственной просьбе.

Ранее Юлия Тимошенко сообщила в заявлении, распространенном на сайте ее партии «Батькивщина», что Абаплову силой вынудили записать интервью для телеканалов «Интер» и «Первый национальный». Тимошенко назвала Абаплову «добрым человеком» и заявила, что дружит с ней.

Накануне экс-глава кабинета министров Украины, отбывающая в Качановской колонии семилетнее заключение, объявила голодовку, пожаловавшись на избиение со стороны конвоиров. «Газета.Ru»
    Если это так, то даже в тюрьме от Юлег бегут. Вот это несносная баба! И даже если ее там ударяли, то я бы еще вдогонку всыпал.

Но без присмотра нельзя и к ней приставили сразу двух "смотрительниц".

19. Вверх #85799
    Цитата Сообщение от Good++++ Посмотреть сообщение

И что такого страшного в демонстрации "правої пахвинної ділянки живота"?
    Да ничего страшного, просто странно, ведь ни представитель Карпачовой, ни тем более начальник колонии не являются медиками, как-то унизительно, что-ли...
    ПС я таки права, то, чем прикрыта паховая область на пляже - не паранджа.

20. Вверх #85800
    Да ничего страшного, просто странно, ведь ни представитель Карпачовой, ни тем более начальник колонии не являются медиками, как-то унизительно, что-ли...
    ПС я таки права, то, чем прикрыта паховая область на пляже - не паранджа.
    А тебя не возмущает факт избиения Тимошенко? Все остальное - чепуха.
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас!

Закрытая тема
Страница 4290 из 4484 ПерваяПервая ... 3290 3790 4190 4240 4280 4288 4289 4290 4291 4292 4300 4340 4390 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права