|
Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдёт обиженный! (С)
Отсылаю к - КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ - http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2341-14&p=1213021941738362 .
Стаття 233. Незаконна приватизація державного, комунального майна
1. Приватизація державного, комунального майна шляхом заниження його вартості через визначення її у спосіб, не передбачений законом, або використання підроблених приватизаційних документів, а також сама приватизація майна, яке не підлягає приватизації згідно з законом, або приватизація неправомочною особою -
караються позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.
2. Діяння, передбачене частиною першою цієї статті, якщо воно призвело до незаконної приватизації майна державної чи комунальної власності в великих розмірах або вчинене групою осіб за попередньою змовою, -
карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.
П р и м і т к а. Великим розміром, передбаченим у цій статті, визнається незаконна приватизація майна на суму, що у тисячу і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян.
Что касается незаконных действий должностных лиц, в частности проектирующих объекты городской среды, читаем там же.
Стаття 236. Порушення правил екологічної безпеки
Порушення порядку проведення екологічної експертизи, правил екологічної безпеки під час проектування, розміщення, будівництва, реконструкції, введення в експлуатацію, експлуатації та ліквідації підприємств, споруд, пересувних засобів та інших об'єктів, якщо це спричинило загибель людей, екологічне забруднення значних територій або інші тяжкі наслідки, -
карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Стаття 253. Проектування чи експлуатація споруд без систем захисту довкілля
1. Розробка і здача проектів, іншої аналогічної документації замовнику службовою чи спеціально уповноваженою особою без обов'язкових інженерних систем захисту довкілля або введення (прийом) в експлуатацію споруд без такого захисту, якщо вони створили небезпеку тяжких технологічних аварій або екологічних катастроф, загибелі або масового захворювання населення або інших тяжких наслідків, - карається позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років або обмеженням волі на той самий строк.
2. Ті самі дії, якщо вони спричинили наслідки, передбачені частиною першою цієї статті, -
караються обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на строк до п'яти років.
---------------
Что-то я не вижу ВООБЩЕ никакой очереди на должности главных инженеров (архитекторов, гл. специалистов) проектов и руководителей проектных организаций - эти люди, просто принимая текущие решения, ежедневно "ходят" под полсотней статей Уголовного Кодекса со сроками от штрафа до "15 лет с конфискацией".
А что касается моего института - он по Одессе не проектирует. В том числе ни дорог, ни каких-то других объектов. Он заводы проектирует. Химические. От Кубы до Вьетнама, от Бразилии до Аляски. Строго соблюдая строительные нормы и требования безопасности - в тюрьме сидеть не хочется...
Кто в курсе, подскажите: по Балковской от Дальницкой открыли движение? Я быстренько проехала прямо и мне показалось, что открыт поворот налево. Или не показалось?
У девочек безлимит на ... да на все!
Уважаемый Sash17, он же Sashun, и так далее, приводя ссылки на законы и говоря о наказаниях, задумывались ли вы о правилах этого форума?
сегодня возобновились работы под новым мостом на 6-й степной
Или достроят дорогу под мостом, а она упрется в никуда.
Дорога из под моста "автоматически" выходит на существующую довольно большую площадь - перекресток улиц Пригородной, 6-й Степной и Текстильной.
Площадь не такая уж большая. Проблема в том что уровень новой дороги существенно ниже 1-й Пригородной и 6-й Степной (ул. Текстильщиков немного в стороне)
Кстати, некоторые жители домов, живущих на 1-й Пригородной, уже готовятся к переезду. Вариантом обмена, на который они сторговались, они довольны.
Все сказано полный бред, никто там не согласен с переездом!!!!!!!!!
Повторяю еще раз...предложили Вильямса в доме где только 1-2к квартиры, площадь их 40 и 54м....
никто не хочет туда переезжать....
а работы которые там начались могу описать....
копают ров я так понимаю под дорогу...
я буду сегодня дома сделаю пару фото и вечером выставлю....(я живу просто в другом месте)
значит опять лож властей...
Все знаю держитесь! Объединитесь с жителями соседних улиц.
Дорого ценой частной собственности и в нарушении Конституционных прав Одесситов- нафиг не нужна.
Социальные закладки