Вы не пробовали искать собеседников в среде растаманов?Чим більше кріпне Галичанський націоналізм, тим ясніше становиться, що нам з вами дійсно "не по пути" хоч я і не Галичанин. Ми з вами розмовляємо на різних розумінях сучасних реалій. Хіба це не наше розуміння одного і єдиного народу в державі? Коли ми, не по волі свого народу Русі під жорстоким насильством, оманою і зрадою були примушенні спочатку прийняти правоприємность підміни ім"я Русі на Росію, а потім післі державного перевороту в 1917р. і кровавої громадянської війни ставши ніби безім"яним народом в СССР? Ми фактично втратили своє первічне історичне ім"я Русіч, підмінивши його назвою "росіянин", але такої національності не існує. Ми почали втрачати свою національну індентичность, як основу державного устрою країни. І почали ніби знову повторювати глобальні і трагичні помилки минулих часів на зворотній рух назад в Росію? Але це помилкова, гріховна дурниця, яка приведе народ Русі, особливо сучасних Українців в Україні, як основної духовної частки народу Русі, до самознищення! Нам треба рухатись вперед до повного об"єднання народу Християнської Київської Русі!!! Ми втратили віру в Бога завдяки комуно - більшовицького терору і цим віру в себе! Ваш по суті комуністичний антинаціоналізм веде до повного краху і знищення передусім самих себе. Але народ Християнської Київської Русі вистоїть і в цей стурбований, розбурханий і збунтуватий час, бо запорукою цьому є нове покоління на прикладі Укранців братів Кличко!!!
Попробуйте.
Вы найдёте общий язык.
Социальные закладки