http://forum.korrespondent.net/read.php?4,1656189
Врут ,наверное, напраслину возводят?
| ||
http://forum.korrespondent.net/read.php?4,1656189
Врут ,наверное, напраслину возводят?
У Кіровограді до 20 березня закрили нещодавно відкритий перший в Україні перинатальний центр.
Про це пише "Рідна країна" з посиланням на лікарів з Кіровограду.
Серед причин закриття називають численні недоліки ремонту та технічного оснащення центру.
Так, за словами лікарів, усередині приміщення обвалюється штукатурка, яку поспіхом наносили перед відкриттям закладу, не подається кисень у кисневі апарати, а коли починає працювати техніка – пропадає світло.
"У палатах неможливе перебування немовлят, оскільки температура повітря не піднімається вище 15 градусів", - пише видання.
На його створення з державного бюджету було виділено більше 35 мільйонів гривень.
Кіровоградський перинатальний центр відкривав президент Віктор Янукович.
невже знову папіреднікі ?
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Янукович-младший стал мастером спорта
Государственная служба молодежи и спорта присвоила депутату Верховной Рады от фракции Партии регионов, младшему сыну Президента Виктору Януковичу звание мастера спорта в автоспорте.
напоминают некоторых оф представителей этого форума которые уже не знают в какую ягодицу лизнуть правящеее быдло и готовы оправдать все в своем стремлении получить "одобрямс" сверху - забывая что живут тут и сечас - а не там и потом
все правильно, "дешевий клоун і казнокрад"(с) же ж став міністром ... чому принцу не можна мати майстра спорту ?
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
действительно грубо...но вы знаете люди такие злые на донецких в частности шахтеров, за то, что благодаря им имеем такого президента, что эта злость может выплеснуться именно на донецких простых людей...хотя одесситы не далеко ушли от донецких по своим полит предпочтениям....я с Хмельницкого и там на дух не переносят януковича и никогда не любили...здесь же другая ситуация
Кто такой дурак - всякий инакомыслящий.
(с) Флобер
- Ой! Посмотрите, какой малыш! Интересно – кем он станет когда вырастет? Космонавтом? Поваром? Инженером?
- Нет, он станет президентом Украины, точно вам говорю!
- Но почему?
- А посмотрите сами – весь обосрался, но какое гордое выражение лица!
Социальные закладки