|
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
И так же активно - создание собственных украиноязычных, не так ли? А ещё - наличие выбора, или мне приснилось? Русскоязычные копии прижились бы в Одессе и других русскоязычных городах, украинский дубляж = в украиноязычных. Кроме того, организация обязательных сеансов на украиском языке - и никаких ущемлённых прав.
я имею в виду наше замечательное правительство, показало бы свое отличие от авторитарной власти и вместо того, чтобы запрещать, дало бы людям выбор. Только вот наверное не хотелось им, чтобы игнорирование украиноязычных сеансов было настолько очевидно, ведь если дать одесситам выбор, то украиноязычные сеансы будут фактически пустовать, и для вас это не секрет. Даже те люди, которым непринципиально, и которые сейчас посещают кинотеатры, все равно пошли бы смотреть на родном языке.
15.12.2006 лапочка-дочка
24.12.2013 2 сладких мальчишки
Повторюю, 2 роки йшлося саме про те, щоб кінотеатри надавали вибір, тобто забеспечували сеанси двома мовами.
А прокатники замовляли український дубляж, а не тільки російський.
Але одеські кінотеатри навіть за наявності українського дубляжа не показувала ці фільми. 2 роки. І потім держава винна?
Анеля, Ви ж викладач, правда? Уявімо ситуацію. Ви задаєте написати якийсь реферат. Діти приносять. Ви перевіряєте і розумієте, що одна дитина нахабно скачала готовий в неті. Ви двійку не ставите, але пояснюєте дитині, що Вам просто сам реферат не потрібен, Ви і так все це знаєте. Вам потрібно, що саме ця дитина доклала свої зусилля і зробила самостійно реферат, щоб Ви змогли оцінити ЙОГО роботу, а не когось з нета. Тим не менш, наступного разу історія повторюється. І так продовж 2-х років. І коли нарешті Ви ставите дитині "незадовільно", вона обурюється і виставляє Вам претензіїї, що Ви не маєте право, адже реферат по темі і там все викладено правильно. І ця двійка - лише Ваше особисте негативне ставлення до цієї конкретної дитини.
Ваші дії?
Навіть найкращі стають згодом катами
Ирыся снова проигнорировала прямой мой вопрос. Это становится доброй традицией.
i do direct
Социальные закладки