Рожнатовський Б.М.,
кандидат історичних наук, доцент,член ревізійної комісії Київського міського
об’єднання ВУТ ”Просвіта” ім. Т.Шевченка
нагороджений медаллю „Будівничий України”
ВУТ ”Просвіта” ім. Т.Шевченка
КОДЕКС УКРАЇНЦЯ
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1. Я національно свідомий українець.
2. Я – унікальне космічне явище – бо в космосі більше такого, як я, не існує. (диагноз - м)
3. Я – планетарне явище, бо на маю своє місце під сонцем та своє географічне положення на моїй планеті. (анамнез - м)
4. Я проживаю на території, яка завжди була землею моїх предків, тому є вона моєю.
7. Я переконаний, що мої предки нікуди з цієї землі не зникали, вони були тут вічно. (афигеть - м)
10.Я сповнений гордості за те, що моєю землею течуть води старого Дніпро-Славута, він був завжди. (осталось добавить про гордость за наличие кислорода - м)
14. Я розумію, що мій народ – це не брат деяких народів, а – батько та мати багатьох народів. (также дед и баба - м)
19. Я визнаю свій етнос – як однорідний позасвідомий стан людського організму. (нацтеория бессознательного - м)
20. Я гордий тим, що мій етнос, який сформувався ще в сиву давнину, доріс через лихоліття до
найвищої стадії існування людства – нації.(выделено мной - м)
21. Я гордий тим, що моя нація дала назву моїй державі.
24. Я належу до титульної нації, адже на титульній сторінці мого „Основного закону – Конституції України” викарбувано ім’я держави, яка носить ім’я моєї нації.
26. Я визнаю расу як загально ант ропо-біологічну різновидність. людства. (это ваще ппц, причем с сохранением оригинального написания - м)
29. Я належу до індоєвропейської мовної сім’ї (кто бы сомневался - м)
34. Я люблю свою мову, бо вона найкраща у світі.
54. Я підтримую кожну теорію походження свого етносу, якою б фантастичною вона не здавалась, і відмовлюсь від неї лише тоді, коли наукою буде доказано, що вона не має право на існування. (ааааа! не правда ли кого-то напоминает? - м)
61. Я мав з початку свого існування свою національну церкву та написані давньоукраїнською книжною мовою Біблію та богослужбові книги.
80. Я підтримую гасло „Україна для українців”, а для кого ж ще? (ну прям Шекспир - м)
86. Я повинен відновити навички працьовитої людини. (опа, я так и думал - они их потеряли - м)
94. Я повинен дбати про продовження свого роду. (как кролик - м)
98. Я знаю що дехто з українців належить до українців, про яких сказав Великий Кобзар, що вони „гірше ляха Україну розпинають”. (тикайте господа - м)
99. Я готовий повторити, якщо треба долю мільйонів українців, які боролися за Україну. (вот у кого гарант стырил про "опять, если надо, диоксину наглотаться" - м)
Социальные закладки