| ||
Показать скрытый текст
оф
Весна забыла, что есть осень
14/88
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Кстати наш выдающийся одессит:
Юрій Липа - громадський діяч, письменник, поет, публіцист, один з визначних ідеологів українського націоналізму.
Издал еще в 1941г. труд под названием "Розподіл Росії".
Ю. Липа здійснив дійсно радикальне переосмисленні російського питання і відтак повністю змінив самостійницьку магістраль українського націоналізму: якщо Шевченко здійснив декострукцію Імперії, Міхновський рішуче поставив питання про політичне відокремлення України від Росії на правовій підставі, а Донцов обґрунтував його на підставі суто волі нації, що не потребувала ніякого зовнішнього обґрунтування, то Липа ствердив потребу розподілу Росії, її розвалу-розпаду (і це в 41 році!!!), якій, вже будучи десакралізованій у своїх “особливих” історичних місіях – будь-то слов’янофільській, комуністичній чи євразійській, – нічого не залишається як повернутися до свого вихідного становища – Московії, – яке для України є найбільш бажаним з погляду нестак гарантій суверенітету, як регіональної липівської геостратегії “Світло Чорномор’я – в Києві”.
Нет. Сам хотел почитать. В нете нашел только обзор.
http://cdpr.org.ua/content/view/189/94/
Я тоже так хочу...) Но это демагогия, это в современном мировом устройстве невозможно... Сегодня особенно у нас, сплоченное общество и понимание общности интересов, это залог достижения успеха в государственном строительстве...
ПиСи. Радикализм же действительно вреден во всем...
Социальные закладки