|
ЛЬВІВСЬКИЙ КЛАСТЕР – ЗРАЗОК ДЛЯ РОЗВИТКУ ІТ В УКРАЇНІ - експерт
Львівський приклад – формування і діяльність ІТ-кластеру – це зразок, який доцільно наслідувати у масштабах усієї України, адже ІТ галузь є всеукраїнською. Про це 19 грудня під час круглого столу «Ефект синергії: Нові можливості ІТ-спільноти України» зазначив президент асоціації «ІТ України» у 2011 році Микола Роєнко.
М.Роєнко особливо відзначив успіхи львівського ІТ-кластеру у розвитку трудових ресурсів, – спільних освітніх програмах з профільними ВНЗ, програмах донавчання випускників тощо.
Зазначимо, у Львові нараховується 5 тисяч спеціалістів, які працюють у сфері ІТ. Місто визначило кластер ІТ як пріоритетний у Стратегії підвищення конкурентоспроможності міста Львова до 2025 року.
Міський голова Андрій Садовий заявив: «Оскільки в нашій стратегії клас ІТ є одним із базових, ми переконані, що цей кластер нам допоможе вийти на нові орбіти розвитку. На сьогоднішній день проекти щодо ІТ мають ті країни, які мають найбільший рівень інтелекту. І вони виграють конкуренцію. Власне, ІТ є показником розвитку».
Він також додав: «Якщо держава, як і місто, поставить ІТ в пріоритет – це ще одна можливість для серйозних імпульсів розвитку нашої держави».
и к этому же новость
У ЛЬВОВІ ПРОПОНУЮТЬ СТВОРИТИ ІТ-БІЗНЕСЦЕНТР
У Львівській міській раді напрацьовано інвестиційний проект зі створення офісного комплексу ІТ-компаній на земельній ділянці біля нового терміналу аеропорту на вул. Ряшівській. Про це 19 грудня на круглому столі «Ефект синергії: Нові можливості ІТ-спільноти України» міський голова Львова Андрій Садовий.
А.Садовий прокоментував: «Місто займається виділенням земельних ділянок. Будувати мають інвестори. Враховуючи, що кластер ІТ – один з ключових для розвитку економіки міста, думаю, що ми маємо досить швидко оформити усі дозвільні документи». Він також уточнив, що уже презентував цей проект під час поїздки до Брюсселю тамтешнім бізнесменам.
Крім цього, місто бачить можливим виділити земельну ділянку для будівництва житла для працівників ІТ-компаній. «Для цього ми маємо кілька перспективних ділянок, зокрема, на території біля нового стадіону, де можна будувати якісне житло. Думаю, що ми з президентом Загальноукраїнської асоціації і з президентами ІТ-компаній це питання будемо обговорювати. Це – пропозиція міста. Якщо вони погодяться і будуть інвестувати кошти, то ми готові такий проект виносити на розгляд сесії міської ради», – повідомив А. Садовий
Расскажи , расскажи сказку о борьбе с тенью...со своей. не надоело ли . еще по часам и минутам распишите, так больше выйдет, а то так пару слов и все. не могут люди нормальные предателей и фашистов восхвалять, а только такие же .....
http://nnm.ru/blogs/Sham2/k_100-letiyu_bandery_kratkiy_kurs_istorii_oun_chast_2/
и костюмчик его сам за себя говорит... так что не надо выдавать желаемое за действительное.
И самое главное еще пройдет совсем немного и за упа все забудут. А подвиг ГЕРОЕВ СОЛДАТ И ОФИЦЕРОВ СОВЕТСКОЙ АРМИИ БЕССМЕРТЕН.Можешь конечно не верить. но это так и есть..
Подлость можно понять,но прощать её глупо
За УПА не забыли после того как 50 лет их как могла гадила сэсрэсэровская пропаганда.
Ты хоть одному ветерану помог, ты хоть один памятник в порядок привел? Нет? Засунь в задницу свою память.
P.S. про костюмчик это блеск)))))) а можно мне Бандеру в форме штурмбандфюрера СС? Пожалуйста....я не умею фотошопом пользоваться....
[MOD] Хамство
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 23.12.2011 в 14:32.
На его фюзеляже пиковый туз
Турбины ревут люфтваффе блюз
6 дек. 2011
Фарион требует убрать с улиц Львова рекламу пельменей с "русскими именами".
Ирина Фарион требует убрать с улиц Львова рекламу пельменей Геркулес.
С соответствующим запросом она обратилась к мэру Львова Андрею Садовому.
Депутат негодует в связи с использованием русских форм имен в украиноязычных рекламных слоганах: "Дима, домой", "Саша, домой", "Катя, домой".
"Вы по-холуйски угодливо предоставляете территорию Львова для распространения "русского мира" во всех его неприемлемых для нашего языка и мировоззрения формах. Продемонстрируйте, в конце концов, достойную осанку перед отвратным либерало-фарисейством Вашей команды… Что же вы, собственно, промоцируете? Невозможно представить, чтобы основателя украинского казачества Дмитрия Вишневецкого даже в быту звали Димой, или Александра Довженко - Сашей, а не Сашком, а мать Шевченко - Катей, а не Катрусей", - подчеркнула в своем обращении Фарион.
http://korrespondent.net/ukraine/eve...sskimi-imenami
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Активистка в вопросах "мовы" Ирина Фарион - против шансона в маршрутках
У водителей, которые будут включать музыку, могут отобрать лицензию на работу.
http://www.segodnya.ua/news/14322872.html
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Во, дура...... Снова до имен домахалась)))))) Да будет ей известно, что настоящие украинские имена, это что-то типа Параска, Пидорка ( не ругаюсь, чесс слово, в рассказах Гоголя имя такое встречала). А все, что она вещает, это лишь извращенные формы тех же традиционных для русского человека имен, а извращениями всякие нацозабоченные занимаются, подобные ей))))))))))
Не говорите что мне делать, и, я не скажу куда вам идти!!!(с)
Не говорите что мне делать, и, я не скажу куда вам идти!!!(с)
Социальные закладки