| ||
Expect no mersy.
Боже, дай всем кацапам по роже. ©
Ша, народ, чего ругаемся? Давайте поставим точки над И.
Конечная цель сегодняшней политики Януковича проста, как мыло - обеспечить в Раде 300 рыл полностью зависимых и управляемых депутатов. Потом эти депутаты меняют Конституцию. И мы с вами больше в выборах президента напрямую не учавствуем. То есть, следующего президента будет выбирать уже Верховная Рада.
Как вы думаете, кого такая Рада выберет? О тож, куме.
Так что нашей Радой таки управляют, или пытаются управлять. Другое дело, что этого не должно быть. Но между тем, что есть, и как должно, лежит огромная пропасть.
Уступаю дорогу дуракам и сумасшедшим.
Наверно покажусь старомодным ханжой, но я считаю, что в первую очередь объяснять вред алкоголизма, в том числе и по мнению некоторых пивного, должны семья и родители. А школа и остальные - во вторую.
Боюсь, что не в теме про губера, в теме "Влияние телевидения на психику людей" можно будет найти всю вашу биографию )
PS Кстати ваши посты в теме про губера тоже показательны.
...и своего человека на диспетчерской.
16.11.2011 21:55 , ОСТАННІ НОВИНИ
Янукович заборонив літати над «Межигір’ям»
Території резиденції Віктора Януковича "Межигір'я" присвоєно статус зони, забороненої для польотів.
Про це "Українській правді" повідомили у Держпідприємстві обслуговування повітряного руху України.
"УкрАероРух" зазначає, що статус забороненої зони цим землям було надано не в зв'язку з "Межигір'ям", а через те, що поблизу знаходиться Київська ГЕС.
"...Над об'єктом підвищеної небезпеки - споруди Київського гідровузла - з 13.06.2002 була встановлена відповідна заборонена зона використання повітряного простору", - ідеться у листі.
При цьому із авіанавігаційної карти видно, що в центрі зони, забороненої для польотів, знаходиться аж ніяк не Київська ГЕС, а резиденція "Межигір'я".
Більше того, за інформацією джерел, з самого початку польоти були заборонені лише над гідроелектростанцією. Але після приходу Януковича на посаду президента її розширили.
Сука боится.
Нет конечно, для этого у нормальных президентов есть репутация в народе, охрана конечно нужна, но снайперы, запретные зоны, перекрытие дорог заблаговременно, охраны 4 машины. Як кажуть "це занадто". Если президент популярен в народе и не опасается терактов по отношению к себе, то такое количество охраны наоборот отталкивает от людей, что плохо сказывается на имидже политика.
Нет, всё таки классные у нас суды. И президента любят. Кстати, к вопросу о народной любви к презу.
"16.11.2011 22:51
У Одесі суд заборонив зустрічати Януковича протестами
Одеський окружний адміністративний суд заборонив пікет біля аеропорту у день візиту президента Віктора Януковича в Одесу. Про це повідомив координатор організації "Оновлення країни" у Одесі, отаман Чорноморського Гайдамацького з'єднання Сергій Гуцалюк.
За словами Гуцалюка, суд розпочав своє засідання о 17 годині.
Однак він, як і представники інших громадських організацій, які подавали заявку на проведення мирної акції, не змогли в ньому взяти участь через терміновість процедури розгляду справи.
"Про те, що я маю брати участь у засіданні суду мене повідомили за півгодини до його початку. Про рішення суду я дізнався по телефону від помічника судді", - розповів Гуцалюк.
"Я не дивуюся такому розвитку подій, адже міськрада Одеси смертельно боїться громадського невдоволення", - додав він.
Він повідомив, що 15 листопада три громадські організації, в тому числі Чорноморське Гайдамацьке з'єднання, подали заявку на проведення пікету аеропорту у день візиту президента в Одесу. Гуцалюк наголосив, що пікетувальники хотіли вимагати від Януковича дати оцінку незаконним діям Одеського міського голови.
Нагадаємо, Янукович здійснить робочий візит до Одеси і Одеської області 17 листопада.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_u-odesi-sud-zaboroniv-zustrichati-yanukovicha-protestami/410022">Gazeta.ua</a>"
Уступаю дорогу дуракам и сумасшедшим.
Социальные закладки