| ||
Так, так і саме так!!!
Не читали Ви, вуйку, ні зараз, ні тоді!!
Бо біда у тому, що для того, щоб стало краще, потрібно результати праці людей класти не до кишень "олігархів" (читай злодіїв), а інвестувати у виробництво(як це робиться у цивілізованому світі), платити з них нормальні зарплати (для підвищення платоспроможності населення) та податки (для гідних пенсій, що забезпечать гідне існування всім: від пенсіонерів та інвалідів, до двірників на "Привозі")...
А ні, то відбирати підприємства у тих, хто їх вкрав, чи за копійки купив!!
За жалюгідні копійки на розвиток, при купівлі яхт за $100 млн та у Лондоні маєтків за $150 млн, нічого не запрацює, а інвестиції злодіям ніхто давати не буде, бо державі нічим їх гарантувати!!
Так що, вуйку, не "заработаєт" воно саме по собі, не "заработаєт"...
Потрібні або кошти, або "вила та сокири" для перерозподілу награбленого...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 29.10.2011 в 19:02.
Не, я таки балдею...То-то я смотрю, что представители лидера ПР Януковича забрали успешный бизнес у представителей других политсил, который ну никак не связан ни с сельским хозяйством, ни с промышленностью.
Кстати, посоветуй Ахметову модернизировать свое производство наконец, а то народ замахался за него платить за газ.![]()
Что же вы строем не ходите?
Вот теперь все ясно.Так вот кого послушался Музалев когда у него забирали "Таврию-В".Поехал на прием к самому Харанту Януковичу и что, а ничего. После визита Музалева окончательно раздели.
Но все это ерунда, теперь же, после того как отобрали успешный бизнес, ПР принимает закон о защите бизнеса.
Что же вы строем не ходите?
Oй-ли?? А может для того чтобы потом себя защитить, чтобы у самих после не отобрали... или как то такое в "умную от природы" голову не помещается?? Хотя куда там, чтобы поместить что-то новое, надо выбросить оттуда что-то ненужное, например - искреннюю любоФФ к Партии Разрухи
... Но это будет равноценно смерти прыхырьника, и потери смысла жизни индивидуума
..
ЗЫ. Курить надо больше, как я уже давал ссылку - врачи рекомендуют
.
[MOD]
Ми люди темні, порадьте, яким чином сучасні "олігархи" (вчорашні злодії та комсомольські секретарі) можуть добровільно вкласти кошти у виробництво, задля модернізації підприємств, чи навіть на підвищення заробітної платні робітникам, а не купувати яхти та маєтки?
"Просвітліть" нас "темних", Вам краще (очевидно) знати, бо Ви ж ближче до них, тай агітували за них, очевидно зі знанням справи!!
Последний раз редактировалось Bivaliu; 31.10.2011 в 09:44.
Смотрю новости по Интеру.
Как только янык профукал евроинтеграцию Украины сразу:
2-я волна кризиса на пороге и начнется с Европы
ЕС вообще скоро рухнет и т.д.
Вот это и есть манипулирование общественным мнением. Сначала 95 квартал вроде "стебется" с харанта, и сразу из новостей мы узнаем - та нафига нам та загибающаяся Европа, харант зрил в корень.
Вот и покращення - по борту ту Европу...МЫ впереди планеты всей
Мене хвилює те, що влада нічого не робить з того, що обіцяла. Але багато розказує, проте їх слова нічого не варті.
Сподобалось, як Азаров розказував: "Мы пять раз за год подымали зарплату учителям...", але крім посмішок та сміху в залі він не отримав подяки, мабуть так багато додали...
Ось тут почитайте
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Социальные закладки