| ||
не обозначен там переход никакими знаками или разметкой...на соседней улице - да... а п.1.10 это шо за хрень?
Из-за отсутствия дорожной разметки границы пешеходного перехода определяются расстоянием между дорожными знаками или пешеходными светофорами, а на перекрестке с отсутствием пешеходных светофоров, дорожных знаков и разметки - шириной тротуаров или обочин.
чушь какая то
"Мудрый может менять мнение; глупец - никогда" Иммануил Кант
согласен, коллега)
Итак, консилиум завершен, автор видео выложил что-то не то
вспомнил, я вчера гаишникам нахамил 3 раза за час:
1. Ехал по скоростной в правом ряду где-то 80-85, смотрю метров за 100 стоит машина, слева на одном уровне со мной Форестер, а за ним поток, поэтому решил чуток поднабрать и опередить его чтоб всех не пропускать, притопил малость ещё, опередил и только когда поравнялся с стоящей понял причину-его гаишнику тормознули, так я мимо них примерно на 90-95 и проехал
2. Вроде бы это на Днепродороге было, стоял дяденька с феном и мерял скорость у встречного потока, я его и не заметил, так и проехал мимо чуть больше 60 км/час, он опустил фен и долго проважал меня тоскливым взглядом
3. Ехал обоатно мимо того же дяденьки уже помня об оном, сбросил до 45 и когда с ним поравнялся дал резко по газам так чтоб моторчик погромче заорал, эффект был тот же что и от второго пункта6)
Труп кукурит бабушка моя
Труп кукурит бабушка моя
садист ))))
меня кстати однажды поймали почти аналогичным образом - тронулись со светофора, три полосы, я еду в левой, за мной парочка машин, в средней на ровне со мной разгоняется чувак, за ним машин еще больше, что в правой полосе я не видел, и тут я замечаю что как раз в моей левой, метров за 100-150 от меня стоят гаишная машина, даю чуть больше газу чтоб уйти вправо в среднюю полосу (чтоб не тормозить и не пропускать вереницу), и в этот чудный момент на спидометре получается больше 80, и меня ловят... ну не хамство с их стороны создавать такое???
На данный момент получилось 14 адресов ... но самое главное это найти чем можно оперировать перед СМЭПом
Заглянул в ДСТУ (Державний стандарт)
ДСТУ 2587-94 Дорожня розмітка
http://znakiua.com/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=70
Таблица с разметкой3.2.16. Розмітка 1.14 повинна застосовуватись для позначення місць, що виділені для переходу проїзної частини пішоходами.
Ширина пішохідного переходу, що розмічається, визначається з урахуванням інтенсивності пішохідного руху з розрахунку 1 м на кожних 500 пішоходів за годину, але не менше ніж 4 м.
Розмітки 1.14.1 і 1.14.2 повинні застосовуватись на нерегульованих пішохідних переходах. Якщо ширина пішохідного переходу менше ніж 6 м, слід застосовувати розмітку 1.14.1, а за ширини 6 м і більше – розмітку
ДСТУ 4100-2002 Дорожні знаки
http://znakiua.com/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=71
10.1.1 Дорожні знаки повинні розташовуватись так, щоб їх добре бачили учасники дорожнього руху
як у світлий, так і в темний час доби, була забезпечена зручність експлуатації і обслуговування, а також
було неможливе їх ненавмисне пошкодження. При цьому вони не повинні бути затулені від учасників
дорожнього руху будь-якими перешкодами (зеленими насадженнями, щоглами зовнішнього освітлення
тощо.).10.2.4 Дорожні знаки повинні встановлюватись з правого боку дороги поза проїзною частиною та узбіччям (допускаєтся установлювати на присипній бермі), на тротуарі, розділювальній смузі, газоні тощо та над дорогою, крім випадків, що спеціально обумовлені цим стандартом. На дорогах з двома і більше смугами для руху в одному напрямку знаки можуть дублюватись. Необхідність дублювання знаків визначають залежно від конкретних дорожніх умов. Дублюючі знаки повинні установлюватись на розділювальній смузі, а у разі її відсутності — над дорогою або на лівому боці дороги, якщо для руху у зустрічному напрямку є не більше ніж дві смуги.10.7.33 Знаки 5.35.1 і 5.35.2 «Пішохідний перехід» повинні застосовуватись для позначення місць,
призначених для організованого переходу пішоходів через проїзну частину, якщо інтенсивність руху
автотранспорту перевищує 300 авт/год в обох напрямках та більше 100 пішоходів перетинають проїзну
частину хоча б в одну годину будь-якого дня тижня.
Знак 5.35.1 повинен установлюватись праворуч від дороги, знак 5.35.2 — ліворуч. На дорогах з розділювальною смугою, де кожна з проїзних частин має дві і більше смуг руху, знак 5.2 повинен ус¬тановлюватись ліворуч від кожної з проїзних частин на розділювальній смузі.
У разі відсутності на переході розмітки 1.14.1—1.14.3 знаки 5.35.1 і 5.35.2 повинні бути установ¬лені так, щоб знак 5.35.1 містився відносно транспортних засобів, що наближаються до переходу, на ближній межі переходу, а знак 5.35.2 — на дальній.
Исходя из "ДСТУ 2587-94 Дорожня розмітка" разметка 1.14.1/1.14.2 (зебра) обязана быть .. но исходя из "ДСТУ 4100-2002 Дорожні знаки" знаки 5.35.1 и 5.35.2 могут быть установлены и без разметки ... наличие знаков 5.35.1 и 5.35.2 над проезжей частью необязательно вне зависимости от количества полос ... лишь при наличии разделительной, отделяющей проезжие части, на ней обязан быть знак ... о таком понятии как шумовки или лежачие полицейские ДСТУ молчат
Вот пытаюсь найти на что тут можно бить![]()
Последний раз редактировалось napTu3aH; 16.10.2011 в 11:48.
There's nthng in the world that can stop us, you have to say it'll be done
Социальные закладки