|
Шановний Лерик, скажіть будь ласка, які у Вас є докази. (Голослів"я вже не пройде). На яких підставах ви звинувачуєте Матвійчука.
Ви хоч самі розумієте, що порушуєте закон. А саме статтю 28 і 32 Основного Закону України, а також статті 297 та 299 Цивільного кодексу України, в яких сказано що закріплюється право кожного на повагу до його гідності та честі, а також на недоторканість ділової репутації. Цивільним законодавством також встановлено відшкодування моральної шкоди, заподіяної поширенням недостовірних відомостей чи інформації (ст. 23 ЦК), тобто передбачено достатній захист особи в зазначених випадках.
Подумайте над цим.
Продали за долг по остаточной стоимости? И правильно сделали. Нечего плодить должников на шее государства. Только не нужно приводить детские примеры, что если я сдам в аренду квартиру должнику, у меня заберут квартиру за его долги. Это просто смешно.
P.S. Заплатил налоги - спи спокойно.
Так переводите стрелки вы и ваши однополчане. мне этого не надо. я задаю конкретные вопросы, на которые хочу получить конкретные ответы. Зачем просто так воду мутить то? Мы с вами говорим на серьёзную темы. Вы все тут занимаетесь обвинением и Губернатора и власти вверху стоящей. А по факту ничего и не привели. Только крики из за барикад, так скажите в чём проблема. Мы вас тут слушаем!
Лерик, вы объясняли, что хлебозавод ваши пайщики сдавали в аренду? Я правильно понял? А они, эти пайщики, платили налоги государству или только "сливки" за аренду собирали? Не думаю, что если бы все платилось по закону, кто-то кинулся бы разбирать "курицу, несущую яйца". А если ваши "пайщики" прикинулись лериками и переводят все стрелки в виде налогов на арендовавших, то туда им и дорога.,
Покажіть документ. Тільки візьміть до уваги що свідоцтво на право власності на таку власність підробити досить важко. Його можна або видати нове або переєструвати.
Тимпаче я впевнена що все виконано в межах закона. Неясно тільки те- навіщо Ви так кіпішуєте. І цікаво скільки Вам платять!
Слова закінчились, чи Вас просили нерозголошувати Вашу зарплату ТРОЛЯ?
Социальные закладки