| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
А была в теме такая ссылка?
Українська мова починає і… програє?
Значно гірше, що попри декларації, у повсякденному житті, за даними КМІСу, більшість віддає перевагу російській мові. Згідно відомостей Research & Branding Group, співвідношення україно- та російськомовних респондентів наближається до балансу «50 на 50».
Последний раз редактировалось Noimage; 04.10.2011 в 21:09.
Русская интеллигенция отличается совершенной ненавистью к тем, кто не они.
Мышки плакали. кололись, но продолжали есть кактус(с)
Ежели кто не знает, то неудавшийся проект без лишнего шума прикрывают.
Если неудача была эпической, то вообще делают вид, что его и не было никогда.
Приём :
-Что, не понравилось? Ну скушай ещё!
отказывается работать даже при кормлении ребёнка кашей,
не говоря уже про взрослых людей.
Последний раз редактировалось El-pampero; 04.10.2011 в 21:08.
Может быть варягов звать пора?
Мне нынешний милее предыдущего хоть тем, что пляски на костях не устраивает. И пытается собрать разломанную страну, правда делает это с бегемотьей ловкостью, так что всем достается.
Надо иметь силу воли и мужество признать очевидное.
Русская интеллигенция отличается совершенной ненавистью к тем, кто не они.
Вы неправильный вопрос задаете. Вернее, неправильно его формулируете. Правильная формулировка следующая: за что вы ненавидите ВСЕ украинское.
Вообще же вопрос редкостный по незамутненности своего идиотизма.
Можно, я спрошу вас нечто столь же адекватное? Зачем вы убили кассира Сидорова и кровь смыли? Зачем вы смыли кровь, я вас спрашиваю?
У вашего вопроса и моего одинаковые основания для вопрошания и сравнимая степень адекватности.
Весьма, кстати, показательный пример неспособности высказать свои мысли на языке, декларируемом как родной.
Тут, безусловно, без кацапизмов обойтись совершенно невозможно.
Но ты пытайся,
"Лупайте сю скалу" (с)
Отак ми всі йдемо, в одну громаду скуті
Святою думкою, а молоти в руках.
Нехай прокляті ми і світом позабуті!
Ми ломимо скалу, рівняєм правді путі,
І щастя всіх прийде по наших аж кістках.
[1878]
Я не зря выделил год.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Кроме как сложить 20+20, мысль далее не работает? Пока Вы лично и такие как вы используете русский язык, уверена, что и дома с детьми говорите на русском, пока ваши и наши дети между собой говорят на родном русском - у насильственной украинизации нет никаких перспектив кроме противостояния в обществе и дальнейшего развала недорозумения по имени Украина.
Вуйку, сподіваюсь, що Ви розумієте українську мову і ми будемо у подальшому розмовляти тільки щодо її проблем!!
Не вчіть мене (якщо це Вас не затруднить), які задавати питання і як їх формулювати, домовились?
І взагалі, не переводьте дискусію щодо проблем мови на змагання у "словоблудстві"...
Я відповідав ось на цей цинізм: "Скрижалей на украинском тоже нет. Никто не удосужился...Только на русском и еврейском. Гнобят, клятые..." І тому у мене виникло цілком слушне запитання щодо цієї недолугості!!
А от, що у Вас розбудило "редкостный по незамутненности идиотизм" (вираз Ваш) - не знаю...
Ви вперто не бажаєте розмовляти по темі мовних проблем? Все Вас схиляє до обговорення націоналізму? Так яка проблема? Перейдіть у ту тему...
Бо мені вже надокучило надавати наукове визначення націоналізму!!
Подивіться самі і Ви зрозумієте, якщо здібні, що будь-яке (і будь-кого) гуртування людей навкруг своєї рідної культури та мови є ознакою націоналізму!!
Це всім зрозуміло, бо подібне горнеться до подібного... Ось і Ви палко підтримуєте "російськомовних єдіновєрцев новороссов", а не українців. І це цілком природньо, як і те, що кожна людина має власне почуття ненависті, яке ажніяк не стосується її національності та націоналізму!!
От у "вєлікоруском шовінізмє" наявність цього почуття підмітив ще пан Ульянов, про що й писав сотоваріщам... Бо саме шовінізм і породжує зневагу та ненависть до інших людей (чурок) чи то з расових, чи то з мовних питань, що "яскраво" (і з "успіхом") демонструється у сучасній Росії...
Так що, давайте щодо мовних проблем, коли Ви вивчите українську, а якщо знаєте її, то будете розмовляти і писати??
Социальные закладки