| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Какая буйная фантазия) аж жалко, что вранье.
Ты бы осмыслил до конца собственные же слова:
определись как-то.Довбодятли (російськомовні чи україномовні) в наш прагматичний час - рідкість
М-дя...
вот это ЧСВ!особливо тупі потім повзатимуть за мною зі стогонами "пробачте дядьку, ми не знали"
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Последний раз редактировалось kon-stantin; 12.09.2011 в 16:22. Причина: Замена "ни русского" на "ни БЕЛОРУСА"
/* мерзко хихикает */
я говорю, что не нужно в конституцию добавлять второй язык, как государственный,
это лишний козырь в руках политиков, и лишний повод разделить государство на "княжества" (федерации), но от этого разделения потеряют абсолютно все.
Русский язык был основной. а вот в каждой республике создавались все необходимые условия для развития национального языка (да и парадокс, в советской Украине было больше СМИ на Украинском языке, чем сейчас...), да и школы не закрывались..
Ні...
Трошки не так...
Завжди, коли в російськомовному середовищі, але в межах України, якась істота намагалась змусити мене перейти на російську, або зневажити мою мову, я знаходив спосіб зробити такій особі неприємноЗ часом в таких осіб, як у собак Павлова, виробився умовний рефлекс - образи та дискиримінація за мовною ознакою україномовного мене тягне за собою негативні відчуття
Ну, хіба ж я винуватий, що на рівні свідомості вони такі речі не приймають, і доводиться перевиховувати на рівні рефлексів...
А в нормальному дружньому середовищі інтелектуально та духовно розвинутих людей ця проблема взагалі не постає - сплікуємось, раз українською, раз російською - не раз можемо і жартома на англійську перейти![]()
...а коли стає сумно - розмовляємо на санскриті.А в нормальному дружньому середовищі інтелектуально та духовно розвинутих людей ця проблема взагалі не постає - сплікуємось, раз українською, раз російською - не раз можемо і жартома на англійську перейти![]()
Социальные закладки