|
День Соборности - один из многих никому не нужных и не понятных праздников современной Украины.
У меня встречный вопрос. В профиле у тебя пишется, что ты живешь в Одессе. Кроме тебя, кто в нашем славном городе знает о таком празднике? В какой семье его отмечают?
Есть такая национальность - ОДЕССИТ. Не навязывайте нам то, что имеет все шансы прижиться самостоятельно, пускай на это уйдет несколько веков.
Наш национальный праздник Юморину тоже не сразу признали, и не все. А мы и не настаиваем, веселимся как можем! И народ подтягивается, причем абсолютно добровольно.
С моих слов записано верно и мною прочитано.
Хризантема, спокійно можна говорити навіть на таку страшну чомусь для вас усіх тему... я ж там не "майн кампф" пропонував до розгляду. а просто хотілося поговорити про тисячі людей, які служили в дивізії. причсому саме спокійно, без гризні, не зважаючи на провокації всяких "чебурашек". ви не захотіли-це ваше право.
і що там мені Пьюик відповів?
1. непереконливо
2. доволі "глупо" закрив тему, скориставшись своїм правом модера і керуючись власними незрозумілими думками.
таких "відповідей" я не приймаю.
доречі так, чому в німецькій армії служили близько 800 тис. вояків зі Сходу, тобто з СССР? в той час як з десятків тисяч британських полонених на службу німцям пішли одиниці.
День Соборности - один из многих никому не нужных и не понятных праздников современной Украины.
мда...
а 1 травня комусь так вже потрібне? ви всі ходите на паради, так?
январки)))) нее, на январкі я не хожу, просто на День Соборності після роботи з співробітником випили по 50-я за свято, він зі мною..."другі" 50 він вже теж за Соборність випив. а потім вже розійшлись домівками.
приклад з 1 травня я привів просто так, виходячи з того що сам святкую (і не тільки я-практично всі) не день Трудящих а просто так.
ну типа он не "Трудящий" , а "била костка"виходячи з того що сам святкую (і не тільки я-практично всі) не день Трудящих а просто так.![]()
ага, і приставка в мене до прізвища "фон" . а ви самі не з пролетарів будете, батенька?
сенс свята Соборності зовсім не в тому, щоб випити з друзями-це можна зробити будьколи, було б бажання та натхнення.
свято дійсно навязувати не потрібно, воно і само по собі з часом приживеться. те ж саме 1 травня також не відразу було прийнято людьми
Наконец-то ты согласен. Кстати, Новый год отмечали славяне первого сентября, пока Петр Великий не издал указ о праздновании этого дня первого января. Народ тоже был против! Но ведь праздник прижился.
Я к тому, что если суждено этому дню Соборности стать праздничным, то пускай все произойдет само собой.
С моих слов записано верно и мною прочитано.
Социальные закладки