|
мдааа....ох, одесити, одесити, казкарі. як завжди, Одесса в нас "вільний город", який нікому не підкоряється і не живе в жодній державі... на все вам плювати...
вибачте, дозвольте поцікавитись, випадково всесвіт не в Одессі народився? спочатку Одесса, потім Всесвіт, ні-Росія, потім вже Всесвіт і так далі...
ржу з Вас
ты сам-то, Жорик, чьих будешь?
тебя сюда кто звал-то?
потом опять по форумам побежишь "от ти одэсыты погани". как с того летного, где людей насмешил ВВС упы.
сиди и ржи в своем безымянном селе или городе. ты, твои комплексы и рефлексии тут никому неинтересны.
обещал ведь уйти, хлопнув дверью. обманул. не мужик. балаболка.
Гевара, я не з Одесси, хоча був не раз і місто мені подобаеться, та -не повіриш-навіть друзі-одесити в мене є! чесно.
а дверима я бахкав в інший темі і обіцяв ТУДИ не заходити. і на рахунок ВВС ти, дурень, нічого так і не зрозумів.
ааа, ледь не забув додати - я і не чекав, щоб мене звало таке "гумус" як ти... розуміеш, не тебе мене питати, куди заходити і що говорити.
комплекси є в кожного, і ти не безгрішний, з тебе вони так і пруть
Хамство. Скептик.
Последний раз редактировалось Скептик; 30.01.2008 в 14:01.
еще один залетный..
вас таких здесь 99.9% "неместных"я не з Одесси
кстати он уже получил мод за пропаганду фашизма , хотя яб за такое сразу в баньку
Последний раз редактировалось Sblek; 30.01.2008 в 10:46.
угу, залетний.
милий Sblek ну де я пропагував фашизм??? і не фашизм а нацизм, якщо вже так! і не думав, відкриваючи тему пропагувати те, що ти сказав. так що не треба тут випенндрюватись
кстати он уже получил мод за пропаганду фашизма , хотя яб за такое сразу в баньку
ОК???
просто складається враження, ніби Одесса дійсно "вільне місто" чи просто належить якомусь Зімбабве. державні свята вам не свята, ще радієте що свято в вас в місті "не іде"
все таки, що не кажіть, факт соборності був, і Україну не хтось "з`єднав", а добровільно з`єдналися два державні утворення на території України. це одна річ, і зовсім інше питання, в що його прертворили тогочасні політики.
ось моя думка про на цю тему. і дуже погано, що Sblekсвоїм постом мене фактично в наци записав.
ты ошибся форумом... у меня традиционная орентация..милий Sblek
велика ризница...не фашизм а нацизм, якщо вже так! іhttps://forumodua.com/showthread.php?t=65613і дуже погано, що Sblekсвоїм постом мене фактично в наци записав.
Последний раз редактировалось Sblek; 30.01.2008 в 20:46.
ну і що ти хотів сказати цією ссилкою?
Социальные закладки