Як КРУ робить перевірки
Варто подивитися на ситуацію з іншого боку. Цю інформацію "Економічна правда" збирала по крихтах, розмовляючи з представниками державних підприємств, юристами та учасниками тендерних комітетів. Вони розповіли, як насправді працює Контрольно-ревізійне управління.
"Ми зустрічалися з контролерами на різних семінарах, з'їздах. Вони розповідали, як вони чесно і принципово розслідують. На практиці все по-іншому. Те, чим займається КРУ, можна назвати тільки замовленням", - пояснив один з юристів.
За його словами, існують перевірки планові, але наказом ГоловКРУ №136 передбачені й позапланові перевірки. Вони здійснюються на прохання депутатів і слідчих.
"Приходить хтось до депутата, або телефонують з Кабміну у КРУ, і ревізори виїжджають на перевірку. А якщо вже вони прийшли на об'єкт, то без результату не вийдуть. Який результат - зрозуміло. Якщо хтось не хоче, щоб його "зґвалтували", він платить і домовляється", - розповіли в одній з юридичних компаній.
Заплатив і домовився - це далеко не все, чим загрожує перевірка КРУ. Прихід слідчих і ревізорів завжди супроводжується нервовими стресами. Контролер завжди вважає, що перед ним злодій. У якомусь сенсі це невід'ємний елемент державної служби.
"У кожного чиновника рано чи пізно відбувається своє "чистилище". Я своє пройшов, тепер черга Данилишина. Так буде з кожним, просто вони про це не знають. За все треба відповідати", - зізнався один з колишніх працівників фінансової сфери.
Існує ще один закон. Найгірше тим, хто має дурість не домовитися. КРУ має мільйон цілком законних способів зіпсувати життя навіть кришталево чистій людині.
Наприклад, управління оперує власними методичними рекомендаціями щодо визначення розміру збитків. Цей документ, за словами юристів, не пройшов схвалення Мінюсту, а значить, не може застосовуватися. Тим не менш, з ним працюють.
"Я подивився акт нашої перевірки. Це маячня. Звідки вони взяли такі цифри? Інша річ, що я знаю людину, яка це писала. Вона розумна і адекватна. То який висновок я повинен зробити?" - питає учасник тендерного комітету одного з міністерств.
За його припущенням, саме за цією методикою рахували збитки у справі екс-міністра Богдана Данилишина. "Там же КРУ перевіряло. Спочатку фігурували величезні цифри, потім скоротили вдесятеро і ще будуть скорочувати", - підкреслив він.
Так само, за словами чиновника, поводять себе й інші контролюючи органи. "Наприклад, телефонують з Антимонопольного комітету і заявляють, що знайшли змову. Або прийдуть і знайдуть. Якщо не хочете, щоб приходили, давайте розмовляти", - розповіла представник одного з держпідприємств.
Є ще одна традиція - пускати клієнта по колу. Вийшла з перевіркою КРУ - документи взяла прокуратура. Вийшла прокуратура - зайшли з МВС.
Так, в Україні крадуть, але боротися з цим особливо ніхто не хоче. "Система не працює превентивно - щоб не крали. Вона завжди націлена на те, аби впіймати "на гарячому". Природно, у діях контролерів немає ніякої злагодженості. Вони по десять разів перевіряють одне і те ж", - поділився досвідом один з юристів.
Звісно, 53 мільярди гривень, крадіжку яких нова влада встигла пред'явити попередній, - переконлива цифра. Однак вона, швидше за все, суттєво завищена, і звинувачення можуть бути висунуті далеко не головним винуватцям.
Социальные закладки