Результаты опроса: Я...

Голосовавшие
1701. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • националист(ка)

652 38.33%
  • не националист(ка)

248 14.58%
  • антинационалист(ка)

111 6.53%
  • национализм не поддерживаю ни в какой форме

580 34.10%
  • сам(а) не знаю, кто я

110 6.47%

Тема: А Вы националист?

Закрытая тема
Страница 65 из 1468 ПерваяПервая ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 565 1065 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,281 по 1,300 из 29360
  1. Вверх #1281
    Постоялец форума Аватар для Makanaki
    От полякам, німцям, да будь-кому націоналісти кажуть "ласкаво просимо",
    Цитата Сообщение от Kin Посмотреть сообщение
    И почему меня это не удивляет....
    Не те підкреслили, пане. Будь-кому.

2. Вверх #1282
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Fireball Посмотреть сообщение
    Все любят лозунги
    Это как программа партии, упрощённая для тех, кому лень читать саму программу.
    Не все, а те "кому лень " думать (толпе)!
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

3. Вверх #1283
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Цитата Сообщение от Makanaki Посмотреть сообщение
    Знов ви за своє
    Ви знаєте, я теж з Одеси і теж розмовляю російською. Не туди ви дивитесь, шановний...
    ты ж писал, что везде уже по-украински?

4. Вверх #1284
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    ты ж писал, что везде уже по-украински?
    Писав, що намагаюсь.

5. Вверх #1285
    User banned Аватар для yaga
    Ну, пані, я націоналістичні погляди поділяю дуже давно і літературу різну з цього приводу читаю років, мабуть, з 14. Я є членом націонал-демократичної партії УНП. Так що, я вважаю, що я є пересічним прикладом націоналіста.
    А рядовые нац-ты, (кот. являются членами национал-демократической партии УНП) удовлетворены своей деятельностью? По мне так забота мужчины о своей семье понятней.

Невже в вас весь світ поділяється на бцле й чорне?
    В данной теме для меня мир делится на тех, кто называются националистами и наоборот, выясняю оттенки...

6. Вверх #1286
    Не покидает форум Аватар для Буджак
    Знов ви за своє
    Ви знаєте, я теж з Одеси і теж розмовляю російською. Не туди ви дивитесь, шановний...
    Ну, так объясните. Может, я действительно чего-то не понимаю... Например, я считаю, что одна нация не может быть "чуть-чуть более равной", чем все остальные, как того хотят националисты.
    OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
    Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;

7. Вверх #1287
    Цитата Сообщение от yaga Посмотреть сообщение
    А рядовые нац-ты, (кот. являются членами национал-демократической партии УНП) удовлетворены своей деятельностью? По мне так забота мужчины о своей семье понятней.
    Не зрозуміло питання, чесно кажучі. УНП вже в котре такі потрапліє до парламенту, хоч і залишається в меншості, тим не менш є частиною провладної коаліції.
    А турбота людини про свою землю й свій народ не менш природня, ніж турбота про родину. І так споконвіку, і дуже странно, що вам це не зрозуміло.

8. Вверх #1288
    Живёт на форуме Аватар для Fireball
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Не все, а те "кому лень " думать (толпе)!
    Я имел в виду политические партии.

(Не состою ни в одной из партий)
    Симулянт - несуществующий обьект, который прикидывается существующим

9. Вверх #1289
    Не зрозуміло питання, чесно кажучі. УНП вже в котре такі потрапліє до парламенту, хоч і залишається в меншості, тим не менш є частиною провладної коаліції.
    А турбота людини про свою землю й свій народ не менш природня, ніж турбота про родину. І так споконвіку, і дуже странно, що вам це не зрозуміло.
    Мне не понятно, хватает ли на жизнь того, что вам платят за любовь к Родине.

10. Вверх #1290
    Цитата Сообщение от Буджак Посмотреть сообщение
    Ну, так объясните. Может, я действительно чего-то не понимаю... Например, я считаю, что одна нация не может быть "чуть-чуть более равной", чем все остальные, как того хотят националисты.
    Ви знов ляпаєте обличчам у багно, вже втомився вам це казати.
    Націоналісти вважають всі нації рівними! Люблють більш всіх, звичайно, свою, як будь-яка дитина любить свою матір! Це дуже просто і природньо, поміркуйте над цим.

11. Вверх #1291
    Мне не понятно, хватает ли на жизнь того, что вам платят за любовь к Родине.
    Це провокація, чи як це розуміти? За любов до Батьківщини я ще поки мав лише витрепані нерви. Більш нічього. Я маю професію і работу. І працюю кожен день. Я звичайна людина, і немає в УНП ніякого "золота партії", лише голий ентузіазм. Принаймні, так в Одесі...

12. Вверх #1292
    ... За любов до Батьківщини я ще поки мав лише витрепані нерви. Більш нічього.
    Вы занимаетесь тем, чего нет.

13. Вверх #1293
    Вы занимаетесь тем, чего нет.
    Ви ставете мені діагноз?
    По-перше, я нічим не займаюсь, окрім балачок, і час від часу користуюсь виключно своїми громадськими правами.
    А по-друге:
    Чього немає? Батьківшини? Чи любові? Я вас не розумію.
    Може це ви займаєтесь тим, чього нема? Пошуком не існуючих відтінків?

14. Вверх #1294
    По поводу УНП:
    1) Символика никакущая...
    2) По программе:
    Основна частина є досить типовою для прозахідних партій. Ніяких негативних коментарів.
    За тривалі роки існування в неволі українці зберегли і донесли до сьогодення великі духовні скарби, надбані і примножені багатьма поколіннями. Історія, спосіб мислення, родовід, фольклор, звичаї та обряди, національна символіка, прикмети й вірування, світогляд, мова та писемність, народна міфологія, народна творчість, музичність і співучість тощо – усе це є складовою органічної цілісності, якою є духовна культура народу.
    Нині тисячолітня духовна спадщина українського народу, на жаль, залишається упослідженою, без постійної уваги та підтримки. Історичні скарби України повинні досліджуватися, вивчатися та бути надбанням усього українського народу. На цих скарбах має будуватися, зокрема, навчальний процес, починаючи з дошкільних закладів.
    Дуже класно, згоден, але без "шароварщини", необхідно спиратися як на культурні досягнення минулого, так і на сучасні твори. Не просто щось там вивчати у школах для галочки, а вкладати гроші в справжню культуру України!
    Кожний державний службовець зобов’язаний досконало знати й користуватися українською мовою. Саме знання української мови разом з фаховими знаннями повинні бути неодмінною умовою для служби у структурах влади. При цьому ми вважаємо, що поряд з глибокими знаннями української мови державні службовці повинні володіти й іншими мовами міжнародного спілкування.
    Ще краще!
    Ми визнаємо та поважаємо мови корінних народів і національних меншин, що проживають в Україні поряд з українцями, визнаємо і поважаємо їхні звичаї, культуру, розцінюємо їх як національне надбання. Але при цьому ми заперечуємо будь-яке протиставлення мов інших народів чи національних меншин, зокрема, російської мови.
    Українська мова має стати мовою міжнаціонального спілкування в Україні. ЗМІ в Україні повинні стати переважно україномовними – відповідно до національного складу населення в нашій державі. Мовна політика держави повинна бути спрямована на те, щоб книговидання та інша друкована продукція українською мовою стали конкурентоспроможними.
    А тут проблема в професіоналізмі тих, хто намагатиметься це зробити. Бо те, як воно проходить зараз, на мою думку - безграмотна політика українізації. М'якіше потрібно підходити, інформувати населення, працювати з суспільною думкою... І, насамперед, підтримувати національні меншини.
    Наука в Україні потребує нової організації, яка відповідала б сучасним вимогам економіки, виробництва, конкурентоспроможності України на світовому ринку.
    Фундаментальна наука має отримати належне та безперебійне фінансування. У найкоротший час наукові інститути мають бути технічно переоснащені, що дасть змогу проводити наукові дослідження на сучасному технічному рівні.
    Фундаментальна наука не повинна відокремлюватися від вищої школи, а працювати з нею у тісному взаємозв’язку. Це дасть змогу здійснювати фундаментальні дослідження невідривно з підготовкою фахівців високої кваліфікації, які ще під час навчання повинні успадковувати передовий науковий досвід.
    Прикладна наука повинна мати пропозицію від її споживачів. Цьому покликана сприяти податкова політика в Україні, а також розвиток конкуренції на економічному ринку.
    Де воно, де?? :'( Хочу там вже жити.

Короче говоря, всё очень красиво, но для этого необходимы годы работы высокопрофессиональных, мотивированных и честных управленцев.

Итак, мой основной тезис: Идеология - лишь инструмент достижения цели, но не сама цель.
    И тогда становится ясным, что не радикальные, терпимые и знающие управленцы могут построить стабильное и комфортное для населения государство, придерживаясь любой из основных идеологий.
    Последний раз редактировалось Fireball; 23.01.2008 в 12:33.

15. Вверх #1295
    Може це ви займаєтесь тим, чього нема? Пошуком не існуючих відтінків?
    Я хотела выяснить один важный для меня вопрос. (должна же я знать, как себя называть, вдруг я тоже националистка, и ваша армия теряет ценного деятеля)
    Но мне не ответили...

16. Вверх #1296
    Цитата Сообщение от Fireball Посмотреть сообщение
    По поводу УНП:
    1) Символика никакущая...
    А мені подобається
    А може звик просто...

Абсолютно нормальна націонал-демократична програма. Без вибриків.

Итак, мой основной тезис: Идеология - лишь инструмент достижения цели, но не сама цель.
    Яб сказав трохи інакше:
    Ідеологія - це путь до цілі, но не сама ціль.
    Інструмент, все ж такі, дещо іншим мені здається...

17. Вверх #1297
    Я хотела выяснить один важный для меня вопрос. (должна же я знать, как себя называть, вдруг я тоже националистка, и ваша армия теряет ценного деятеля)
    Но мне не ответили...
    Роз'ясніть, бідь-ласка, мені, чому, на вашу думку, я займаюсь тим, чого нема...

18. Вверх #1298
    Яб сказав трохи інакше:
    Ідеологія - це путь до цілі, но не сама ціль.
    Інструмент, все ж такі, дещо іншим мені здається...
    Я мав на увазі, що до масових розстрілів та репресій можно довести будь-яку ідеологію, якщо є бажання.
    Тому вважаю ідеологію інструментом, що найчастіше не має характеристики "добре\погане".
    Хоча, зрозуміло, є й такі, що у своїй основі мають ненависть та дискримінацію. Але це вже клінічні прояви, про які навіть сперечатися безглуздо.

19. Вверх #1299
    Роз'ясніть, бідь-ласка, мені, чому, на вашу думку, я займаюсь тим, чого нема...
    О! Ты правильно процитировал....
    Именно потому, что не получила от профессионалов методических указаний к действию, относящихся к конкретной житейской ситуации, связанной с национальностью. Как выяснилось, при попытке ответить мне, националисты перестают себя так называть.

20. Вверх #1300
    Цитата Сообщение от Nautis Посмотреть сообщение

Главная же задача правых — спасение «традиционных европейских ценностей, которым угрожают мигранты из стран Азии и Африки». «Именно иммиграция приводит к процветанию в Европе коррупции и безработицы», — считает лидер НФФ, вдохновленный последними успехами правых радикалов — в Австрии, Швейцарии, а совсем недавно и в Италии, одном из столпов Европейского союза.
    Из программы.
    народну партію, яка об’єднує громадян України, жінок і чоловіків різних національностей з різних регіонів держави, зацікавлених і готових згідно з чинним законодавством набути владних повноважень на всіх рівнях державної влади та місцевого самоврядування...
    Просьба вразумить неразумное.
    Если армяне мигрировали в Украину, живут тут и работают, они являются угрозой процветанию Украины?

Закрытая тема
Страница 65 из 1468 ПерваяПервая ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 565 1065 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права