|
Симулянт - несуществующий обьект, который прикидывается существующим
Шановний, вам це казали не тому, що ви не належите до української нації, а з за того, як ви до неї ставитесь. І ще не один раз таке скажуть. От полякам, німцям, да будь-кому націоналісти кажуть "ласкаво просимо", і все добре з ними, і спілкуватись приємно, хоч вони соціалісти, хоч ліберали. А таки, як ви, самі тут живете звичайно, але далі вокзалу вас пускати не хоцца... Чого робити людині в національній державі, націю якої він ненавидить, - не зрозуміло...
Последний раз редактировалось Makanaki; 23.01.2008 в 00:39.
Мне кажется, что у тебя тоже не очень правильные...:
Я не патриотка СССР. Мне себя националисткой называть?))От як всі патріоти СРСР залишуться у минулому, як...... от тоді я й буду спокійний, от тоді можна і у ліберали податися...
Очень желаю совершенно правильные понятия... (спасибо, что пытаешься до меня донести). Я думала, меня будет просвещать Nautis...
Но Nautis тоже за лидера Национального фронта Франции не отвечает...
Вопрос к тебе, как к правильному националисту: вы только называетесь таковыми или готовы что-то реально предпринимать в зщиту традиций и истории? Приведи мне пример (хоть выдуманный) в какой момент надо действовать? Как националисты поступают, когда рядом не дают покоя мигранты?
Если и в этот раз разведёте философию, буду считать всех националистов свистоплётами с лозунгами, уж извините.
Вот, а тут узнаю националиста. Коль скоро я в своем городе говорю на родном языке, то я ненавижу украинскую нацию. Кто не с нами, тот против нас, как повторяется история! Спасибо, что подтвердили мою правоту!Шановний, вам це казали не тому, що ви не належите до української нації, а з за того, як ви до неї ставитесь. І ще не один раз таке скажуть. От полякам, німцям, да будь-кому націоналісти кажуть "ласкаво просимо", і все добре з ними, і спілкуватись приємно, хоч вони соціалісти, хоч ліберали. А таки, як ви, самі тут живете звичайно, але далі вокзалу вас пускати не хоцца... Чого робити людині в національній державі, націю якої він ненавидить, - не зрозуміло...
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
"Националисты всех стран - ОБЪЕДИНЯЙТЕСЬ!" (лозунг).
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Нет, для наглядности и преемственности - соединяйтесь!"Националисты всех стран - ОБЪЕДИНЯЙТЕСЬ!" (лозунг).
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Ну, пані, я націоналістичні погляди поділяю дуже давно і літературу різну з цього приводу читаю років, мабуть, з 14. Я є членом націонал-демократичної партії УНП. Так що, я вважаю, що я є пересічним прикладом націоналіста.
Невже в вас весь світ поділяється на бцле й чорне?Я не патриотка СССР. Мне себя националисткой называть?))
Социальные закладки