| ||
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Тема: На каком языке кино?
Договорились!
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
скорпион, да причому тут рейтинги? справа не в тому, скільки людей читають, а в тому що вони читають.
Они издадут закон по которому если не прочитаешь Роздобудько или Жадана,то не дадут читать Минаева и Сенкевича ))
ми перекрестимся, Че Бурашка, конечно. тільки якщо ви заперечите чистку рядів укр компартії наприкінці 30-х. укнаїнізація закінчилася, органи виявили найбільш "українських", щоб не бити навпомацки. ліквідували 100 з 102 членів та кандидатів в ЦК, почищено наркомів укр рад уряду. серед жертв Юра Коцюбинський, Скрипник...Ви скажете що Велика чистка була скірзь, але українізацією і виявили тих, хто можливо може становити якусь загрозу.
да, знаком. я не просто так гуляю тут
и не надо тут ха-ха устраивать, ок, скорпион и FBI_agent?
Предлогаю компромиссный вариант. В кресла вмонтируются спец. устройства к которым подключаются наушники. Кто хочет переключает наушник на украинский перевод или российский.
А я, когда учился в 4-м классе(38-я школа), помню 1-й урок украинского языка. Учитель заговорила с нами на мове и мы от смеха с парт попадали.
К чему это я? Люди, не волнуйтесь, привыкнем.
мені зараз нічого більше робити, як копатись шукати інфу щоб просвітити Вас! я ж саме для цього роботку додому взяв. а завтра віке скажу-сонце, сорі, не зделав бо лопатив в пошуках інфи!
скажу що читають всякий хлам. чим краще куельйо? хлам, всі теми та образи здерті.
а заборнотити рос макулатуру-я подивлюсь як це вийде! якщо через мову такий шабаш, то що ж буде як вилучать з продажу улублену марініну
А я, когда во втором классе учился (35 школа), тоже помню уроки украинского. От смеха с парты не упал. И привыкнуть не могу... И не я один!А я, когда учился в 4-м классе(38-я школа), помню 1-й урок украинского языка. Учитель заговорила с нами на мове и мы от смеха с парт попадали.
К чему это я? Люди, не волнуйтесь, привыкнем.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Социальные закладки